Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: cak!!!!!!!!

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* JSI VTIPNÉÉÉJ ALE MEGA...
  • Re: Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas

Myslim si uplne to same co ty, Petra osobne neznam, ale on urcite neni typ na jednu noc. Ma jeste porad tu pritelkyni?
  • Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas

Jo,taky jsem to četla.Jsem si jistá že si to ta LOVELY vymyslela.Dobře Petra znám a tohle on přesně nesnáší:sex na jednu noc.Takže pěkně kecá *15*
  • Re: Re: Chtela bych to nekdy zas

*8* Kvůli tobě krávo,sem teď začnou psát nějací úchyláci,viz příspěvek nahoře!A představ si,coby se stalo kdyby se toho chytl nějaký bulvár a udělal by z Petra zvrhlíka,který zneužívá své fanynky ! Příště si dobře rozmysli,co budeš psát ! *16* *16* *16*
  • Re: Re: Chtela bych to nekdy zas

Jj, cetla jsem to same v Bravicku *3*
  • cak!!!!!!!!

hej ktera by mi ho chtela vykourit pohonit a oholit kulky *5*
  • Re: Chtela bych to nekdy zas

Četla jsem rozhovor s Peťou v jednom nejmenovaném časopisu asi tak před dvouma rokama....a tam bylo jak Petr prožil své poprvé. *5* Pochybuji milá zlatá že by to s tebou dělal úplně přesně jako...se svou první láskou *1* OMG *9*

No taky ti to nevěřím, trochu Peťu znám a podle mě je moc hodný kluk.To by musel být hodně opilý. *1* a určo by to neděl s nějakou krávou, která by to sem napsala a hned to tímto všude rozhlásila.

Slečna nejspíš ráda čte červenou knihovnu,zejména Harlequinky !!! šampáňo s jahodama ve vaně,to píšou v každé takové sra... !! *15* *15* *15*

A ještě jsi zapomněla připsat že se ti to jedné krásné noci zdálo *1* *1* *1*

Opravdu jsi k smíchu!!!Jestli jsi s Petrem něco prožila, nevidím důvod, proč to tady píše.Takové intimní věci by si lidé měli říct v soukromí a né vypisovat to na web, nemyslíš????A právě proto, žes to tady napsala ti myslím nikdo neuvěří.

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* takhle se ti směju,protože větší krávu jsem tady ještě nezažila *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Chtela bych to nekdy zas

Jses super milenec, nevedela jsem ze si takovej vasnivej a divokej, rada se s tebou zase budu koupat ve vane plne peny a jist jahody a pit sampanske *14*
    Strasne se mi s tebou libil oralni sex, co bych pro tebe neudelala kdyz se ti to libi. I me to prinaselo velkou rozkos. *14* *14*
    A jak nadherne libas

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Narozeniny

Klášnoučké nsrozeniny....hodně štestíčks,zdravíčka & hůlavně lásky...mám tě mocinky moc ráda *14*
  • 30.narozeniny

Petuline, i ja ti chci poprat k dnesnim narozeninam, delej jen to, co te bavi a dusevne obohacuje a zbytecne si nikym nenech kazit naladu. A hlavne at je kolem tebe hodne lasky, protoze laska je to nejdulezitejsi v zivote. *4* *4*
  • Re: Re: Re: Ahojik

Jses v poradku? *9*
  • 30

KRÁSNÉ NAROZENINY!!!!!
  • narozky

Este jednou vsechno nejlepsi!!!!!!!!!!!!! *4* *4*
  • P.Bende

Chtel bych se pripojit k gratulacim, 30 je nam jen jednou, jses bezva chlap. Tak se dneska poradne vnitrne promazej, bracho. *3* *5*
  • !!!!! 30 !!!!!

HAPPY BIRTHDAY PETER!! *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit