-
Ramazzotti is the Best!!!
Petr ujde. -
petrovi
moc jsem vám fandila a posílala hlasy věřila jsem že vyhrajete čas ukázal že jste lepší zdraví vás již strší faninka -
*14* teda mame vam co zavidiet, petr je talent, krasne spieva ma uplne vynikajuce cd....ale este si pockam na cmorika *3*
-
Dotaz
Proč nemáš naapsaný den, rok a měsíc narození? Já mám referát a toto tam musí být a tak tě prosím abys mi toi napsal na můj mail do středy 8. 3. 2006 , děkuji a nezklam mě, posílala jsem ti do superstar vži minimalně 10 hlasů. Tak mě nesklam a brzo mi napiš!!! Dik, tvá faninka Janomka Já *3* *5* *4* *13* *9* Jasný... *15* -
PETR BENDE
PETR BENDE je prostě božskej je ze všech nejlepší a i nejhezčí chlap *4* -
Petr !!!! =)))
Podle mě je skvělý kolik lidí má Petra rádo, no ikdyž jsem to trochu čekala protože je vážně super člověk i zpěvák a trochu víc pozornosti lidí si zasloužil už dřív, protože ty písničky co jsou na jeho pbčku tak ty už jsou napsaný dřív než se dostal do Superstar, takže takhle skvělý talent byl už dřív a je vážně škoda že jsme ho neoběvili dřív!!!!No lidičky za to by jsme se měli trochu stydět!!!! *3* *3* *3* Ale myslím že můžu za Petra říct, že moc děkuju za vaši podporu a moc si ji vážím a on určitě taky !!!!!Tak díky lidičky!!! *3* *4* *1* *3* -
Všem
Nedokážu pochopit jak něteří z vás mohou být takový Hulváti kteří Péťovi nadávají a urážejí ho a přitom sami nic neumí..Čau *3* *3* *3* -
milujeme, milujeme...
To není pravda, náhodou my ho milujeme nejvíc ze všech. A tento týden ho hlavně Janička začala milovat ještě o 10 % více.Celou dobu nemyslí na nic jiného a není z toho schopná vůbec pracovat...No tak vidíš Péťo, my tě milujeme nejvíc!!! Janička + Věruška -
Prostě NEJ
Péťa je ten nej nej nej člověk na světě.Určitě,když si s ním člověk pokecá,tak to je zážitek na celej život!Kdo se mnou souhlasí,tak mi napište na e-mail a kdo přijede Péťu navštívit na jeho koncert,tak taky písněte!Je to absolutní MILÁČEK!!!!Miluju ho a vy???Já na něj prostě nemám slov! *14* napište.Nejvěrnější fanynka Bendísek -
Kazdý clovek má právo na svuj názor, pokud ho vsak prezentuje a neobejde se bez nechutných vulgarizmu, pak je to chudák politování hodný. Petr Bende je super a makal, aby se dostal tam, kde je. A já mu to ze srdce preji. At uz konecne preválcuje ty nase zkostnatelé hvezdy...Preji vaem hezký den a Petrovi jen to nejlepsí.... *14*
-
*14* *14* Album pb je super. Na stará kolena takhle zblbnu... *1* *1* *1* *14* *14* *14*
-
Miláček
Péťa je ten nej nej nej zpěvák na světě a já ho strašně miluju!Nikdo ho nemiluje,tak moc jako já!Je jenom MŮJ a nikoho jiného.Kdyby někdo viděl moje dveře v pokoji.Není tam místo,kde by nebyla Peťulkovo úžasná a sexi fotka!Jeho CD je naprosto super.Hlavně ty jeho chytlavý a dojemný lovesongy!!!Miluju ho NADEVŠE a těším se na jeho koncert,kde se s ním vyblbnu!!!Je to prostě MILÁČEK!!!!MILUJU HO,MILUJU HO,MILUJU HO!!!!!!!!!!!!!!!!!Je jen MŮJ!!!Pusinka -
Péťovi
Péťo si nej tvoje písničky sou skvělí moc ti fandim.A nevzdávej to.Ahoj tvoje faninka -
Ba ne holky-dělala jsem si srandu...Péťa je ten nejlepší kluk na světě...šíleně, ale šíleně ho miluju.
-
Čauky holky, malá info pro Vás... Péťa hezky líbá, ale má ho malýho...
-
Milý Péťo, mi tě taky lovem...
Peťánku, tak jsme si přečetli tvůj článeček z časáčku a chceme ti sdělit následující: -klíček nepošleme-nemáme! -polštářky ušijeme, protože tě loveme! a až nás pozveš na návštěvu,nechceme sedět na zemi...:)))) Jsi príííííma kluk:) pa Věruška(25-sexi černovláska)+ Janička (30-sexi hnědovláska) -
prosim, prosim
prosim , prosim nevite jaky ma zivotopis petrik? ja ho primo zboznuju prosim budu moc rada:-) -
já taky je krásnej až na tu fotečku na hoře
-
Je to skvělej zpěvák má úžasný písně a je mnohem lepší než Horvát
-
Miluju ho
Petr je super kluk,kterej se nikdy nevzdává a vždy se snaží být ke všem zdvořilý.Asi budu mluvit za všechny,kteří ho obdivují,když řeknu,že ten kluk má úžasný hlas a krásný kukuč.