Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Mám ho místo robíka

*1* *1* no a to nám píšeš proč *7*

hon se dal stara panno a neotravuj *16*

šmarjá kolik ti je let, ty seš buď silně dementní nebo nevybouřená puberťačka *9* *9* *9* *13* *13* *13*

Bože ty seš ale kráva.... *15* *15*
  • Mám ho místo robíka

Často se nad ním vždycky vzrušuju.... *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: jsem na dobré cestě:-)

Od Péťy Bedeho přítelkyně Zuzka není nana!!! Péť svoji přítelkyni Zuzku moc miluje!!! a moc se ksobě hodí!!! *14*
  • Petr Bende band

Péťa Bende je svůj a na nic si nehraje!!! To je dobře že Péťa má přítelkyni Zuzku a je pořád úspěšný!!! *3*
  • Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas

souhlasím s tebou...ta dotyčná není psychicky v pořádku....
  • Re: Re: Petr Bende je fak super:-)

Péta Bende má přítelkyni Zuzku!!! a jsou spolu už rok!! a Péta se svoji přítelkyni Zuzkou i bydlí v Praze!!! *4*
  • dotaz....

Ahojky...jen by mě zajímalo o kolika fanouškách víte z Brna...posílejte pls sem nebo na mail, díky moc... :o)) Bendiska
  • RE: to Hanoječek

jj..přesně tak a navíc nádherně zpívá...
  • Re: Petr

taky sem se s ním měla tu čest setkat osobně, face to face..jak se říká...byl bezva..a doufám, že tomu nebude moc dlouho a zase se na nás přijede podívat ... :o))
  • Re: Petr Bende je fak super:-)

pls...odkdy není s Gábou..nějak nejsem v obraze...díky moc...
  • Re: Petr Bende

souhlasim s tebou...jen vím jednu věc..Petr se chce naplno věnovat muzice..takže by to asi nepřijal...:o))
  • Re: pro Carmenku

Souhlasím:-)! protože Péta Bende a jeho přítelkyně Zuzka se k sobě hodí:-)!!! at jim to spolu dlouho vydrží:-) *14* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Petr Bende je fak super:-)

Nemúžu za to že nesnáším trapnou al dhabba a jejího přítele Davida!! Péta Bende je vářně fajn kluk i zpěvák!! Péta Bende miluje svoji přítelkyni Zuzku! Nechci jim to kazit! Stejně Pétu Bendeho mám nejradší ze všech zpěváku! *3* *4*
  • Petr Bende

Já bych brala za našeho prezidenta Pétu Bendeho'' Protoře Péta Bende je svůj a na nic si nehraje!! *3*
  • Re: Re: Re: Petr Bende je fak super:-)

Tak to jsi moooooooc hodná,že jim to nechceš kazit.On by totiž Péťa o tebe určitě strašně moooooooc stál.Obzvláště po tom co jsi ustavičně vypisovala na jeho webu ty vulgárnosti!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
  • Re: Re: Petr Bende je fak super:-)

Já Pétu Bendeho miluju!! Vím že Péta Bende tedkom miluje svoji přítelkyni Zuzku! nechci jim to kazit! *3*
  • Re: Petr Bende je fak super:-)

*13* Tebe když vyhodí dveřma,tak vlezeš oknem,viď? *13* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit