-
PRO TOHO SPRAVCE
NO HELE TO SI DELAŠ PRDEL VOLE ŘEKL JSEM SVUJ NAZOR NA BENDEHO -
LENKA
Peťa Bende je absolutně NEJLEPŠÍ z obou dvou superstar...než ňáký rom.!!!!! PEŤO SEŠ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Pro p.Omara
To si teda legraci nedělám, sice je demokracie, ale Vy tady veřejně nadávaté a pomlouváte osobu Petra Bendeho. Nashledanou -
Sraz
ahoj, nechtěl by jet se mnou na ten koncert Péťy Bendeho v Havličkom Brodě z Frýdku - Místku?! Protože nevím jak se tam mám dostat.
P.S.: Péťu mám moc ráda jako zpěváka i kluka!! Péťovi nepřeju nic špatnýho! *3* *4* -
-
Re: Sraz
Lucko, mám pro tebe dobrou radu-zůstaň doma!!!!!!!!Nikdo není zvědavý na srazu fanoušků poslouchat tvoje výlevy,jedeme se tam bavit!!!! *16* *16* *10* *10* -
-
Re: Re: Sraz
Já chci jít na koncert Péťy Bendeho!!! Protože Péťa mi slíbil že si se mnou popovídá!!! Péťovi Bendemu nebudu mluvit o té trapné Al dhabbě a jejím přítelovi Davidovi! Protože mě zajíma jedině Péťa Bende s jeho kapelou a jeho současné přítelkyni Zuzce! *4* *4*
Péťovi Bendemu nenadavám!!! *4* -
-
Re: Re: Re: Sraz
no hohoho,ty blbko,al dhaba neni zadna blbka,to ty!!! *9*
-
-
-
Re: Sraz
A to si myslíš, že po těch tvých sprosťárnách, cos psala na chatu s tebou někdo pojede a nebo se vůbec bude s tebou bavit? O tom pochybuju. *13*
-
-
Omar
Omare, omare, ty ubožáku. Až ti opravdu policajti zaklepou na dveře, tak jsem zvědavej, jestli budeš stejnej machr, jako tady. Už vidím ty sračky, jak se ti kutálíjou v nohavicích, když ti přijde trestní oznámení za vyhrožování,... Pak předvěď ty svoje silácký řeči v akci. Však ono ti jednou zmehne. S takovýmhle přístupem brzo narazíš, ale při tvý rychlosti to bude tvůj první a poslední náraz, protože ten náraz ti bude osudnej. -
pro Správce
Opravdu jste Správce, nebo někdo jiný? Pokud ano, mohl byste tady sdělit na základě IP adresy bydliště toho p.Omara? -
Petr Bende
Petr je nejepší.Proti Vlastovi nic nemám,ale moje SuperStar bude Petr.Chtěla bych se zepat-nebudeš někdy v Mileniu Tábor?Vímže dnes am bude Filip,ale čekám na Tebe ... -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE NEKDY NEKDO PROSIM HANSE MATHESONA PRIMO V REALU NA VLASTNI OCI??? *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pro sexy vannesu(nebo jak se to pise)
ne ze bych mela neco proti petrovi-je taky dobrej zpevak a neberu ti tvuj nazor ze je lepsi nez vlasta-kazdej ma jinej vkus.ale prestan laskave nadavat vlastovi kdyz on je jeden z mala cikanu ktery jsou slusny a navic UMI zpivat-a mimochodem,ty vis jak prase kvici pri sexu???tys to s nim zkousela???ja ne ale vim jiste ze vlasta tak nekvici-on je pro me superstar a rekla mu to i porota tak si tyhle narazky prosim odpust. -
ahoj Peťo§§§§§§§§§§
Moc tě zdravím a přeji co nejvíce úspěchů.....a hlavně si nedělej nic z těch podprůměrných lidí, co tě tady tak hnusně pomlouvají.-..papa