-
Myslim,ze je to pomerne dobry zpevak,znam i horsi... *4*
-
pro anti
ty si taky píča ty nevíš co meleš akorát závidíš.....koukni se na sebe hovado.... -
Petr Bende
Ahoj Petře chci ti jen říct že zpíváš fakt pěkně a že je veliká škoda že si to SUPER STAR nevyhral ty nic proti Horvátovi ale ty si lepší..... *3* -
Peťa je nej!dneska sem byla na jeho koncíku a jako vždy to bylo super vystoupení..je to nej zpěvák a taky robbie wiliams:-)oba sou nej!! *1*
-
nevim proč ho urážíte vy svině!!!
-
pb!
Petr 'Bende je prostě super zpěvák a člověk!Byla jsem na jeho dvou koncertech,a vždycky jsem si to parádně užila! Je sktomný,milý,ochotný a tak..nenamyšlený jak už asi většina celebrit.... Mějte ho rádi tak jako já!Stojí to za to! Zdravím *3* -
život ve vteřinách.cz
Tak je tu konečně nové CD a já ho mám konečně doma :-))) Nemůžu se ho nabažit a vůbec ho nepouštím z ruky, je to skvost mezi mými CDčky, hrozně se mi líbí, je to pořádnej rock a stojí za to si ho koupit!!!(Navíc ani moc nestojí na internetu tak nanejvíš 270 Kč):-))) Petr je fakt suprovej zpěvák a zaslouží si moje uznání za to, co dělá, jakej je a co všechno je ochotnej k vůli muzice vytrpět :-)))) Seš fakt super Petře a nikdo jinej ze slavnejch osobností než ty se mi v životě takhle moc zamlouval!!! *1* *1* *4* *4* *1* -
Petricku miluju te!!!!! *14*
-
Petr Bende je nej spevak!A kdo napsal ten nesmysl,ze Bende je fuj,nema pravdu!!!!!! Petr Bende je nej zpevak,jakeho znam a je taky dobry kamos! *4* *5* *4*
-
FUCK
HE STINKS LIKE SHIT !!!! -
-
Re: FUCK
Ty máš teda úroveň, ty ubožáku!
-