-
PETR BENDE
PETR BENDE je prostě božskej je ze všech nejlepší a i nejhezčí chlap *4* -
Všechno nejlepší :))))))
-
*14* teda mame vam co zavidiet, petr je talent, krasne spieva ma uplne vynikajuce cd....ale este si pockam na cmorika *3*
-
Těším se
Zítra dávají desku roku a bude tam i Petr už se těším -
petrovi
moc jsem vám fandila a posílala hlasy věřila jsem že vyhrajete čas ukázal že jste lepší zdraví vás již strší faninka -
Valentýn
Péťovi Bendemu přeju ať si užije krásného Valentýna se svoji současnou přítelkyni Zuzkou! *3* Protože Péťa Bende a jeho přítelkyně Zuzka se ksobě hodí!!! *3* ať jim to spolu dlouho vydrží!!! *3* -
Ramazzotti is the Best!!!
Petr ujde. -
The best is Petr Bende!!!
Petr je fakt super! Njejenom jako zpěvák, ale i jako člověk.Je hrozně milý, pohodový a naprosto otevřený člověk. Mám ho moc ráda a mooooc si ho vážím! *1* *3* *4* *1* -
Jsou lepší...
Tím neříkám,že je špatný,avšak někteří jsou mnohem lepší. Vždyť místama zpívá úplně falešně.Copak to neslyšíte? Ale klidně mu fanděte dál,vždyť byl druhej NEJ... *1* *9* -
Casblanco, tak to nevím, kdy naposledy jsi ho slyšela zpívat, protože nejen podle jeho fanoušků, ale i podle hudebních kritiků a různejch profesorů přes hudbu zpívá pokaždé bezchybně, neujíždí, drží rytmus a vůbec, že je zpěvák tak kvalitní, že se i můžeme divit, proč se nenašel už dřív než před soutěží! *1* *3* *4* Proto si tedy troufám tvrdit, že jsi ho buď neslyšela už hoodně dlouho, nebo nemáš hudební sluch. *15* *1*