Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Bende

Máš problém?!! Péta Bende udělal dobře že si vybrla svoji přítelkyni Zuzku!! a není žadný sobec!! Péta Bende si vybral svoji příételkyni Zuzku proteže ji mopc milje!! místo té čupky Aldhabby která chodí s Davidem Pavlíkem! a oba smrdí jakl kanál!!! *1*
  • Petr Bende je fak super:-)

Péta je fakt super!!! Péta Bende krásně zpíva a je prostě svůj a na nic si nehraje!! Péta Bende udělal super že si radší vybral svoji přítelkyni Zuzku! protože se k sobě moc hodí!!Pétovi Bendemu přeju hodně úspěchu a hodně lásky s jeho přítelkyni Zuzkou!! *4*
  • Re: jsem na dobré cestě:-)

Tím myslíš Zuzku ? No tak to sni dál .... *1* *15* *3*
  • Re: jsem na dobré cestě:-)

jo tak hodne stesti...
  • jsem na dobré cestě:-)

Ahojky, tak jsem na dobré cestě sebrat Bendeho té náně *14* *14* Je úžasnej se nedivím že jste z něho vedle!! *5*
  • Re: Zavistivky:))))

Tyy vole ...ty jsi ale dilina! No nemám slov *1*
  • Re: Kurt kombajn

Tady mu nikdo nerika kombajn... *5*
  • Re: kombajn

Dosly slova zlaticko? *15* *9*
  • Kurt kombajn

Chudáček kurtík :D říkat mu kombajn....ne že bych mu tak neřikala ale je to vtipný... *1* *1* *1*
  • kombajn

Vtipnej jako vzdycky *9* uz me nej bejt *9*
  • Re: to kombajn

Vidim jak si slusnej ty picusi. *15* *5*
  • to kombajn

Fuck you!!!!! slusnost mi brani vyslovit,co jses ty *16*

Hele ty picusi, bez vometat Kurtikuv hrob a nenavazej se do slusnych lidi. *16* *5* *13*
  • Petr

Já měla tu čest se s Petrem osobně setkat a okamžitě mi začal tykat. Je to moc sympatickej chlap a na nic si nehraje. *4* *14*
  • pro: Kurt

Co si o sobě myslíš??? Proč Petra urážíš, když ho vůbec neznáš?? Já jsem měla tu čest poznat Petra osobně a je NAPROSTO SKVĚLEJ MILEJ KLUČINA. Ty svoje mindráky si vybíjej na někom jiným jasně??? *13*

*7* Co máš za problém , nějaký mindrák ??? *13*
  • Bende

Nenavidim te,Bende.Jses vomezenej kreten.Si myslis,ze s nejakou trapnou pisnickou ZAKLINAM SVE MORE dobudes celej svet,co? Jsi ubozak...namachrovanej frajere...si myslis jakej ses fesak,zes ulovil tu tvoji Zuzanku,co? Nenavidim te.Na Kurta Cobaina nemas a nikdy mit nebudes.Jses slaboch.CO VSECHNO KURT PROZIL,TO JE TI JEDNO,CO? HAVNE ZE TY JSI STRED SVETA... *16* *16* *16*
  • Re: jo

A MOHLA BYS MI SEM PISNOUT, JAKEJ JE A TAK, PLS *3* *14* *3* *14* *4*
  • jo

jo já ho viděla... *14*
  • Re: HANS MATHESON:)))

Já ne,a ani nevím kdo to je,tady jsou převážně fanynky Petra.Takže se spíš zkus zeptat v diskusi Hanse, on má taky svoji stránku, ale to ty určitě víš *14* .tak se měj hezky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit