-
Teplice
ahojky Péťo máš nejbližší koncert někde poblíž Teplic??? *3* -
-
Re: Teplice
www.petrbende.cz tam se toho dozvíš mnohem víc než tady..
-
-
hodně štěstí
Péťo hodně štěstí ti přejí se Zuzkou *4* -
-
Re: hodně štěstí
Ojééé druhá Bohačíková. *9*
-
-
Možná?
Že by už byl klid? Že by slečně Lucii někdo konečně zakázal přístup? Rozum určitě nedostala. To ukazuje na super.cz Tak snad bude klid aspoň tady. *3* *5* -
-
Re: Možná?
kdybyste aspoň Petrovo příjmení uměli dobře skloňovat ..... *4* -
-
Re: Re: Možná?
Nebo spíš kdyby věděla, že se neslkoňuje!! A že ve slově Péti se npíše Ť ani tvrdé Y.. je to prostě kráva...blbá...
A ted se dozvím strašnou novinku, že kráva je jedině Gába se svým přítelem Davidem.. mimochodem...dokud se tady ta koza Lucina neobjevila, jsem nevěděla, jak se nový přítel Gáby jmenuje. A představte si, žila jse. *15*
-
-
A DOST! *10* BUĎTE RÁDI ŽE MÁM RÁDA PÉŤU BENDEHO! *4* I KDYŽ MÁ PÉŤA BENDE PŘÍTELKYNI ZUZKU! *4* -
-
No to jsem štěstím bez sebe. *5* -
bla, bla, bla, bla, bla, bla *5* *16* *5* -
-
Možná?
TO NEJSOU BLÁBOLY! *13* JÁ PÉ%TU BENDEHO MILUJU JAKO ZPĚVÁKA I KLUKA! *4* NÁHODOU PÉŤA BENDE MÁ PĚKNÉ SVALNATÉ TĚLO! *4* ZÁVÍDÍM OD PÉŤY BENDEHO PŘÍTELKYNI ZUZCE! *4* -
-
mně se nelíbí vůbec!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Já jí závidím taky, ale neotravuju s tím na všech možných diskuzích!!!Tak už prosím tě přestaň. *5* -
-
souhlasím *8*
-
-
-
-
-
-
koncert byl super
ale vážně byla to bomba, sice jsem musela odejít půl hodiny předem a to mě doslova naštvalo, ale jinak super jo a vy co se chystáte malá rada, myslela jsem že do těch 100 minut se vejde i Markéta Poulíčková (L.B.P) ale mýlila jsem se Markéta zpívala hodinku a Petr Bende tich svých 100 minut byla to nádhera a to do toho nepočítám tu báječnou autogramiádu před tím prostě bomba nemám už víc slov než že to bylo super a musím najít nějaký termín kolem
Plzně *14* *4* *14* *3* -
SPACE tour
Včera zahájení na Musilce skvělé, kdo se chystáte, máte se na co těšit ..jen ta Poulíčková by mohla radši sedět doma.... *1* *9* -
Petr Bende v Hamletovi
Po tom co jsem videla Hamleta, tak teda smekam... Petr Bende OPRAVDU UMI ZPIVAT! Je fakt hodne dobrej a umi i hrat! Vubec jsem neverila vlastnim ocim, driv mi prisel takovej nevyraznej a tedka jsem uplne zmenila nazor. Takze kdo jste ho nevidel zpivat nazivo Hamleta, tak ho nehodnotte, jdete na Hamleta a budete zirat! -
-
Petr Bende v Hamletovi
Já ti to věřím. *4* Chtěla bych taky vidět Péťu Bendeho jak hraje Hamleta. *4* Protože Péťa Bende je výborný zpěvák i muzikant! *4* Já Péťu mám moc rada jako zpěváka i kluka. *4* Vím že Péťa Bende je teďkom zamilovaný se svoji přítelkyni Zuzkou. *4* přeju jim hodně šťěstí a lásky. *4*
-
-
OMLUVA PÉŤOVI BENDEMU
ahoj Péťo, promiň za to co tu píšu. *4* Já za to nemůžu že nesnáším Al dhabbu a jejího přítele Davida!!! Péťo, chtěla bych ti jenom říct že tě mám mocinky ráda jako zpěváka i kluka! *4* Péťo, já asi budu brečet ty mi moc chybíš! *3* Jinak ti Péťo přeju ať se svoji přítelkyni Zuzkou vydržíte spolu co nejdele!! *4* -
na nově
dneska na nově bude Péťa a já se těším jako malá *14* -
-
Re: na nově
Péťa Bende byl akorát na anno 2007 zpíval tam pseň One Love od U2. *3* Vím že Péťa Bende miluje svoji přítelkni Zuzku! *4* -
-
Re: Re: na nově
Jenže já se těším, i kdyby měl někde projet třeba jenom na koloběžce, ale to nevím jestli chápeš -
-
Re: Re: Re: na nově
To máš marné,ta nepochopí nic a furt si bude omílat dokola to samé. -
-
na nově
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* !!!!!!!!!!! -
na nově
Máš nějaký problém???????? *13* Ty si myslíš že jsem úplně blba???!!!! To se Akorát pleteš!!!!!!! *10* Nedávno jsem četla že Péťa Bende se svoji přítelkyni Zuzkou budou mít brzy svatbu!!!!! *4* *3* A ještě jsem četla že Péťa Bende se svoji přítelkyni Zuzkou se radší už vyhybají té píče skurvené Al dhabbě a jejímu přítelovi Davidovi!!!!! *1* Nedívim se Péťovi bendemu že si radší vybral svoji přítelkyni Zuzku!!! *4* -
-
Jo..ty seš problém...jestli někdo pochopí tvoje mozkové pochody tak to si zaslouží Nobelovu cenu!! Krávo!! *16* -
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* !!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* !!!!!!!!!!!!! -
*1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
na nově
Já jen říkam pravdu. Péťa Bende jenom na nově zpíval. Vždyť Péťa má přítelkyni Zuzku. *4* ať jim to nikdo nekazí!!! *4*
-
-
-
-
svátek
Dnes má Péťa Bende svátek! *3* Tak já Péťovi Bendmu přeju všechno nejlepší, hodně šťěstí, hlavně zdráví, úspěchu, pohody, lásky. Péťovi přeju ať se pořád usmíva jako Sluníčko *4* *3* Nakonec Péťovi a jeho přítelkyni Zuzce přeju ať spolu vydrží co nejdélé!!!!!! *4* -
Valentýn
Péťovi Bendemu přeju ať si užije krásného Valentýna se svoji současnou přítelkyni Zuzkou! *3* Protože Péťa Bende a jeho přítelkyně Zuzka se ksobě hodí!!! *3* ať jim to spolu dlouho vydrží!!! *3*