-
Miláček
Péťa je ten nej nej nej zpěvák na světě a já ho strašně miluju!Nikdo ho nemiluje,tak moc jako já!Je jenom MŮJ a nikoho jiného.Kdyby někdo viděl moje dveře v pokoji.Není tam místo,kde by nebyla Peťulkovo úžasná a sexi fotka!Jeho CD je naprosto super.Hlavně ty jeho chytlavý a dojemný lovesongy!!!Miluju ho NADEVŠE a těším se na jeho koncert,kde se s ním vyblbnu!!!Je to prostě MILÁČEK!!!!MILUJU HO,MILUJU HO,MILUJU HO!!!!!!!!!!!!!!!!!Je jen MŮJ!!!Pusinka -
nejlepší zpěvák je Péťa Bende *14*
-
-
to že Péťa Bende nezískal slavíka neznamená že je špatný! Péťa získal Anděla mimichodem. Péťa Bende je nejlepší český zpěvák. *14* *14* *14*
-
-
ty seš ten typ ženský která nenechá chlapa ani na vteřinu samotného. HNUS
-
-
Klus je lepší, dokazují to i jeho ceny andělů ;) :*
-
-
*14* *14* Album pb je super. Na stará kolena takhle zblbnu... *1* *1* *1* *14* *14* *14*
-
Silvestr
Péťa Bende byl v Silvestru 2007 byl Péťa super!!!! Péťa tam byl určitě i se svoji přítelkyni Zuzkou. Péťovi Bendemu a jeho přítelkyni Zuzce přejiu do nového roku ať spolu dlouho vydrží!!! *4* Péťovi přeju ještě ať se mu daří v muzikalu jak bude hrát Péťa Hamleta. *4* -
Přáníčko
Peťulkovi přeju v tomto roce hodně sexu, soulouží se Zuzkou a ať se mu jí už konečně podaří letos pořádně nastříknout. *3* *14* *14* -
Prostě NEJ
Péťa je ten nej nej nej člověk na světě.Určitě,když si s ním člověk pokecá,tak to je zážitek na celej život!Kdo se mnou souhlasí,tak mi napište na e-mail a kdo přijede Péťu navštívit na jeho koncert,tak taky písněte!Je to absolutní MILÁČEK!!!!Miluju ho a vy???Já na něj prostě nemám slov! *14* napište.Nejvěrnější fanynka Bendísek -
Pro Petra
Ahoj Petře. Zdaví tě 51. fanynka. Mé fandění začalo už posíláním hlasů při Super Star. Těšila jsem se na tvé první CD, které pro mě bylo je a bude užasné stejně tak jako to druhé. Na koncertě jsem byla v Liberci a na pivní pouti v Černé Hoře, odkud mám i pár fotek, které jsem poslala. Všimla jsem si tvého osmičkového datumu narození. A tak ti do toho letošního osmičkového roku přeji hodně štěstí, jak v muzice tak i osobním životě. Těším se na nějaký koncert poblíž Liberce....L.M. -
Vše nejlepší k narozkám.
-
Všem
Nedokážu pochopit jak něteří z vás mohou být takový Hulváti kteří Péťovi nadávají a urážejí ho a přitom sami nic neumí..Čau *3* *3* *3* -
Petr !!!! =)))
Podle mě je skvělý kolik lidí má Petra rádo, no ikdyž jsem to trochu čekala protože je vážně super člověk i zpěvák a trochu víc pozornosti lidí si zasloužil už dřív, protože ty písničky co jsou na jeho pbčku tak ty už jsou napsaný dřív než se dostal do Superstar, takže takhle skvělý talent byl už dřív a je vážně škoda že jsme ho neoběvili dřív!!!!No lidičky za to by jsme se měli trochu stydět!!!! *3* *3* *3* Ale myslím že můžu za Petra říct, že moc děkuju za vaši podporu a moc si ji vážím a on určitě taky !!!!!Tak díky lidičky!!! *3* *4* *1* *3*