Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Sraz

Já jsem ze Západu čech, ale zítra odjíždim za tatulou do Rakous *9* Kdy je to?
  • Re: Sraz

ahoj, já na tom koncertě Péťy Bendeho jsem registrována, jestli se chce ještě někdo registrovat je to napsané na od Péťy stránkach www.petrbende.cz . Ale nemám nikoho kdo by tam jel se mnou. Jsem z Frýdku - Místku.
    P.S.: Péťa se má že byl na dovolené se svoji přítelkyni Zuzkou v Káhiře. *4* *14*
  • Re: Re: Sraz

A odkud jsi? Já hledám někoho, kdo by jel z Ostravy nebo nastoupil do vlaku na některé z dalších zastávek, ať těch 5 hodin cesty rychleji uteče.Ve dvou se to lépe táhne *1* Teda pokud to klapne pojede se mnou Terka, ale čím víc nás bude, tím líp.Ahoj
  • Re: Sraz

Já já bych mněla velkej zájem, kde se mám hlásit *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Mám ho místo robíka

Seš fešák *14* Zkoro víc velkej než můj Peťulínek *14* *14* *14*

Klidne se vam ukazu nemam se za co stydet www.lide.cz/sasha.bosh tak to jsem ja. pisni kdyz budeš chtít. jinak ti přeji hodně štěstí s tvým přítelem láska je krásný cit. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Mám ho místo robíka

A ještě tady k pánovi.. Proč nenapíšeš, kdo vlastně jsi, stydíš se za sebe? *9* Zajímalo by mě, jak si přišel na to, že jsem celá nadržená na P. Bendeho víc než Petra Ratzová. *13* *9*

Lucko, netvrdím že je ošklivý. *3* Pro jistou část ženské populace má kouzlo, ale mě je tak nanejvýš sympatický. A kdyby mě po fyzické stránce přitahoval, co bych z toho měla *9* Nemám ve zvyku lézt jiným holkám do zelí. *4*
  • Sraz

Ahoj, vidím, že diskuse jsou tady pořád zajímavé. *4* Mě by spíš (než se kde, kdo, jak, nad čím vzrušuje) zajímalo, jestli někdo z vás nevyráží na ten sraz do Havl. Brodu z Ostravy a okolí.Kdyby náhodou, tak tu písněte, můžeme vyrazit spolu.

Chudák Péťa Bende náhodou není ošklivý! Já jsem Péťu viděla naživo zpívat je navíc moc přátelelsky kluk! Péťa Bende stejně miluje svoji přítelkyni Zuzku! *4*

Asi se budeš divit, ale po Petrovi fakt celá roztoužená nejsem *13* Líbí se mi sice jeho muzika, ale on ne. *5* Mám svého přítele, kterého miluju a za nikoho jinýho bych ho nevyměnila, ani za Petra. *14* *3*

Chytřejší a inteligentnější pochopí *3*
  • Re: Re: Re: Mám ho místo robíka

Nechápu proč hned urážíš... tady se projevuje tvá inteligence! A zrovna si myslím že ty po Petrovi toužíš ještě víc než ta Ratzová *15* *15* chhhjoo prober se kotě jo?? nechápu podle čeho soudíš že jsem idiot... Myslim si že kdyby jsi věděla kdo jsem tak...no nebudeme to rozvádět. Nejlépe je když jsem tu jako anonym *5* Neříkám všechny ale Petr by SE NESTAČIL DIVIT jaké má fanynky. Se styďte!!!
  • Re: Mám ho místo robíka

pichni si tam vokurku *15* *15* *15*

Petruško, na masturbaci sice není nic špatného, poznáš tím lépe své tělo před tím, než zahájíš plnohodnotný sexuální život s nějakým mužem, tedy pokud jseš hetero. *3* Ale proč to psát na diskuzi připadající jinému tématu *7* *5*
  • Re: Re: Mám ho místo robíka

Ty si ale jednoduchej idiot, co *9*
  • Re: Re: Mám ho místo robíka

Typický názor chlapa !! Promiň , ale to co ta holka píše je nechutné . Když má potřebu ať se klidně vzrušuje , ale nechá si to pro sebe .

Mě by to teda lichotilo. Bych si pak připadal jako pán dívčích srdcí... *1* *1* *1*

*9* A co vám je jako do toho že se nad ním vzrušuje *7* Každej má jiný úchylky. Je tohle forum o Petrovi?? je!!! Každej si sem může napsat svůj zážitek nebo cokoliv jiného co se Petra týče... A ty co na tohle odpovídají urážkama... je mi v tom případě líto vás!! Buď vám vadí že jste právě zjistili že nejste jediní kdo se nad ním uchyluje...a nebo máte vztek že aspoň něco ta ubohá holčina z toho Petra má...fakt je tohle forum?? nebo má Petr fanklub plnej slepic?? *7* petr si nezaslouží aby jste se hádali na jeho účet...a navíc třeba mu to lichotí co Petra Ratzová dělá *1*

Tak takových jednoduchých nanynek mám už po krk *5* Co si jako myslíš, že sis tím dokázala? Tady to stejně nikoho nezajímá, jen se ztrapňuješ... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit