-
narozky
Všecičko nej....k narozeninám *14* *3* -
pro Peťu
Ahojky Peťo, chtěla bych Ti popřát všechno nejlepší k tvým 30. narozeninám hodně štěstí, zdraví, lásky, přátel, úspěchů, inspirace. A ať se Ti splní vše co si budeš přát. Zůstan jaký jsi. posílám Ti pusinku..
P.S.: Už se těším do Náměště. -
Petulko,
K dnesnim 30.narozeninam Ti preji vse nejlepsi, hodne zdravicka, stesticka jak v profesnim, tak hlavne v osobnim zivote. At se dari! *4*
P.S.: A poradne to oslav!! *3* -
PETO
KRASNE LIBAS *14* -
Re: Re: Ahojik
*3* Verunko,no nezlob se,ale 178 cm se mi nějak nezdá.To máš údaj přímo od Petra?Fakt se mi zdá menší,ale na výšce nezáleží,důležité je,že je skvělý zpěvák i člověk a proto ho máme tak rády. *14* -
No jasne chceme vedet o nem vsechno:
1.velikost nohy
2.presnou vysku
3.presnou vahu
4.jakou hudbu posloucha nejradeji
5.kolik uz mel holek
6.jaky typ holek se mu libi
7.kdy to delal poprve
8.jestli kouri
9.jestli bere drogy
10.jestli ma rad sex
11.jakych vlastnosti si vazi u zen
12.co ho dokaze vytocit
11.jestli je 100% heterosexual
12.jaka barva se mu libi nejvic
13.jake jidlo ma nejradeji
14.co pije nejradeji
15.jestli hodne pije alkohol nebo je naopak abstinent
16.jestli by se chtel jednou ozenit
17.jestli chce jednou deti
18.jestli ma nejakeho domaciho mazlicka
19.jestli nekdy neco uz ukradl
20.jestli se rad liba
21.kolik poloh uz vyzkousel a jake
22.jak by sam sebe ohodnotil(charakter)
23.jestli ma tremu pred divaky
24.jestli mu Gaba al Dhaba opravdu zahejbala
25.jestli ma rad deti, zvirata
26.jestli umi varit, pect
27.na jaky hudebni nastroj hraje nejradeji
28.jestli se uz nekdy popral kvuli holce
29.jestli se mu delaj taky bedary
30.jestli umi ridit auto a ma ridicak
Bylo by toho jeste hodne co by me zajimalo, ale tohle uplne staci. Mejte se tu. Cago belo siilenci *4* *3* -
Jednička!
Petr, je skvělej člověk a jedinečnej zpěvák. Péto,mám tě moooooooooc ráda! *14* *14* *14* -
SUPER
Super fotky mam uz je ve svy slozce ten kdo je tam dal je dobrej!!!!! *4* -
Holka tak to špatně vidíš, páč já mám 174,5cm a Petr je ode mě asi o 3cm. Tak jako není sice největší obr, ale je to snad jedno, skřítek taky není. To Vlasta Horváth ten je i menší jak já *1* -
Re: Ahojik
Ahojky!
No Petr měří 178cm, chceš ještě vědět jak má velkou nohu, nebo i něco jiného?? Už jsem se pítala, takže jsem informovaná *1* -
fanoušci
Tak ještě nedávno tady byli 3 fanoušci a najednou 15!!TO je paráda.Jste všichni skvělí,samozřejmě včetně Petra.Mějte se!!! *14* *13* -
Péťa Bende
Petr Bende je opravdu super...má hrozně dobré srdíčko *14* ...a navíc je moc krásnej *3* ...a bezva komik *4* *15* -
spletla jsem se v něm....
Achojky holky, Víte Petra jsem upřímně moc nemusela, až do jedné akcičky(kámoš měl narozeniny) věděla jsem že Bendeho zná ale nevěděla jsem že tam bude taky *9* Kámoš mě uklidnoval že je to fajn kluk, když jsem mu vyčítala to že ho tam pozval *10* Honzík mne popadl za ruku a představil mě Bendemu jako svou nejlepší a nejkrásnější kamarádku *8* Péta se na mne podíval takovým pohledem ...že jsem najednou změnila já svůj pohled na něho *4* Nakonec jsem s Petrem celou párty prokecala, propila a taky párkrát protancovala *5* Petr je vážně skvělej kluk,skwěle se s ním kecá a vůbec není tak namyšlený jak jsem si o něm myslela *4* Ale už dávno jsem věděla že je výborný muzikant, jelikož muziku taky dělám proto to dovedu posoudit *5* vzal si na mne číslo a zavolá mi až prý na mne bude mít čas *4* Tedka se vám ani nedivím že ho máte rádi *3* Protože nyní a ráda budu patřit mezi vás *1 -
Ahoj máš docela dobrej odhad já měřím 178 a Peťa je o malej kousek asi menší nebo tak zhruba stejně vysokej.... -
fanoušci
Čauky,zdravím nové fanoušky-fanynky..tak jsem koukla kolik nás přibylo a zatím je nás jako šafránu, no uvidíme časem kolik nás bude.Tak se mějte krásně. -
čauky...no já mám 168 cm a Petr je o fous věčí...takže docela mališkej *1* -
*7*jsem z toho jelen,napřed se mi tady můj přízpěvek nezobrazí a když ho napíšu znovu tak je to tu hned 2x. *7* *7* *7* -
*3*Kolik měří nevím,ale tipuju to tak na 170 až 175 cm nejvíc.Je to drobeček,ale říká se:co je malé,to je milé a o Péťovi to platí na 100%.Nemyslíš????? *14* *4* *3* -
*3* Kolik měří nevím,ale moc to asi nebude,tipuju 170 nejvíc 175 cm . Je to drobeček,ale co je malé to je milé a o Péťovi to platí na 100%.Nemyslíš????? *14* -
Re: Re: Re: Dotaz na fotky
Drzim palec, chce to trpelivost. *3*