Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Péťa je prostě supr *4*
  • pozdrav

Ahoj Petře *14* *14* jsi muj fanoušek a měl jsi to ve superstar vyhrát líp si zpíval odepiš *3* *4* *5* *5*
  • Petovi

AHOJ SI SKVĚLÝ *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *10* *10* *10* *10* *7* *7* *7* *7* *9* *9* *9* *9* *5* *5* *5* *15*
  • petulka

Petr Bende-miluju te *4*
  • OMLUVA PÉŤOVI BENDEMU

ahoj Péťo, promiň za to co tu píšu. *4* Já za to nemůžu že nesnáším Al dhabbu a jejího přítele Davida!!! Péťo, chtěla bych ti jenom říct že tě mám mocinky ráda jako zpěváka i kluka! *4* Péťo, já asi budu brečet ty mi moc chybíš! *3* Jinak ti Péťo přeju ať se svoji přítelkyni Zuzkou vydržíte spolu co nejdele!! *4*
  • Ahojky.Včera byl u nás Petr Bende ve městě a musim říct,že je opravdu moc fajn a je taky moc příjemnej kluk!!! *14*
  • Petan proste nema chybu,super zpiva,super vypada....skoda ze uz nechodi parit k nam do hospody.byla to s nim vzdycky velka show
  • koncert

Ahoj Petře, moc děkuji za nevšední zážitek díky Tvému vystoupení v Šumprku, moc se mi líbil!Jen tak dál moc Ti fandím!
  • Peťa

Nevím co říct víc než to že je to úžasnej chlap se srdcem na pravům místě.... je skvělej
  • petře všechno nejlepší k narozeninám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit