Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pozdrávek

Zdravím všechny zlatíčka a kdo trochu poletuje po wwwP.Bendýska tak mě už asi trochu poznává.Je moc pěkné že si kluk náš našel fanoušky,nebo teda mi jeho:))Myslím že každý má nárok na názor jen mě mrzí že umí být někdo zbytečně sprostý.Je dost důležitý tolerovat vkus a názory jiných,pokud nám je nevnucují,není nutný být arogantní.Přeji všem suprový nový rok a rock 2006
  • Péťa je úplně skvělej. Horvát to neměl vyhrát, zpívá až moc sladce, ještě, že je tu náš Bendík, no řekněte, není teď k sežrání, co ho takhle pěkně udělali, co? Jo, kdyby nebyl jenom tak starej. Takže fandím Péťovi a nepomlouvejte ho :-)
  • Si supeeer.Napis mi please na muj e-mail SuperLoveGirl@seznam.cz
  • Peta

mas moc krasnou pisnicku!!!!!
  • Tajný fanklub Petra Bende

Nemůžu uvěřit, našla jsem nový klub Petra Bende, Petře jestli jsi tu, ozvi se mi. Spousta nových informací, napište tam taky co víte. Jo a abych nezpoměla kde ! Odkaz je http://www.herngroup.cz/bendysci/ , snad je to přesně. Ahoj všichni.
  • peta je super
  • Peta je fakt koreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
  • Myslím si ,že BENDE je super. Je škoda že to nevyhrál , moc sem mu fandila.BENDE je totiž omnohem lepší než HORVAT.Jů, jů,BENDE.
  • Petr Bende je stejně lepší než Vlasta Horvát jo PEŤO!
  • P.B.

Hej vy všichni,co se tu hádáte a sprostě nadáváte ,tohle je diskusní fórum a né parlament!!!A jinak-Petr je fajn.
  • ero

cau Péto.to je škoda že jsi nevyhrál v superstar bylo to blízko.cau Gabča.pusu posílám.
  • Pro rasistku Lenku

Jsi nechutná rasistka!
  • omar!!!!

Koukám,koukám,omar tu zas perlíííííí!!!
  • O CO KONTREKTNE JDE FITTNES TYRAN BUDOU TAM KRASNE HOLKY
  • ahoj Peťo§§§§§§§§§§

Moc tě zdravím a přeji co nejvíce úspěchů.....a hlavně si nedělej nic z těch podprůměrných lidí, co tě tady tak hnusně pomlouvají.-..papa
  • pro p. Omara

Jsem rád pane Omare, že jste konečně přišel na to, že svými větami nic nedokážete. Měj te se fajn a spíš se omluvte Petrovi a né mně. Maschledanou
  • pro sexy vannesu(nebo jak se to pise)

ne ze bych mela neco proti petrovi-je taky dobrej zpevak a neberu ti tvuj nazor ze je lepsi nez vlasta-kazdej ma jinej vkus.ale prestan laskave nadavat vlastovi kdyz on je jeden z mala cikanu ktery jsou slusny a navic UMI zpivat-a mimochodem,ty vis jak prase kvici pri sexu???tys to s nim zkousela???ja ne ale vim jiste ze vlasta tak nekvici-on je pro me superstar a rekla mu to i porota tak si tyhle narazky prosim odpust.
  • PRO FAN THOMA

NEJSEM SPRAVCE JSEM NEKDO JINY ZE SERVERU JSEM UŘEDNIK NE SPRAVCE.
  • PRO SPRAVCE

PANE SPRAVCE VEŘEJNE SE VAM OMLOUVAM MATE NEBO MAŠ PRAVDU PARDON
  • Petr Bende

Petr je nejepší.Proti Vlastovi nic nemám,ale moje SuperStar bude Petr.Chtěla bych se zepat-nebudeš někdy v Mileniu Tábor?Vímže dnes am bude Filip,ale čekám na Tebe ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit