Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro Správce

Opravdu jste Správce, nebo někdo jiný? Pokud ano, mohl byste tady sdělit na základě IP adresy bydliště toho p.Omara?
  • Omar

Omare, omare, ty ubožáku. Až ti opravdu policajti zaklepou na dveře, tak jsem zvědavej, jestli budeš stejnej machr, jako tady. Už vidím ty sračky, jak se ti kutálíjou v nohavicích, když ti přijde trestní oznámení za vyhrožování,... Pak předvěď ty svoje silácký řeči v akci. Však ono ti jednou zmehne. S takovýmhle přístupem brzo narazíš, ale při tvý rychlosti to bude tvůj první a poslední náraz, protože ten náraz ti bude osudnej.
  • (hlavne)omarovi

tak demokracie tady sice je,to mas pravdu ale v demokracii taky plati ze nesmis verejne nikoho urazet-to uz nevis,co???a vubec,proc sem pises porad dokola kdyz pises porad ty samy nesmysly???to si myslis ze jsi nakej borec nebo co si o sobe vubec myslis???a vubec,kdybys mu to mel rict do oci nebo vubec neco dokazat tak jsi s prominutim posranej az za usima!!!trapaku jeden ubohej!!!
  • SPRAVCE NEZLOBTE SE ALE PROJEVIL JSEM SE NA VAS ROZHODNE VAS RESPEKTUJU MATE PRAVDU CO JSTE ŘEKL PARDON
  • JSI DOBREJ A NĚJAKÉ HLOUPÉ URÁŽKY TVÉ FANOUŠKY NEODRADÍ.HODNĚ ÚSPĚCHŮ.
  • p. Omarovi

a Propo Vy mu tady veřejně přejete smrt a to není dobre...
  • Pro p.Omara

To si teda legraci nedělám, sice je demokracie, ale Vy tady veřejně nadávaté a pomlouváte osobu Petra Bendeho. Nashledanou
  • LENKA

Peťa Bende je absolutně NEJLEPŠÍ z obou dvou superstar...než ňáký rom.!!!!! PEŤO SEŠ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TADY JE DEMOKRACIE ČLOVEK MUŽE ŘICT CO SI MYSLI
  • PRO TOHO SPRAVCE

NO HELE TO SI DELAŠ PRDEL VOLE ŘEKL JSEM SVUJ NAZOR NA BENDEHO
  • A ODKUD PIŠU JSEM Z RAKOVNIKA
  • Pro p. OMARA

Tak už Tě konečně máme a už víme odkud píšeš, takže si na Tebe došlápneme a nahlásíme PČR. Naschledanou. SPRAVCE
  • BENDE JE HOVNOSTAR
  • Petr

Už moc se těším na Tvůj zítřejší koncert. Ať máš těch koncertů co nejvíc a přeji Ti hodně a hodně štěstí.
  • Petr

Moc jsem Ti fandila a posílala Ti hlasy, jsi pro mě stejně nejlepší.
  • Petr

Petr je bezva, je nejlepší ze všech letošních finalistů. moc mu fandím a držím mu pěsti.
  • Prosím pomocte mi.U diskusního fóra na nově se mi nerozbalí diskusní vlákna.Stává se to taky někomu?Vůbec mi to nejede.
  • Moc jsem ti fandila a posílala hlasy. Více se mi líbíš ty, protože jsi více rockovější než Vlasta, ten zpíval skoro samý slaďáky, ale byl taky super. Určitě si koupím vaše CD. Líbily jste se mi všichni, ale nejvíce ty, Vlasta, Michal Hudček, Klárka.
  • PRO NEJ. BENDEHO

Petr je nejlepší! Nejvíce se mu povedl FEEL!!!!!! Prostě nej.!!!!!!!
  • Omarovi

JSI JENOM ZÁVISTIVEJ IDIOT!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit