-
omarovi
víš,ono to opravdu není příjemný,takhle někomu nadávat.nevím jestli tys to někdy poznal na vlastní kůži ale často to dokáže ublížit víc než cokoliv jinýho...já s tím mám zkušenosti a nikomu nepřeju aby prožil to co já,(mě sice nikdo přímo nenadával ale bylo to něco podobnýho)potom prostě člověk(taky záleží na povaze)je většinou smutnej,má deprese...opravdu je to hnus. -
pro andreu
andreo BREČIŠ KDYŽ TI NEKDO NADAVA -
kombajn
Vtipnej jako vzdycky *9* uz me nej bejt *9* -
-
Re: kombajn
Dosly slova zlaticko? *15* *9*
-
-
Petr je bezva, přijemný, nenafoukaný, skromný a pěkný chlap, držím Ti Peťo pěsti ať to v životě někam dotáhneš. Zpíváš moc dobře pro mě jsi stejně jednička.
-
Kurt kombajn
Chudáček kurtík :D říkat mu kombajn....ne že bych mu tak neřikala ale je to vtipný... *1* *1* *1* -
-
Re: Kurt kombajn
Tady mu nikdo nerika kombajn... *5*
-
-
Petr je super
Nevyhrál, ale pro mě je stejně jednička. -
jsem na dobré cestě:-)
Ahojky, tak jsem na dobré cestě sebrat Bendeho té náně *14* *14* Je úžasnej se nedivím že jste z něho vedle!! *5* -
-
Re: jsem na dobré cestě:-)
Od Péťy Bedeho přítelkyně Zuzka není nana!!! Péť svoji přítelkyni Zuzku moc miluje!!! a moc se ksobě hodí!!! *14* -
Tím myslíš Zuzku ? No tak to sni dál .... *1* *15* *3* -
jo tak hodne stesti...
-
-
Petr je naše jednička
Pro nás jsi nejlepší, moc ti fandíme a držíme ti pěsti v tvé další kariéře. Hlavně vydrž a zůstaň tak přirozený a nenafoukaný. Jsi prostě bezva kluk. -
OMAR atd.
OMARE A VY OSTATNÍ, ZA KTERÝ SE VYDÁVÁŠ, KDYŽ TEDA TAK STRAŠNĚ NENÁVIDÍŠ PETRA, TAK SEM POŘÁD LEZEŠ A ČUMÍŠ NA JEHO KSICHT? JSEŠ NORMÁLNĚ SOCIÁLNÍ VIDLÁK S KTERÝM SE NIKDO NEBAVÍ, TAK MACHRUJEŠ TADY!!! PETR JE NEJLEPŠÍ - KLIDNĚ SE Z TOHO POSER! -
Petr Bende je fak super:-)
Péta je fakt super!!! Péta Bende krásně zpíva a je prostě svůj a na nic si nehraje!! Péta Bende udělal super že si radší vybral svoji přítelkyni Zuzku! protože se k sobě moc hodí!!Pétovi Bendemu přeju hodně úspěchu a hodně lásky s jeho přítelkyni Zuzkou!! *4* -
-
Re: Petr Bende je fak super:-)
pls...odkdy není s Gábou..nějak nejsem v obraze...díky moc... -
-
Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Péta Bende má přítelkyni Zuzku!!! a jsou spolu už rok!! a Péta se svoji přítelkyni Zuzkou i bydlí v Praze!!! *4*
-
-
Re: Petr Bende je fak super:-)
*13* Tebe když vyhodí dveřma,tak vlezeš oknem,viď? *13* *9* *9* -
-
Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Já Pétu Bendeho miluju!! Vím že Péta Bende tedkom miluje svoji přítelkyni Zuzku! nechci jim to kazit! *3* -
-
Re: Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Tak to jsi moooooooc hodná,že jim to nechceš kazit.On by totiž Péťa o tebe určitě strašně moooooooc stál.Obzvláště po tom co jsi ustavičně vypisovala na jeho webu ty vulgárnosti!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Nemúžu za to že nesnáším trapnou al dhabba a jejího přítele Davida!! Péta Bende je vářně fajn kluk i zpěvák!! Péta Bende miluje svoji přítelkyni Zuzku! Nechci jim to kazit! Stejně Pétu Bendeho mám nejradší ze všech zpěváku! *3* *4*
-
-
-
-