-
Těším se
Zítra dávají desku roku a bude tam i Petr už se těším -
Jak to ze ma pritelkyni :)
No tak ja jsem asi zaspala dobu, ale vubec nevim, ze ma Petr Bende pritelkyni, on jako nepocka na me. No to snad ne :), ne delam si legraci. Chtela jsem jenom napsat, ze Petr Bende je opravdu jeden z mala lidicek mezi tima nasema hvezdama(a to myslim, muzu docela posoudit, protoze pracuji v reklamni agenture), kteri opravdu neco umi a nestoupla jim slava do hlavy! Preji co nejvic hudebnich uspechu a spokojeny zivot. Market -
-
Re: Jak to ze ma pritelkyni :)
Ty nevíš že má rok a třičtvrtě Péťa Bende současnou přítelkyni Zuzku???!!!!! *4* Péťa Bende se svoji současnou přítelkyni Zuzkou jsou spolu tak moc šťastní že planujou spolu budoucnost. *4* Péťa Bende ještě hraje Hamleta! *4* Péťa Bende má pěkné svalnaté tělo!! *4* *3* Já tak závídím od Péťy Bendeho současné přítelkyni Zuzce! *4*
-
-
Jak to ze ma pritelkyni :)
No tak ja jsem asi zaspala dobu, ale vubec nevim, ze ma Petr Bende pritelkyni, on jako nepocka na me. No to snad ne :), ne delam si legraci. Chtela jsem jenom napsat, ze Petr Bende je opravdu jeden z mala lidicek mezi tima nasema hvezdama(a to myslim, muzu docela posoudit, protoze pracuji v reklamni agenture), kteri opravdu neco umi a nestoupla jim slava do hlavy! Preji co nejvic hudebnich uspechu a spokojeny zivot. Market -
!!!Nabízim zápich!!!
Čau Petře, chlape, nabízím prostřednictvím těchto stránek tvé přítelce Zuze krásný a dlouhý zápich, jeho délka je 25cm. Napište na můj e-mail a dohodnem se. *5* -
-
Re: !!!Nabízim zápich!!!
Odkdy se v e-mail adresách smí používat háčky?? *9* *7* *7* *7* *7* *7* *8*
-
-
Pro Petra
Ahoj Petře. Zdaví tě 51. fanynka. Mé fandění začalo už posíláním hlasů při Super Star. Těšila jsem se na tvé první CD, které pro mě bylo je a bude užasné stejně tak jako to druhé. Na koncertě jsem byla v Liberci a na pivní pouti v Černé Hoře, odkud mám i pár fotek, které jsem poslala. Všimla jsem si tvého osmičkového datumu narození. A tak ti do toho letošního osmičkového roku přeji hodně štěstí, jak v muzice tak i osobním životě. Těším se na nějaký koncert poblíž Liberce....L.M. -
Přáníčko
Peťulkovi přeju v tomto roce hodně sexu, soulouží se Zuzkou a ať se mu jí už konečně podaří letos pořádně nastříknout. *3* *14* *14* -
Silvestr
Péťa Bende byl v Silvestru 2007 byl Péťa super!!!! Péťa tam byl určitě i se svoji přítelkyni Zuzkou. Péťovi Bendemu a jeho přítelkyni Zuzce přejiu do nového roku ať spolu dlouho vydrží!!! *4* Péťovi přeju ještě ať se mu daří v muzikalu jak bude hrát Péťa Hamleta. *4* -
Šťastný a veselý
Přeji Vám všem to nejlepší do nového roku 2008 doufám že jste si Silvestra pěkně užily. Jo a Petře na Václaváku jsi byl super dokonce i táta uznal že spíváš super a to je do něj říct. -
Veselé Vánoce
Ahoj všem, kteří sem chodí, přeji Vám Krásné, Veselé Vánoce a Šťastný Nový Rok *4* -
vánoce
Přeji ty nejkrásnější vánoce a hodně koncertů s Petrem vám všem. *4*