Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda

škoda asi jen ty příspěvky smazaly, a nebo si sedla k jinýmu počítači v knihovně *9*
    • škoda?? NE!

JÁ JSEM RÁDA ŽE TY MOJE SPROSTE VYRAZY BYLY SMAZANY! *4* PROTOŽE NECHCI ABY TO OPĚT ZJISTIL PÉŤA BENDE! *4* PROTOŽE K PÉŤOVI BENDEMU CÍTÍM DŮVĚRU! *14* I KDYŽ PÉŤA MÁ PŘÍTELKYNI ZUZKU! *4*
  • Péťa je boží!

MÁM PÉŤU BENDEHO MOC RÁDA! *4* NEUBLÍŽÍLA BYCH PÉŤOVI BENDEMU! *13* *4* I KDYŽ PÉŤA BENDE MÁ PŘÍTELKYNI ZUZKU! *4*
  • Děkuji

Děkuji za smazání vulgárních příspěvků.
    Snad se tu teď bude dát volně dýchat a psát.
  • co se stalo????

Čauky, co se stalo???Nějak zmizly všechny příspěvky od teď až do 9.5 a nějak se mi zdá, že tady někdo udělal konečně pořádek a smazal všechny ty vulgárnosti od Lucie.Je to tak?
    • Re: co se stalo????

vypadá to tak, jako by jí někdo konečně zablokoval přidávání příspěvků *15* *15* *15* *15* *15* *15* hurááááááááááá
  • POZOR

Na vědomí se dává, že Lucie je tu. Bacha dejte si pozor aby vás neodhodila svými STÁLE NOVÝMI příspěvky *9* *15*
  • Lucie se pochlubila

Tak jsem se dneska mrkla na super.cz, kde má Petr profil. A co jsem tam nenašla? Stránky, které tam přidala Lucie Bohačíková. Takže se kochejte milé dámy: www.petrbende.cz
    Všechno co se dalo, tak stáhla. Vlastní rukou jsou jen popisky rubrik, co tam má. Jsou totiž s chybama. 8-) *15*
    • Re: Lucie se pochlubila

Je to vůbec legální,takhle skopírovat celý Petrův web??? *7* *7* *7*
      • Re: Re: Lucie se pochlubila

je to nelegální, ale podle podmínek estránek..oni neručí za obsah stránek, takže je jim to asi fuk.
        Měla by se to dozvědět správkyně Petrových oficiálek.
    • Lucie se pochlubila

ŠPATNĚ JSI NAPSALA NADPIS STRÁNEK! *9* SPRÁVNÁ ADRESA JE: WWW.PETRBENDE.ESTRANKY.CZ! *4* MIMOCHODEM JÁ TAM ŽÁDNE CHYBY NEDĚLÁM! *13* A VY VŠICHNI SE NEPOCHLUBÍTE JESTI DĚLARE STRÁNKY O PÉŤOVI BENDEM?
      PÉŤA BENDE A JEHO PŘÍTELKYNĚ ZUZKA SE K SOBĚ MOC HODÍ! *4*

A víš co? Je úplně jedno, že jsem to napsala blbě, protože tys ty stránky celé jenom zkopírovala.

ty bys mohla dělat nějaký komiks nebo čtyřlístek...to jak jsi okomentovala fotky Petra v Belgii a ty fotky k vydaným CD nebo jaks to nazvala, tak to nemá chybu!!!!Přísahám, že brečím smíchy...ty jsi fakt praštěná, to svět ještě neviděl!!!
        • Re: Re: Lucie se pochlubila

Jo tak ty komenty k fotkám jsou neskutečné. Prej Peťo nepadni, a Péťa před něčí domě....my se smíchy popopo... *15*
          • Re: Re: Re: Lucie se pochlubila

Mám podezření,že ta Lucka není tak blbá jak se dělá.Naopak je to vychytralá mrcha.Vždyť ona nás chce všechny těma stránkama oddělat a pak bude mít Péťu jen sama pro sebe!!!A daří se jí to,já fakt umírám smíchy!!! *15* *15* *15* *15* *15*......Péťa stojí asi na louce... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Nevím, proč se chlubíš kopírováním cizích stránek, čímž jen porušuješ autorská práva.

Jinak na můj blog už jsi lezla a nejsi tam vítána. *16*

www.svetpetrabende.blog.cz a už jsem se dávno pochlubila

vážně moc pěkný............... tssssssssss, naše učitelka na čj by řekla za pět
  • dotaz

mám dotaz, nevíte proč už Petr nenosí prstýnek jak měl v super star a potom, nemá ho už delší dobu a mě to hrozně zajímá
    • Re: dotaz

To by mě taky zajímalo.Ten prstýnek k němu tak nějak patřil.Když ho přestal nosit hned jsem si toho všimla.Jako by mu něco chybělo.Jestli někdo znáte důdod,proč ho odložil,napište.
      • Re: Re: dotaz

mám jistou teorii, jak zhubnul, tak mu ten prstýnek není
  • Byli jste už na osobnosti Gáby?

Já jo, ona si ta Lucka nedá pokoj ani tam *9*
    • Re: Byli jste už na osobnosti Gáby?

jo jo víme, už jsme jí tam taky psali *1* píše všude, na Lucce Vondráčkové, na Lunetic, pod všema článkama o Petrovi, myslí si, že když se nepodepíše, tak ty její řeči, na které by se už dalo podat trestní oznámení, poznáme všichni. *16*
  • Super Péťa Bende:-)

Dělám stránky o Péťovi Bende. *4*
    • Re: Super Péťa Bende:-)

Jo já se chci zasmát, tam bude jenom: ,,ach jak já miluji Petra" nebo, ,,proč nemůžu být s ním" atd.... já se chci smááááááááát

PÉŤA BENDE MÁ PŘÍTELKYNI ZUZKU! *4*

promiň, ale to my víme, říkáš nám to po 1000áté ale my to vážně víme

jéžiš marjá, to bude plné chyb a hrubek a blábolů, no naval adresu, ať se všichni pobavíme *15* *15*

Tak se pochlub a dej sem www.?????

ZATÍM TO NEŘEKNU PROTOŽE TY STRÁNKY O PÉŤOVI JEŠTĚ NEMÁM! *4* *13*
  • FUCK

HE STINKS LIKE SHIT !!!!
    • Re: FUCK

Ty máš teda úroveň, ty ubožáku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší