Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMAR atd.

OMARE A VY OSTATNÍ, ZA KTERÝ SE VYDÁVÁŠ, KDYŽ TEDA TAK STRAŠNĚ NENÁVIDÍŠ PETRA, TAK PROČ SEM POŘÁD LEZEŠ A ČUMÍŠ NA JEHO KSICHT? JSEŠ NORMÁLNĚ SOCIÁLNÍ VIDLÁK S KTERÝM SE NIKDO NEBAVÍ, TAK MACHRUJEŠ TADY!!! PETR JE NEJLEPŠÍ - KLIDNĚ SE Z TOHO POSER!
  • Petr Bemde

Mooooooooooooc se mi líbíš napiš mi e-mail StoklasovaVeronika@seznam.cz pápápápá.....
  • Je sice škoda, žes to nevyhrál, ale ty se určitě nevzdáš.. už se těšim na tvoje cédéčko, protože tvůj styl se mi fakt líbí=o)) Jen tak dál....
  • Petr Bende

Já bych brala za našeho prezidenta Pétu Bendeho'' Protoře Péta Bende je svůj a na nic si nehraje!! *3*
    • Re: Petr Bende

souhlasim s tebou...jen vím jednu věc..Petr se chce naplno věnovat muzice..takže by to asi nepřijal...:o))
  • Omarovi

Jsi ubožáček a to co tu nacvičuješ dokazuje jen to jak Petrovi závidíš jeho úspěch.My mu fandíme a takovej trapák jako jsi ty nás nenaštve,tak si jdi vopruzovat jinam,tady na tebe není nikdo zvědavej!!!Petr je skvělej a až vyjde nové CD,tak se uvidí!
  • pro vsechny normalni lidi

lidi prosimvas nevsimejte si toho omara (nebo amara nebo jak se to vlastne podepisuje)vsechny ty "mile"prispevky pise jenom on a podepisuje se pokazdy jinak pac kdyz se podivate na cas poslani techhle "milych" prispevku tak je tam vsude rozdil asi dve minuty a to asi moc mozny neni aby tolik lidi najednou psalo takovy nesmysly.takze prosim vas,nereagujte na nej,on fakt jenom zavidi a sam je nemoznej a navic mu dela dobre kdyz se s nekym muze hadat.tak mu tu radost nedelejte!!!!
  • to omar

lepší popis na svoji osobnost jsi nevymyslel? To svědčí o tvým IQ hluboko pod bodem mrazu.
  • pro simona

ja nevim ale nemyslim ze se znaji,myslim ze tenhle...omar je jenom zakomplexovanej idiot.navic,co by mu petr mohl udelat,(teda krome toho ze je lepsi,chytrejsi...)a i kdyby mu neco udelal tak to hned nemusi takhle davat najevo ne?to by musel udelat ja nevim co aby k tomu mel duvod a to se mi zase nezda.na superstar jsem koukala,jako snad kazdej.:-)a ty?
  • pro fan thoma

jasne,uplne s tebou souhlasim.je to fakt ten nejvetsi...proste to co jsi tady vyjmenoval a to jsou podle me jeste hodne hodne hodne slaby slova.ono totiz neexistuje takovy slovo ktery by na nej presne pasovalo...ale jinak ses fakt trefil
  • dotaz....

Ahojky...jen by mě zajímalo o kolika fanouškách víte z Brna...posílejte pls sem nebo na mail, díky moc... :o)) Bendiska

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit