Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ++++++++

Ja jdu v patek na Bendeho!!!!! na jeho koncer bude to užasny *15*
  • Super Péťa Bende:-)

Dělám stránky o Péťovi Bende. *4*
    • Re: Super Péťa Bende:-)

Jo já se chci zasmát, tam bude jenom: ,,ach jak já miluji Petra" nebo, ,,proč nemůžu být s ním" atd.... já se chci smááááááááát

PÉŤA BENDE MÁ PŘÍTELKYNI ZUZKU! *4*

promiň, ale to my víme, říkáš nám to po 1000áté ale my to vážně víme

jéžiš marjá, to bude plné chyb a hrubek a blábolů, no naval adresu, ať se všichni pobavíme *15* *15*

Tak se pochlub a dej sem www.?????

ZATÍM TO NEŘEKNU PROTOŽE TY STRÁNKY O PÉŤOVI JEŠTĚ NEMÁM! *4* *13*
  • P.B. je má SuperStar

Petr je ten nejúžasnější člověk a zpěvák, jaký se kdy narodil! Pro mě bude jen Petr,tím kdo vyhrál SuperStar. Nemám nic proti Vlastovi H.,ale myslím,že vyhrát měl Petr. Petr je můj milovanej zpěvák *14* *14* Petr je anděl...zaslouží si být happy! *14* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Jo Petr Bende je fakt dobrej zpěvák a myslím si,že i fajn člověk...V superstar měl opravdu zvítězit...
  • I love you!!!!!

jsi muj nejnejnejnejoblibenejsi zpevak. *14* vubec to nemuzu pochopit zes nevyhral superstar.pro me a hodne lidi jsi ale vyhral *14* *4* *3* .a horvath zpiva fakt hnusacky!!! *5* *16*.preju ti hodne stesti do noveho roku.dalsi vydanou desku ,tak krasnou jako ty dve posledni *14*.hlavne zdravi.to si nikdy nekoupis!!!to si zapamatuj!!! *4*.a na silvestra se neozer *15* *3* *1* *13*
  • To je šíííílenýýýý!!!!

Tak to je šííííííííílenýýýýýý ani na jednom foru to zrovna dvakrát nežije jak se tak koukám, lidičky zajímá vás vůbec ještě Petr, já jen že tu vůbec nepíšete, ani nikam jinam na Petrova fóra!!!!!! Tak s tím please něco udělejte je to tu úplně mrtvý, mě přijde, že jsem tu snad jediná, kdo sem vůbec chodí!!! *13* *8* *9* *9*
  • dotaz

mám dotaz, nevíte proč už Petr nenosí prstýnek jak měl v super star a potom, nemá ho už delší dobu a mě to hrozně zajímá
    • Re: dotaz

To by mě taky zajímalo.Ten prstýnek k němu tak nějak patřil.Když ho přestal nosit hned jsem si toho všimla.Jako by mu něco chybělo.Jestli někdo znáte důdod,proč ho odložil,napište.
      • Re: Re: dotaz

mám jistou teorii, jak zhubnul, tak mu ten prstýnek není
  • hlasujeme

Hlasujeme v hitparadach Petr se nam propad, tak hlasujte nezaslouzi si to!!!!!!!!!!! *16* *16*
    • Re: hlasujeme

jj tak to už jsem hoooodněkrát psala a nejenom sem, ale lidi to asi nezajímá, páč se propadá skoro ve všem co může: t-music nejdřív 4. pak 5. a teď je až 9.;v óčku byl 6. pak 7. teď je 10., na klikárně stránek ujdeto byl 1. teď je 8., je to zkrátka k vzteku, ale fanouškům je to nejspíš fuk, když s tím ještě nic neudělali!!!!!! *10* *8* *16* *5* *9* *9*
      • Re: Re: Petulík

Já to říkám porád že je skvělej *3* *4* *14* *14* *15*
        • Re: Re: Re: Petulík

No stoprocentně !!!!!!!!!! *1* *3* *15* *14* *4* *3* *1*
  • Petr Bende

Původ moravsko-slovenský.
  • pomoc

hej nevite někdo jak se jmenuje ta písnička co ji zpival ve finále a tak kráásně u ní skákal???? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit