Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petulík

Petřík je nejlepší..... *3*
    Souhlasíte že!!!!! *14*
  • Re: PRAVDA

jj, bohužel a vůbec se to tady nezlepšuje jak se tak koukám *9* *9* *9*
  • PRAVDA

to maš pravdu že je to tu uplně mrtvy
  • To je šíííílenýýýý!!!!

Tak to je šííííííííílenýýýýýý ani na jednom foru to zrovna dvakrát nežije jak se tak koukám, lidičky zajímá vás vůbec ještě Petr, já jen že tu vůbec nepíšete, ani nikam jinam na Petrova fóra!!!!!! Tak s tím please něco udělejte je to tu úplně mrtvý, mě přijde, že jsem tu snad jediná, kdo sem vůbec chodí!!! *13* *8* *9* *9*
  • Re: Song

Už jsem na to jednou odepisovala!!!! Petr ve finále zpíval 3 písničky: Feel od Robbieho Williamse, Nie alebo ano od No Name a píseň co měli s Vlastou společnou Jen pro tu chvíli ale jestli myslíš tu co zpíval ve finálových kolech a pak na společném koncertě v Sazka Aréně tak to byla písnička In the shadows od the Rasmus !!!!! *1*
  • Re: Pěknej bordel

Souhlas. *9*
  • Song

nevíte jak se jmenuje ta písnička jak ji Peťulka zpíval ve finále a tak krásně u ní skákal??? *15*
  • Pěknej bordel

Jak tak tak koukám, tak tu mají pěknej bordel, měli by si to tu urovnat, nový příspěvky jsou až někde na konci a ty starý zase na začátku, to je fakt na nic!!!!! *9* *9* *5* *16*
  • I love you!!!!!

jsi muj nejnejnejnejoblibenejsi zpevak. *14* vubec to nemuzu pochopit zes nevyhral superstar.pro me a hodne lidi jsi ale vyhral *14* *4* *3* .a horvath zpiva fakt hnusacky!!! *5* *16*.preju ti hodne stesti do noveho roku.dalsi vydanou desku ,tak krasnou jako ty dve posledni *14*.hlavne zdravi.to si nikdy nekoupis!!!to si zapamatuj!!! *4*.a na silvestra se neozer *15* *3* *1* *13*
  • Jo Petr Bende je fakt dobrej zpěvák a myslím si,že i fajn člověk...V superstar měl opravdu zvítězit...
  • P.B. je má SuperStar

Petr je ten nejúžasnější člověk a zpěvák, jaký se kdy narodil! Pro mě bude jen Petr,tím kdo vyhrál SuperStar. Nemám nic proti Vlastovi H.,ale myslím,že vyhrát měl Petr. Petr je můj milovanej zpěvák *14* *14* Petr je anděl...zaslouží si být happy! *14* *4* *4* *4* *4* *4*
  • ++++++++

Ja jdu v patek na Bendeho!!!!! na jeho koncer bude to užasny *15*
  • Petr Bende je nej spevak!A kdo napsal ten nesmysl,ze Bende je fuj,nema pravdu!!!!!! Petr Bende je nej zpevak,jakeho znam a je taky dobry kamos! *4* *5* *4*
  • Peta

Ty jsi kláááááááásneeej!!!!!! *14*
  • Petricku miluju te!!!!! *14*
  • život ve vteřinách.cz

Tak je tu konečně nové CD a já ho mám konečně doma :-))) Nemůžu se ho nabažit a vůbec ho nepouštím z ruky, je to skvost mezi mými CDčky, hrozně se mi líbí, je to pořádnej rock a stojí za to si ho koupit!!!(Navíc ani moc nestojí na internetu tak nanejvíš 270 Kč):-))) Petr je fakt suprovej zpěvák a zaslouží si moje uznání za to, co dělá, jakej je a co všechno je ochotnej k vůli muzice vytrpět :-)))) Seš fakt super Petře a nikdo jinej ze slavnejch osobností než ty se mi v životě takhle moc zamlouval!!! *1* *1* *4* *4* *1*
  • Peta

neurazejte chudacka Petanecka vzdyt si to nezaslouzi!!! Co vam udelal??? *13* *13* *13*
  • pb!

Petr 'Bende je prostě super zpěvák a člověk!Byla jsem na jeho dvou koncertech,a vždycky jsem si to parádně užila! Je sktomný,milý,ochotný a tak..nenamyšlený jak už asi většina celebrit.... Mějte ho rádi tak jako já!Stojí to za to! Zdravím *3*
  • nevim proč ho urážíte vy svině!!!
  • Peťa je nej!dneska sem byla na jeho koncíku a jako vždy to bylo super vystoupení..je to nej zpěvák a taky robbie wiliams:-)oba sou nej!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit