-
Re: Mám ho místo robíka
*1* *1* no a to nám píšeš proč *7* -
hon se dal stara panno a neotravuj *16* -
šmarjá kolik ti je let, ty seš buď silně dementní nebo nevybouřená puberťačka *9* *9* *9* *13* *13* *13* -
Bože ty seš ale kráva.... *15* *15* -
Mám ho místo robíka
Často se nad ním vždycky vzrušuju.... *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: jsem na dobré cestě:-)
Od Péťy Bedeho přítelkyně Zuzka není nana!!! Péť svoji přítelkyni Zuzku moc miluje!!! a moc se ksobě hodí!!! *14* -
Petr Bende band
Péťa Bende je svůj a na nic si nehraje!!! To je dobře že Péťa má přítelkyni Zuzku a je pořád úspěšný!!! *3* -
Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas
souhlasím s tebou...ta dotyčná není psychicky v pořádku.... -
Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Péta Bende má přítelkyni Zuzku!!! a jsou spolu už rok!! a Péta se svoji přítelkyni Zuzkou i bydlí v Praze!!! *4* -
dotaz....
Ahojky...jen by mě zajímalo o kolika fanouškách víte z Brna...posílejte pls sem nebo na mail, díky moc... :o)) Bendiska -
RE: to Hanoječek
jj..přesně tak a navíc nádherně zpívá... -
Re: Petr
taky sem se s ním měla tu čest setkat osobně, face to face..jak se říká...byl bezva..a doufám, že tomu nebude moc dlouho a zase se na nás přijede podívat ... :o)) -
Re: Petr Bende je fak super:-)
pls...odkdy není s Gábou..nějak nejsem v obraze...díky moc... -
Re: Petr Bende
souhlasim s tebou...jen vím jednu věc..Petr se chce naplno věnovat muzice..takže by to asi nepřijal...:o)) -
Re: pro Carmenku
Souhlasím:-)! protože Péta Bende a jeho přítelkyně Zuzka se k sobě hodí:-)!!! at jim to spolu dlouho vydrží:-) *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Nemúžu za to že nesnáším trapnou al dhabba a jejího přítele Davida!! Péta Bende je vářně fajn kluk i zpěvák!! Péta Bende miluje svoji přítelkyni Zuzku! Nechci jim to kazit! Stejně Pétu Bendeho mám nejradší ze všech zpěváku! *3* *4* -
Petr Bende
Já bych brala za našeho prezidenta Pétu Bendeho'' Protoře Péta Bende je svůj a na nic si nehraje!! *3* -
Re: Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Tak to jsi moooooooc hodná,že jim to nechceš kazit.On by totiž Péťa o tebe určitě strašně moooooooc stál.Obzvláště po tom co jsi ustavičně vypisovala na jeho webu ty vulgárnosti!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* -
Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Já Pétu Bendeho miluju!! Vím že Péta Bende tedkom miluje svoji přítelkyni Zuzku! nechci jim to kazit! *3* -
Re: Petr Bende je fak super:-)
*13* Tebe když vyhodí dveřma,tak vlezeš oknem,viď? *13* *9* *9*