-
Re: Roztomile detatko
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: superstar
*5* -
Re: slusi mu to
*9* -
slusi mu to
Mooooooooooooc mu to slusi!!!! *4* *4* *14* -
Hutník
Hutnik byl super v tom ze jsem videla Petra.Musim rict ze je daleko prijemnejsi a vypada lepe nez nekde v televizi.Neni nad dojem nazivo.Nechala jsem se s nim vyfotit,prijemne jednani k servirkam.Fakt super. *3* -
Velikonoce
Klášné Velikonoce *3* *1* -
Tady to teda žije!!!
Lidičky Vám teda povím, tady to teda žije!!!Kdo tu pořádá mejdan, že neslyším vlastního slova???? *15*
Co takhle to tu trochu oživit, nějakej pokec by neuškodil, chodíte ssem vůbec někdo??? *8* -
Re: Euro song
Tak to bohužel nevyšlo, ale já osobně sem ráda, že to včera Petr vůbec přežil, páč je nachcípanej má čtyřicítky horečky a zánět spojivek, měl včera pěkně zarudlý oči a celkem mu přeskakoval hlas, jsem mu říkala, že se ještě jednou kvůli muzice zabije a on prý že mu to za to stojí, je to prostě blázínek !!! *1* *5* *3* *1* -
Euro song
*1* drž se Peto v euro songu *1* -
Svátek
Všechno nejlepší Peto k svátku :-) *14* -
Valentýnek
Krášného Valentýnka,hlavně tobě Peto *14* -
Re: Re: Re: Petulík
No stoprocentně !!!!!!!!!! *1* *3* *15* *14* *4* *3* *1* -
Re: Re: Petulík
Já to říkám porád že je skvělej *3* *4* *14* *14* *15* -
Re: hlasujeme
jj tak to už jsem hoooodněkrát psala a nejenom sem, ale lidi to asi nezajímá, páč se propadá skoro ve všem co může: t-music nejdřív 4. pak 5. a teď je až 9.;v óčku byl 6. pak 7. teď je 10., na klikárně stránek ujdeto byl 1. teď je 8., je to zkrátka k vzteku, ale fanouškům je to nejspíš fuk, když s tím ještě nic neudělali!!!!!! *10* *8* *16* *5* *9* *9* -
Re: Re: Re: Petulík
jj tak to bych taky brala, ale tady v Praze je taky každou chvíli, sice ty jeho vlastní velký koncerty tu má tak 2x, 3x do roka, ale i tak jsem ráda, že sem jezdí tak často!!!Páč se s ním skvěle povídá, je to hrozně chápavej človíček a strašně milej a ochotnej!! *1* *15* *1* Teď se těším až bude 22.2. páč to bude vystupovat v divadle Gong a ten je jen dva bloky od mýho baráku, takže to nebudu mít ani daleko, no a snad se domluvíme na nějakém tom pivečku, když na cenách Óčka neměl čas, teda čas si stejně našel aspoň na tu kratičkou chvilku!! *1* Je prostě skvělej a v životě ho u mě nikdo jinej na jeho místě nenahradí!!! *1* -
hlasujeme
Hlasujeme v hitparadach Petr se nam propad, tak hlasujte nezaslouzi si to!!!!!!!!!!! *16* *16* -
Re: Re: Petulík
Já jsem z Vysočiny-Jaroměřice nad Rokytnou u Třebíče.Petr tady má hodně koncertů,v létě bývá s Carmen ve Výčapech.Se ségrou tam jezdíme každej rok *3* -
Re: Petulík
jj tak to je super, a odkud jsi??? Já jsem z Prahy, bydlím kousek od Sazka Areny *1* *3* *1* -
Petulík
Veru já jsem taky Verča. *3* -
Re: Petulík
Naprosto souhlasím !!!!!!!!!!! *1* *3* *15* *14* *4* *1*