Přejít na výpis diskuzí

Perrie Edwards

OSOBNOST 22.3.2013 
220 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč ji hejtujete ? Kvůli tomu že chodí a je zasnoubená se Zaynem . Je to jejich věc. A Zayn jí má moc rád *4* . A Perrie mám moc ráda je dobře že jsou spolu . Mohli by spolu nazpívat duet *3* . Moc jim to přeji *3* *4*
  • Když jsem Little Mix poznala, přišla mi namyšlená. Ale respektovala jsem ji a "nehejtovala" ji, protože s ní byl Zayn šťastný. Ale jak jsem Little Mix trochu poznala, zjistila jsem, že je to fajn holka s dobrým srdcem. V nějakých videích vám může přijít namyšlená, ale když ji trochu poznáte, zjistíte, že se jen předvádí.
  • Perrie je skvělá a krásně zpívá . A je zasnoubená se Zaynem a Přeji jim to *3* A nepochopím proč půlka z vás hejtuje jen kvůli tomu že chodí se Zaynem . Zayn jí má moc rád a je s ní štastný . A ještě jednou Přeji jim to *4*
  • Perrie je super...sice mám z Little mix nejraději Jade-ale Perrie je taky super se Zaynem jí to sluší..1D nemám ráda-není to můj styl hudby ..;))
    (A Little mix je moje nejoblíbenější skupina ...) no hodně štěstí se Zaynem ...:))
  • Little mix mam rada ale one direction mam rači .Me proste vadí že chdí s Perrie
    • souhlas s tebou *1* *4*
    • a proč? *7*
  • jestli ta čůza ovlivní 1D tak je to pěkná káva *16* *16* *8* *8*
    • káva?
    • nechapu proc tohle delate a rikate co kdyby to nekdo rikal vam co byste delali hmmmmm *16* *10* *10* *10* *16* *16*
    • Sem Directionerka ale moc to přeháníš . Nikoho z 1D neovlivnuje a nikdy neovlivovala . Myslím že asi nemáš rozum.
    • Ty jsi snad úplně blbá?!! Jak by asi 1D ovlivnila jestli nevíš tak LM a 1D jsou hodně velká rodina... Holky všechny společně byli na jejich koncertě !
      Navíc kluci přijaly Pezz, Jade, Jesy a Leigh-Anne, mezi sebe !!
      Jedinej kdo je to k***a, tak si ty !!
      Nezáviď ji že ona je ze Zaynem zasnoubená a mají se rádi víc než někdo jiný...!!
      NEch ji být!!!
    • To ty seš pěkná "KRAVIČKA"..stejně si tě Zayn nikdy nevšimne..A chtěla bych vidět tebe kdybyd chodila se Zaynem a ostatní o tobě říkala že seš "KRAVIČKA" tak jak by ses cítila..
      • Ty si myslíš že všichni , který nemaj rádi Pezz chtěj aby si jich Zayn všiml?! Ty jseš pěkná KRAVIČKA! Ale Pezz je moc hezká a přeju jim to ale to co píšeš je fakt moc!!!!!
  • pezz moc neznám ale strašně jí závidím ZAYNA, kéééž by jí Zayn odkopl *9* *9* *9* *13* *13* *13*
    • jdi někam je do ní zamilovaný ,to snad nemůže kvůli tobě ? , zamyslete se holky život není jako v pohádce Zayn by nechodil s ''obyčejnou holkou '':) všichni slavní chodí se slavnýma ...
      • už ti někdo řekl že seš padlá na kokos slavní můžou chodit s kým chcou a navíc Leonard Jecters taky chodil s vesničankou a byl slavnej zpěvák dokud neumřel!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *11* *11* *12* VÍŠ
  • Ona má nějakou nemoc?? Little Mix moc neposlouchám, jsem Directionerka, ale ony jsou taky fajn..
    • Má..nemá čich chudák..t *9* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Já Pezz miluju:33 je to můj vzor:) a se Zaynem jí to strašně sekne :xx Respektuju lidi kterým přijde nesympatická a nehejtují ji za to !. ale štvou mě ti co jí závidí Zayna !! a kvůli toho ji strašně nenávidí!!!
    Já mám ráda všechny holky od kluků (1D) a dokonce jsem brečela když se rozešel Liam s Dani ! no nevím jestli bych přežila kdyby se "Zerrie" rozešli:( Jsou úžasní a Pezz taky :) takže jí prosím zbytečně nehjtujte :) nezaslouží si to ! :xx
  • Fajn , jak vidím někteří Perrie nemusí , ale většina jí nemá rádo kvuli tomu , že je zasnoubená se Zaynem. Já Perrie taky nemám ráda (příjde mi nesympatická ,ale to je muj nazor STO LIDÍ STO CHUTÍ) . Ale to není ten případ jako , že bych jí neměla ráda za to ,že se s někým zasnoubila ne??? Chápala bych kdyby ji neměli rádi za něco co opravdu udělala a co je špatný a hlavně co nedělají lidé v normálním životě nebo prostě příjde nesympatická to je taky možnaost. Bohužel tohle je u hodně slavných a hodně lidí to dělá takže je to docela smutné.
    • Máám stejnej názor!!! já jí sice máám strašně ráda :) Ale...nad tvým komentářem by se mělo hodně lidí zamyslet :) :)
      • Děkuji *4* vážím si takových lidí *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší