Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • svět je....

ten svět je hore kopytem :-)) *14*
  • hmmm2

Tak já jako za to nemůžu, ale jsem klidný a mám i klidné spaní... Ty lidi jim peníze nedávaly za pěkné úsměvy, ale nejlepší je na tom to, že tay už stejně není co vytunelovat, jaký máme podnikatele, jakého ´máme prezidenta, dyť je to všechno jedna pakáž zlodějská a když to říkaj lidem, tak se tomu ještě smějou... Já se smát také můžu, že jsem těm zlodějům nic nedal, ale asi jedinýho mě tady z té dizkuze zajímají ti okradení lidé víc než nákej socka Kellllner... škoda
  • Hmmm

To je sice hezký, že mu to skoro všichni přejete, ale asi si furt neuvědomujete, že TY JEHO UDAJNE PENIZE jsou lidí, kteří si je podstivě vidělali!!!!!!
    • Re: Hmmm

nic nevíš idi.ote.kdo umí holt umí.ostatní budou porstě dál vydělávaš špínu...a je to vaše blbosr *1* *5* *5* *5*

Je to velmi ubohe a smutne,ze na ukor poctivo zarabajucich ludi sa obohacuju taki,ktori nemaju ani stipku svedomia. Keby mali svedomie,tak by to nerobili!Tu sa nejedna len o sikovnost,ale o trestny cin!Ja sa tiez chytam za hlavu pretoze taky"sikovnik" mi vytuneloval?ukradol? moje akcie FERROFOND VSZ KOSICE.Kto mi poradi v tom,ako vysvetlit detom po umrti ich otca,ktory cely zivot pracoval v uvedenom podniku,ze aj na tych par desiatok tisic korun"dostal chut" clovek, ktory nema chrbtovu kost?! Pan KELLNER,dovolte mi malu poznamku: ani za desatky generacii by ste poctivou pracou nemohli mat taky velky majetok...
      • Re: Re: Hmmm

Poslední věta naprosto sedí.

Ty by jsi se měl i ze svými "podstivě vidělanými" penězi vrátit do školy.
      • Re: Re: Hmmm

PS: I slušní lidé jsou disgrafici, takže pardón... *3*
        • Re: Re: Re: Hmmm

.. předpokládám že, řeckou předponu dys- neznáš tak se nejdřív někde mrkni jak se ta cizí slova píší .... tj. dyslexie, dysgrafie, dyskalkulie a další specifické poruchy ...
          • Re: Re: Re: Re: Hmmm

No jako dyslektik ti reknu, ze presto povazuji za absenci snahy se naucit nejzakladnejsi veci v materstine za predponu hodnou "de". Co si budem povidat, vyjmenovana slova jsou zalezitosti 2-3 tridy zs. Takze kdyz nam tu nekdo nadava do vzdelancu, alespon vime kde skoncil

I vi moje vzdělancy! *3*

... předpokládám že, řeckou předponu dys- neznáš tak se nejdřív někde mrkni jak se ta cizí slova píší .... tj. dyslexie, dysgrafie, dyskalkulie a další specifické poruchy ...

disgafie,dislexie je d i a g n ó z a nikoli cejch blbosti-blbečku.Kouli z ČJ a pomocnou školu.vlk *5*

Vzhledem, ze do teto skupiny patrim, ti jen rada sdelim, ze mezi takovou poruchou a neschopnosti, nebo spise neochotou se naucit matarstinu je ohromny rozdil!!! Mozna je to jasny duvod, proc ma dotycny holy zadek a umi jen zavidet, ono uz je jedno zda penize, ci schopnosti. Kazdopadne kdyz jsem pako na cestinu, iq povsechne taky nic moc, alespon usetrim svych (ne)mouder dalsi... Ale chapu, ze se ho zastavas, ono uz v tvem textu je videt, ze vrana k...
  • je to dobře..

Já mu to strašně přeju! Lidi je demokracie, doba, kdy můžeme podnikat všichni, tak trochu riskujte a jďete do toho taky!Ale ne Češi rádi závidí. *3*
  • no comment

Každý z nás má v životě mnoho příležitostí, jen malinkaté procento z nás dokáže chtit příležitost za pačesy a posunout se krůček před ostatní. Většina se nechce vymykat průměru, radši si zanadává někde v začouzené hospůdce. Nekritizujme schopného a velmi pracovitého pana Kellnera. Berme si z něho příklad!
    • Re: no comment

Vy se znáte osobně? Jak pak můžeš něco takového tvrdit? Lidi jako je on jsou zodpovědní za stav, kterému se říká krize. To tvrdím, i když ho neznám.
    • Re: no comment

Aneto moje řeč moje řeč
  • Nemáte prachy ??

Mno každý nemůže být bohatý to souhlasím , ale každý nemůže být taky chudý a ten kdo umí vydělat balík je hold chytřejší než ostatní prostě ví jak se to dělá a když to neumíte tak to ještě neznamená že jste svatý poctivci. Nejdřív se nad sebou zamyslete a pak někoho odsuzujte že je bohatý . Chudáci vždy budou závidět bohatým ale ještě jsem neslyšel že by bohatý člověk záviděl jinému bohatému že má víc než on , protožee ten chudší začne na sobě makat aby to tomu druhému nandal a třeba ho do roka převálcoval . Jenže problém je v tom že si nikdo nepřizná že je chudý právě proto že je asi neschopný já na bohactví nevidím nic špatného vy ano ? skutečně a proč je špatné být bohatý ???
    • Re: Nemáte prachy ??

Hm, zato bohatstvi napsat neumite...:-(
      • Re: Re: Nemáte prachy ??

Mirku ? Protože můžete být úplně blbej ale musíte si umět poradit vysoká nebo střední škola ještě není zárukou toho že se člověk bude mít dobře Renda má ve svých názorech pravdu a já mu proto fandím .René žiji v Americe už 26 let a s vaším názorovým přístupem se tady setkávám každý den a víte kdo tak uvažuje právě ti movitější přijeďte do USA a do roka budete na výsluní *3*
        • Re: Re: Re: Nemáte prachy ??

co je nam po jeho penezich soupla bych ho mezi dělniky a aby nam ukazal jak umi maknout a kdyz je tak hrozne bohatej tak by mohl neco rozdelit do detskych domovu a chudym lidem a ne se chvastat trapne tim ze ma miliardy dobitek jeden *5* *16* *5*
          • Re: Re: Re: Re: Nemáte prachy ??

dobytek jeden lidi na ulici neemaj co do pusy a on dobytek se bude nosit v nej kostymes *5* *16* *16* *5*
      • Re: Re: Nemáte prachy ??

No vidíte a právě proto žádný prachy nemáte mrháte časem a hledáte maličkosti místo aby jste se chopil nějaké pořádné příležitosti .
  • $

no tak je jasné, že si ty peníze asi nevidělal na 3 směny, jak maká půlka národa. Měla by se udělat privatizace na to jeho konto. Stejně to jsou peníze nás všech!!!
  • Nezapomněli jste na něco?

Bohužel jste zapomněli napsat, že privatizace po Klauzovsku byl podvod století. Kdy vrchní privatizér neznal špinavé peníze.
  • Špinavé peníze?

Tak už konečně vím,který buzerant mi
    vyčórl akcie Sklounionu.Máš se na co těšit špíno!
  • Nemáte prachy ??

Ten kdo tvdí že se za penězma nežene protože pro něho nejsou důležité - je sám neschopný nějaké pořádné peníze vydělat . Nejsou pro něj důležité páč žádné nemá . A poctivě zbohatnout v mezích zákona lze stačí obchodovat na burze a za pár let můžete s Kellnerem chodit na drink a stačí k tomu tak málo mít asi 170 000 na start a chtít zbohatnout , ale musíte to opravdu chtít kecat o tom nestačí .
    • Re: Nemáte prachy ??

Proc na burzu se 170 000 Kc kdyz to jde za 170kc. *1* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit