Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Zavistivky:))))

Tak pokud nejsi nic z toho co jsi napsala, tak jsi hoooodně nevyzrála osoba!!!A divím se, že nemáš erotické sny, ty snad má myslím každý....za to se nemusí člověk stydět!
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*
  • Zavistivky:))))

Nejsem zadna krava, ubozacka, nectu cervenou knihovnu ani Bravo ani nemam eroticky sny a uchyly jsem nelakam... *13* Tak se tady treba pioserte a sezerte svou zavisti. *3* *14* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Petr

Aha, moc dekuji za odpoved. *3*
  • Re: Re: Re: pro Carmenku

Tak hlavně ať je hodná na Petra!!! *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Petr

čauki Miši, to je společnost nebo firma nebo jak to mam říct co zajišťuje koncerty,vystoupení, různé akce atd...určitě to najdeš na netu.čauky
  • Re: Re: Re: Re: Petr

Co je to ta Petarda *7*
  • Re: Re: Re: Petr

Jmenuje se Zuzana Hanačíková a je produkční v Petardě.
  • Re: Re: pro Carmenku

Tak to nevím jaký má příjmení.To ona jenom tak působí že je hodná a milá,ale opak je pravdou *10*
  • prosím

ahojky lidi můžu se vás zeptat jak se celým jménem jmenuje ta jeho baba??
  • Re: pro Carmenku

taky me ta devcicka moc nesedi, vypada jak z bordelu a je zla *5*
  • Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas

to xxx:
    neprehanis to uz, ta Lovley prece nemuze za to ze sem chodi uchyl, vubec se ji nezastavam, je to ubozacka, ale pises pekny blbosti, to je to samy jako kdyby tebe nekdo obvinil, ze pisu sem na web treba ja nebo kdolkoi jinej
  • Re: Re: Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas

To je jedine dobre. *3*
  • pro Carmenku

Můžu se zeptat proč Zuzku moc nemusíš?Znáš jí taky osobně?Já ji teda neznám,ale párkrát jsem jí viděla a mi přijde milá a sympatická.
  • Re: Re: Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas

Jasně že jo.Já sice moc Zuzanu nemusím,ale Petovi přeju at je s ní štastnej...a to on je *1*
  • Re: Re: Petr

Ahoj,co jsem četla,tak se seznámili na nějakém festivalu a je z Ostravy.Když si postupně pročteš články o Petrovi,tak to někde najdeš.
  • Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas

Ale no tak, slo by ji to prece sdelit i slusnou formou nemyslis? Tve vyroky taky zrovna temto strankam nepridaji moc dobre povesti. *5*
  • Re: Petr

mam na Petu otazu, kde se seznamil se svou pritelkyni a co ta divka vubec dela(povolani) a kolik ji je, a odkud je.Diky *14*
  • Re: Re: cak!!!!!!!!

prvni zajemkyne *14*
  • Petr

Blbci!!! Chudak Peta! Nechte si sve eroticke fantazie pro sebe! Petr ma pritelkyni a je s ni stastny a ja mu to preju! VYPADNETE Z TOHOTO WEBU! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit