-
ty taky
-
omar!!!!
Koukám,koukám,omar tu zas perlíííííí!!! -
SRAZ
Ahoj Lidičky
Tak co byli jste na srazu? *3* Jak se Vám líbili Petr a kluci? Mě hooooodně moc *1* Škoda jen že to bylo tak krátký. *9* -
ero
cau Péto.to je koda e jsi nevyhrál v superstar bylo to blízko.cau Gabča.pusu posílám. -
Peta je fakt koreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
-
peta je super
-
Tajný fanklub Petra Bende
Nemůžu uvěřit, našla jsem nový klub Petra Bende, Petře jestli jsi tu, ozvi se mi. Spousta nových informací, napište tam taky co víte. Jo a abych nezpoměla kde ! Odkaz je http://www.herngroup.cz/bendysci/ , snad je to přesně. Ahoj všichni. -
Peta
mas moc krasnou pisnicku!!!!! -
Si supeeer.Napis mi please na muj e-mail SuperLoveGirl@seznam.cz
-
Péťu mám moc ráda!
Péťu Bendeho mám nejradší ze všech zpěváku! Na Péťovi mi moc a moc záleži! jako zpěváka i kluka! Péťovi nechci ublížit! *13* *3* Péťovi Bendemu nepřeju nic špatného! Péťovi přeju ať je pořád šťastný se svoji přítelkyni Zuzkou! protože se ksobě moc hodí! *4* *3* a ať Péťa je pořád úspěšný! *4* zaslouží si to! *4* -
-
Re: Péťu mám moc ráda!
Vis co? tobe i kdyby napsal samotnej Petr ze uz jsi nepreje aby jsi mu psala jak maily tak prispevky na fora tak je budes psat jeste vic co?? *13* ty neumis cist? ze uz to vadi i Petrovi?? A stejne si myslim ze uz to Petr nevydrzel a napsal sem on...ale je to jen muj nazor" *9* fakt se prober ani si neuvedomujes co pachas...lezes mu do soukromy coz se nedela. *13*
-