-
závidíte co:-D
Jste směšní nezáviďte tolik kdybyste měly takovou inteligenci aby se vám podařilo to co jemu, nemusely byste teď dřepět u počítače a nadávat *1* mohly byste si užívat tak jako on. Já mu to přeju když se mu to podařilo tak ať si teď těch peněz užívá plnými doušky a navíc když někdo dokáže vydělat hodně peněz neznamená to hned že je nakradl *1* jen využil toho co život nabízí jen člověk musí být tak chytrý a průbojný aby to rozpoznal *4* mějte se. -
Úvaha
Kvůli takovým a podobným, musí 90% slušných lidí našeho národa, žít na hranici bídy.Morálko, zde se neuživíš. *13* -
Je dobrý
Pan Kellner je potažmo můj chlebodárce ,protože jsem u ČP a PF jako spolupracovník na smlouvu zaměstnán.Je to machr,není to Kožený jak se někdo v příspěvku zmiňuje! pojištění aut je drahé,protože jsou auta drahá,úrazové,životní a jiná majetková pojištění jsou dražší než před převratem. Ale pivo taky není za 2 kč.
Peníze mu nezávidím,ne že by se část z nich nehodila, ale on pracuje,tak ať je má. Hlavně aby si jich užil. Některé nemoci totiž nejdou vyléčit ani ponězi a tím jsme na tom stejně,pokud to někoho uklidní. Přeji mu další úspěchy! *4* -
-
Re: Je dobrý
všelidové vlastnictví :-)??? To může napsat, akorát tak, nějaký komouš, který před 60ti lety znárodňoval, vyvlastňoval a kradl a pak z toho všelidového vlastnictví měl, nějaký prospěch, ale ne 95% obyčejných lidí, kteří jen makali a byly rádi, že se nažrali, kokote! Tyhle tupé kecy, když slyším, tak opravdu lituji, že v 89 nevystříleli, všechny komouše a dovolili jim dál podnikat a kecat, do veškerého dění! Vy, kteří by jste chtěli, od Kellnera půjčit, tak by jste to stejně prohráli v automatech a po hospodách a dál by jste si tady naříkali, jaké to bylo super za komoušů a jak se někdo jiný má! že jste se nepostavili, před 89, že Husáci, Jakešové, Jindrové a všechna ta rudá pakáž si žijí, jako prasata v žitě? To jste se báli a zalezlí jste raději makali a byli rádi za to, co jste dostali a vstupovali, do různých bolševických stran, aby jste měli o pár stovek na výplatě víc a pak na 1.máje vyšli, do ulic a tvářili se, jak je vše super!!!...že se vůbec ozýváte a nechce se vám blít!
-
-
na plný pecky
Co na to říct???Aspoň někdo si může užívat život na plný pecky! -
f
žebi nám něco dal -
-
Re: f
A co gramatika? Další,komu nevoní práce? *13*
-
-
to je borec
Já chci taky tolik -
Tam jsou ty peníze, které se z všelidového vlastnictví ztratily!
Pan Kellner, podobně jako Kožený a několik dalších patří k těm lidem, kteří skutečně zbohatli na rozkradení národních podniků, které patřily celé společnosti, nám všem. U zrodu bylo skoupení kuponových knížek od zkoprnělé a rozpačité většiny naší veřejnosti. Posléze následuje koupě a následný rozprodej několika stovek firem, ve kterých díky kuponům získali Kellner, Maděryč a spol. majoritní rozhodování. Po získání většího kapitálu přišel nápad v článku popisovaného útoku na nákup akcií bývalé České státní pojišťovny. Podnikání v pojišťovnictví - zlatý důl, pojištěnci ve valné většině pravidelně cálují na účet pojišťovny pojistné. Naopak, při pojistném plnění se pojišťovna kroutí jako had a vyrazit z ní finanční náhradu je unikum. Tak se tvoří zisk a ten je každoročně rozdělován, přičemž vlastník jistě nepřichází zkrátka. Jen porovnejte, kam šlo pojistné za dobu panování pana Kellnera, jaké částky musíte platit ročně za pojištění auta, bytu, domu, úrazu apod. Do jaké výše částky pojistného od roku 1989 šly! Další panem Kellnerem vytvořená a vlastněná společnost - Home Credit, půjčují peníze za podmínek, no jedním slovem řečeno lichváři. To jen ke stručné charakteristice, jak vzniklo v tomto případě osobní bohatství. U zrodu byla kapitál od Sklo Unionu Teplice na reklamu investičního fondu PPF, pak kuponová privatizace a úspěšný tah na státní pojišťovnu. Nyní p. Kellner má aktivity v Rusku, ale tam jej zatím dle zpráv v tisku, nechce připustit k veslu domácí podnikatelská hierarchie. Uvidíme, zda jej tam o část nabytého majetku nakonec místní podnikavci nepřipraví, jako Koženého v Ázerbajdžánu. -
-
Re: Tam jsou ty peníze, které se z všelidového vlastnictví ztratily!
Milý Franto, "Buď máš názor nebo peníze" -
To už tak prostě je, někdo má v hlavě a má a většina v té hlavě nemá a jen závidí. *3* -
A co děláte,pokud NĚCO děláte Vy? Zatím co Vy jen plkáte a stěžujete si,Kellner TVRDĚ pracuje.A o tom,tvrdé práci to je.Jenže to je pro většinu lidí pojem neznámý! *3* -
-
Hochu, to uz vickrat nevyslov, ze kellner tvrde pracuje. Nanejvys tak tvrde spekuluje, ale to prace zas neni. Ja mu budu prat jeho majetek az bude moje matka mit 1000 nasobek jeho jmeni. ONA tvrde pracovala!
-
Re: Re: Tam jsou ty peníze, které se z všelidového vlastnictví ztratily!
Kráte, s Vámi bych rád poseděl u piva. A ve finále Vám rozbil rypák.
-
-
Myslím si,že z Vás pane Franto kouká tak akorát závist.Každý měl tu příležitost nějakým způsobem přijít si k penězům.A někdo jí využil,někdo ne.Někdo byl a je líný,nepotřebuje to a někdo se zase bojí,aby nepřišel v tom svém "podnikatelském začátku"o své drobné čudlíky.Pan Kellner je z těch co potřebují adrenalin v podnikání a určitě mu to nemám za zlé.Vždyť se mu to koneckonců vyplatilo a vyplácí.Jenom kdyby to byl Váš tatínek,to by jste mluvil jen v dobrém.Pojistky u "jeho" pojišťovny si taky uzavírat nemusíte a ani u žádné jiné,když se vám zdá vše drahé.Konkrétně u české pojišťovny jsem nikdy neměl problém s plněním-oproti jiným menším pojišťovnám.Třeba SLAVIA-levná při placení,ale nic při vyplácení pojistného plnění.Když jste takový dobrák nemůžete mi půjčit nějaký finanční obnos bez poplatku?Aby jste nebyl jako pan Kellner,lichvář. *13* -
-
Re: Re: Tam jsou ty peníze, které se z všelidového vlastnictví ztratily!
To by mě tedy zajímalo, kolikrát Vám zrovna Česká pojišťovna plnila. Já i lidé, co znám, měli vždy s plněním velké problémy, ostatně číslo na klientský servis 841 114 114 už znám zpaměti... Slíbí zlaté tele a nevyřídí absolutně nic. Do 5 dnů, to tak... výsměch.
-
-
no já mít prachy tak je taky půjčuju vy né? Není náhodou hlupák ten kdo si je půjčí , stejně tak jako když si někdo vezme půjčku na dovolenou kdo je divnej ten kdo půjčuje půjčku na 40% úrok nebo ten co chce jet k moři na dluh ???
-
-
miliardář
Jak se mohl stát někdo miliardářem, když vlastně jen měl obhospodařovat majetek DIKU a veškerý zisk jim dávat? Najednou jakoby mávnutím kouzelného proutku jsou ty miliardy jeho. To se mohlo stát jen v Česku. AŤ žije Klaus, Ježek, Dlouhý a všichni podobní privatizátoři, kteří to buď udělali schválně pro peníze nebo byli tak pitomí. -
-
Re: miliardář
"a" je správně -
Protože se staral o majetek "DICKů" *4* -
Vážení, hra na blbečky pokračuje. Udělali z nás blbce, obrali nás oficiálně o majetek na který jsme dřeli celý život a nyní se tváří , že o ničem neví. Pan Klaus je toho zářným příkladem. Je v balíku a dělá z nás balíky. Chce to novou revoluci a nový demokratický stát. *14* -
-
Re: Re: miliardář
jo tak revoluci tak jí udělejte , jenže to je samé ,,chtělo by to , bla bla bla , mohl bych a skutek utek a vidíte to je právě ono . Kellner by řekl uděláme revoluci a revoluce by byla a né možná , uvidíme . -
Re: Re: miliardář
Demokratický, kde každý dostane podle svých potřeb *3*
Rozdíl mezi námi a Kellnerem je v tom, že on nemá čas vysedávat u takto pitomých diskusí. *13*
-
-
-
Miliardář.
Reaguji na úvahu pana Pavla.Jistě v mnohém má pravdu.Ale nestačí jen makat a nemít strach.Jde taky o okolím.Moje kamarádka si s manželem otevřeli nejdřív takovou malou restauraci.Musím říci,že s výbornou kuchyní.Která si našla rychle stálé zákazníky.Pak si podnik rozšířili.
Ale to už se o podnik začal "zajímat"místní starosta a když se s ním odmítli dělit tak jim poslal podnik do konkurzu ale před tím jim z účtu zmizely všechny peníze a pan "starosta" najednou zmizel a s ním i celá obecní pokladna.Dodnes policie pachatele nedopadla.Ta co tomu říkáte. *7* -
-
Re: Miliardář.
Dobrý den,
plně s Vámi souhlasím, to vše je ale otázkou toho, co zde všude můžete vidět, myslím tím v této diskuzi. Češi umí jen závidět, málokdo umí něco dělat! Já mám ve svém okolí také docela silnou závist a to i u lidí hodně blízkých! Já mám dvě firmy, obě dělají v terénu, takže z hlediska místní závisti problém naštěstí nemám. Ale znám to od kolegů a nikomu bych nepřál ten pocit, přijít o statisícové příjmy jen proto, že někdo kdo je líný jako prase má dlouhé prsty a silně vyvinutou závist... -
-
Re: Re: Miliardář.
Bohuzel mnoho tech linych si mysli, ze kdyz oni si nic nevydelaji, ze to nikdo neumi a musi delat to co oni. Kazdy mame opravdu stejne sance, vsichni mame moznostu studovat, ci pozdeji dodelat vzdelani a vypracovat se, nebo se proste jen vypracovat. Zavistivci ovsem jen reaguji dle stavu sve zluce a proto maji hole zadnice a v zasade jim nikdo nic nepreje, divaji se totiz do zrcadla. Navic ne pro kazdeho jdou penize vse a nekterych je mi za jejich reakce urimne lito
-
-
-
Miliardář....
Jesliže někteří věříte tomu, že takové peníze jdou vydělat slušným a poctivým způsobem, tak to je smutné. Takových vysokoškoláků s českou VŠ a navíc ekonomickou (ti za ty hovadiny, co se tam učí, by žádný titul mít neměli) je jak hnoje. Tady jde o úplně jiné "schopnosti". Nedávno na Internetu psali, že absolventi českých VŠ jsou sotva na úrovni středoškoláků na západě, takže to v tomto případě není o schopnostech.... -
-
Re: Miliardář....
Boze ty si zoufalej zavistivec. *1* -
-
Re: Re: Miliardář....
Tak si vazeny se zoufalcem porovnejte sve prijmy
-
-
Re: Miliardář....
Nedá mne to nereagovat. Peníze nejsou věcí vzdělání, znám člověka, co vydělává ročně 2 miliony dolarů a vysokou nemá a stejně tak člověka co má dvě prestižní vysoké školy a vydělává jako dělník. To, jestli někdo vydělá hodně nebo ne je věcí schopností a myšlení, ne toho jestli má vysokou a kolik. Kellner by vysokou¨nemusel mít vůbec a byl by stejně milionář, protože je to velice schopný člověk! Pokud chceš taky vydělat hodně, tak se neboj a začni makat a podnikat! Podnikat se dá i slušně a vydělat se u toho dá slušně. Nevím, jak si každý kdo říká že to vydělal nepoctivě tu nepoctivou práci představuje. Jako že přepadá banky nebo co? A daně tady v podstatě není možné obelstvít, obvzlášť pokud máte takové příjmy jako Petr Kellner. Ve švýcarsku mám známého, co vydělává ročně 100 milionů dolarů obchodováním akcií, komodit a forexů. Začínal jako chudý člověk s kapitálem 20 tisíc dolarů, na který šetřil hodně dlouho. Teď je tam kde je. Každý z těch co má jen řeči jak jsou ti milionáři nepoctiví a sedí za kasou v tescu doufajíce že dostane plat 500 tisíc za měsíc může dosáhnout stejného úspěchu jako on. Musí si prostě jen uvědomit, že se nesmí bát a musí přijmout riziko které je s tím spojené a něco pro ty peníze udělat, tj nemyslet si že je to už hotový člověk a stále se vzdělávat a učit nové věci (tím nemyslím vysokou, tam Vás nic nenaučí, ale sebevzdělávání ve smysluplných oborech). To je vše. Podotýkám, že nejsem kamarád Petra ani nic, jen vím jaká je realita života. Dnes je prostě jiná doba a jako zaměstnanec nikdy nevyděláte hodně peněz, už není komunismus, a to je potřeba si uvědomit. Já jsem například z dosti chudé rodiny, teď je mne 22 a vydělávám měsíčně to co průměrný čech za rok. Účetnictví mám řádně placené a potvrzené auditem, abych měl vše jisté. Vydělat se prostě dá, jen člověk musí vědět jak na to a nemít strach! -
-
Smysl celého dlouhého článku tkví v posledních slovek.. Vědět jak na to.. A to Kellner věděl.. A know-how, tedy jak na to získal bezesporu studiem.. Asi proto, že se o obor co studoval hodně zajímal.. -
Pavle je to jak píšete a ještě jedna věc je jistá kdo nic nedělá nic nezkazí a o peníze nepřijde , ale taky žádný velký prachy nevydělá . Docela rád bych se potkal s vaším známým protože obchodování je i moje hobby odkud jste pokud se mohu zeptat ? -
-
Re: Re: Re: Miliardář....
Ahoj, jsem z Prahy, nech mne tady email a ozvu se ti, ok? -
-
Re: Re: Re: Re: Miliardář....
c.renda@seznam.cz *3* *3* -
Dobrý den,reaguji na Váš příspěvek Rendovi, at zanechá email. Snažím se roky se nepotácet ve finančních problémech. Pokud by někdo poradil, jak vydělávat slušné peníze, budu velmi ráda. Podnikání se nebojím. Díky za odpověď na můj e-mail. Jsem také z Prahy. -
Já jsem z kraje rep. Mar.L.
-
-
-
-