Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro karolinu

Vsem na diskusi je jasny, ze Omar je debil apod. A o tom ,že pro Omara neexstuje sprostý slovo se zmýlila. Slovo Omar díky stejnojmenému debilovi nabylo nových rozměrů. Omar, to už samo o sobě vypovídá o inteligenci autora této přezdívky.
  • fan thomovi

asi mas pravdu,je to novy slovo-synonymum pro debila,kretena...proste vsechno dohromady...
  • Petr Bende band

Péťa Bende je svůj a na nic si nehraje!!! To je dobře že Péťa má přítelkyni Zuzku a je pořád úspěšný!!! *3*
  • P.B.

Péťa je nej nej nej
  • Mám ho místo robíka

Často se nad ním vždycky vzrušuju.... *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Mám ho místo robíka

pichni si tam vokurku *15* *15* *15*

Petruško, na masturbaci sice není nic špatného, poznáš tím lépe své tělo před tím, než zahájíš plnohodnotný sexuální život s nějakým mužem, tedy pokud jseš hetero. *3* Ale proč to psát na diskuzi připadající jinému tématu *7* *5*

Mě by to teda lichotilo. Bych si pak připadal jako pán dívčích srdcí... *1* *1* *1*
      • Re: Re: Mám ho místo robíka

Ty si ale jednoduchej idiot, co *9*
        • Re: Re: Re: Mám ho místo robíka

Nechápu proč hned urážíš... tady se projevuje tvá inteligence! A zrovna si myslím že ty po Petrovi toužíš ještě víc než ta Ratzová *15* *15* chhhjoo prober se kotě jo?? nechápu podle čeho soudíš že jsem idiot... Myslim si že kdyby jsi věděla kdo jsem tak...no nebudeme to rozvádět. Nejlépe je když jsem tu jako anonym *5* Neříkám všechny ale Petr by SE NESTAČIL DIVIT jaké má fanynky. Se styďte!!!
          • Re: Re: Re: Re: Mám ho místo robíka

*8* Cekala jsem min. samotnyho Petra Bendeho a misto toho se z toho vyklubal 20-letej uslintanej cucak co si hraje na reditele cely zemekoule *10* *9* A citi se tak!! *9* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Mám ho místo robíka

Nic špatnýho jsem přeci nenapsal nebo jo?? Jen jsem poslal svůj nick protože mě chtěla vidět Terka:-) *4* Péťa Bende je můj moc dobrej kámoš jelikož jsem s ním hrával asi před 3lety v kapele na basovku. *5* Na nic si nehraju jen je mi líto jaký má Petr fanynky. *9* Když jsem se s ním naposledy bavil a ptal jsem se ho jestli si čte nějaké s těch vašich příspěvků řekl: No jako párkrát jsem si tam i něco přečetl.........musím se smát. A já se ho ptal proč.....No protože jsem se dozvěděl věcí o kterých jsem až do té chvíle nevěděl. Myslím si že je z toho celkem zklamaný. Opravdu nechci říkat že všichni ale pokud máte Péťu rádi tak sem nepište takový žvásty jo?? Někoho to může hodně mrzet třeba zrovna VAŠEHO Petra. Tím končím Chtěl jsem tu být anonymně ale co! Petra mám rád a nenechám ho urážet. Bendys je člověk nezkaženej dobou a s velkým srdcem! Nezaslouží si to! *9*

*13* Ten vzkaz patril nekomu jinemu.. *9* panovi, co se nestaci divit *5* *3*

Chudák Péťa Bende!!! Péťovi Bendemu nebude nikdo nadavat!!! *13*
              Péťa Bende je svůj a na nic si nehraje!!! *4*

A ještě tady k pánovi.. Proč nenapíšeš, kdo vlastně jsi, stydíš se za sebe? *9* Zajímalo by mě, jak si přišel na to, že jsem celá nadržená na P. Bendeho víc než Petra Ratzová. *13* *9*

Asi se budeš divit, ale po Petrovi fakt celá roztoužená nejsem *13* Líbí se mi sice jeho muzika, ale on ne. *5* Mám svého přítele, kterého miluju a za nikoho jinýho bych ho nevyměnila, ani za Petra. *14* *3*

Klidne se vam ukazu nemam se za co stydet www.lide.cz/sasha.bosh tak to jsem ja. pisni kdyz budeš chtít. jinak ti přeji hodně štěstí s tvým přítelem láska je krásný cit. *4*

Lucko, netvrdím že je ošklivý. *3* Pro jistou část ženské populace má kouzlo, ale mě je tak nanejvýš sympatický. A kdyby mě po fyzické stránce přitahoval, co bych z toho měla *9* Nemám ve zvyku lézt jiným holkám do zelí. *4*

Chudák Péťa Bende náhodou není ošklivý! Já jsem Péťu viděla naživo zpívat je navíc moc přátelelsky kluk! Péťa Bende stejně miluje svoji přítelkyni Zuzku! *4*

Chytřejší a inteligentnější pochopí *3*

Ju, koukám, že jsem to připsala jinam než jsem chtěla *9* Ten vzkaz je Sasho reakce na ten Tvůj, kde udáváš inter. adresu svého profilu. *5*

Díky *3* Do budoucna Ti přeji totéž *4* Tedy až si najdeš nějakou pořádnou slečnu. Ahoj *4*

*7* jsem se koukla a nechápu,proč se jako máme divit???????????????????????? Myslíš,že jsi něco extra????????????????? Obyčejný namyšlený narcis,takové týpky fakt nemusím. *9* *9* *9*

Seš fešák *14* Zkoro víc velkej než můj Peťulínek *14* *14* *14*
      • Re: Re: Mám ho místo robíka

Typický názor chlapa !! Promiň , ale to co ta holka píše je nechutné . Když má potřebu ať se klidně vzrušuje , ale nechá si to pro sebe .

*9* A co vám je jako do toho že se nad ním vzrušuje *7* Každej má jiný úchylky. Je tohle forum o Petrovi?? je!!! Každej si sem může napsat svůj zážitek nebo cokoliv jiného co se Petra týče... A ty co na tohle odpovídají urážkama... je mi v tom případě líto vás!! Buď vám vadí že jste právě zjistili že nejste jediní kdo se nad ním uchyluje...a nebo máte vztek že aspoň něco ta ubohá holčina z toho Petra má...fakt je tohle forum?? nebo má Petr fanklub plnej slepic?? *7* petr si nezaslouží aby jste se hádali na jeho účet...a navíc třeba mu to lichotí co Petra Ratzová dělá *1*

Tak takových jednoduchých nanynek mám už po krk *5* Co si jako myslíš, že sis tím dokázala? Tady to stejně nikoho nezajímá, jen se ztrapňuješ... *13*

*1* *1* no a to nám píšeš proč *7*

hon se dal stara panno a neotravuj *16*

šmarjá kolik ti je let, ty seš buď silně dementní nebo nevybouřená puberťačka *9* *9* *9* *13* *13* *13*

Bože ty seš ale kráva.... *15* *15*
  • Ahoj menuji se Monika a moc sem ti fandila jake to bylo kdyzs byl 2 ceska superstar
  • odepis

Ahoj jake to pro tebe bylo kdyzs cekal na vyhlaseni vysledku???
  • Kdy má Petr koncert v Třebíči ?
  • bende je nej...
  • Bende je nejlepsi!!!

Bende je nej tak jdete vsichni do pryce...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit