-
Zavistivky:))))
Nejsem zadna krava, ubozacka, nectu cervenou knihovnu ani Bravo ani nemam eroticky sny a uchyly jsem nelakam... *13* Tak se tady treba pioserte a sezerte svou zavisti. *3* *14* *15* -
-
Re: Zavistivky:))))
Tyy vole ...ty jsi ale dilina! No nemám slov *1* -
Re: Zavistivky:))))
Tak pokud nejsi nic z toho co jsi napsala, tak jsi hoooodně nevyzrála osoba!!!A divím se, že nemáš erotické sny, ty snad má myslím každý....za to se nemusí člověk stydět!
-
-
omarovi
mam dojem ze uz jsem ti jednou rekla ze k tobe domu NEPUDU,debile negramotnej... -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14* -
-
Re: HANS MATHESON:)))
Já ne,a ani nevím kdo to je,tady jsou převážně fanynky Petra.Takže se spíš zkus zeptat v diskusi Hanse, on má taky svoji stránku, ale to ty určitě víš *14* .tak se měj hezky...
-
-
chtel bych se zeptat
gabino ty šeš al dhabba že jo ? -
ty gabino nejšeš al dhabba jak si řikala stoupnout do televize
-
mě se teda Bende vůbec nelíbí a zpíva podle mě děsně a je hnusnej, ale to jak tady nadáváte (nebo nadaváš)elišce už je přehnaný a hodně trapný! Tak co to mě budeš taky posílat stokrá do prdele ty zamindrákovanej idiote!
-
pro k.
dik,ty to aspon reknes slusne ze se ti nelibi a je to tvoje vec.me se petr taky nejak extra nelibi ale ze bych mu musela nadavat...tak spatnej zas neni a je to taky trapny a ubohy.a tyhle debilove co tady pisou fakt neumi absolutne nic,ani psat,jak tady pozoruju a jejich IQ je v hlubokym minusu takze...co se od nich da cekat?(stejne to pise jenom jeden z nich)a jsou podle me mentalne hodne zaostali ale oni za to nemuzou,ze maj tak pitomi rodice kteri je nenaucili ani psat,ani mluvit bez sprostych slov,a bohuzel ani myslet... rodice se proste nikdy nezaprou a tihle dementi jsou toho dukazem... -
omarovi alias karlovi,honzovi...
ses taaaak strasne trapnej...a kvuli tobe sebevrazdu pachat nebudu,tu radost ti neudelam ty...(domysli si cokoliv protoze na tebe je kazdy sprosty slovo slaby)a taky,kdybych te nekdy nahodou potkala(podle toho ze ty asi budes ten nejhorsi,nejhnusnejsi,nejdebilnejsi... clovek jakyho sem kdy potkala)tak abych te nezmlatila ja,ty idiote jeden hnusnej.a stejne tyhle radoby prispevky pises jenom ty,takze zase vymysli naky novy jmeno,at te nekdo nepozna...(promin,zapomnela sem ze ty nemas mozek takze ani myslet nemuzes...)ses debil,debil,debil... -
omarovi
a ty příspěvky píšeš fakt jenom ty,to je jasný jak facka. -
Petr
Já měla tu čest se s Petrem osobně setkat a okamžitě mi začal tykat. Je to moc sympatickej chlap a na nic si nehraje. *4* *14* -
-
Re: Petr
taky sem se s ním měla tu čest setkat osobně, face to face..jak se říká...byl bezva..a doufám, že tomu nebude moc dlouho a zase se na nás přijede podívat ... :o))
-