-
jaké jsou vaše cíle???
Velice mě zajímá, zda lidé disponující s majetky, dejme tomu v řádech miliard, mají nějaký cíl. Něco, kam směřují, co je žene kupředu. Zvláště by mě zajímal ten cíl samotný. Já studuju a učím se, pozoruju svět kolem sebe a také dál budu zkoušet, přemýšlet a učit se... a jakmile takový majetek získám, podívám se těmto lidem do očí a zeptám se jich "a co teď?"
Já jeden takový cíl mám. Neprozradím ho, málokdo by ho pochopil. Jde dál, než kam se většina lidí odvážila pohlédnout. Máte ho i vy?
Přeji štěstí lidem, kteří jdou za svými sny. Co může být krásnější, než samotná cesta za velkými cíly?
MRAW -
-
Re: jaké jsou vaše cíle???
Konečně názory, které jsou smysluplné...souhlasím a konečně se mi tento názor i líbí :-) -
Moc hezký napsáno, aby měl člověk v životě cíl, musí nejprve znát "hodnoty.."
a "směr..." "Není problém udělat pokrok v životě, jakmile si uvědomíš směr kterým se chceš vydat...pokud to ale nevíš, jak bys pak mohl někdy přijít nato, že jsi u cíle...? petero1966@seznam.cz *7* -
Zdravím!
Sice nejsem Kellner, ale v jeho cílech mám jasno (jsem též podnikatel). Takto bohatým lidem nejde o peníze, ale o ovládnutí trhu. To je jejich cíl stejně jako cíl Gatese atd. Platí jedna věc, chudí pracují pro peníze a bohatí proto, že chcou... -
-
Re: Re: jaké jsou vaše cíle???
V tom s tebou velice souhlasim, ja pracuji protoze me to bavi. A myslim si ze se mnou budes i souhlasit, me bavi splnovat sny ostatnim, davam sanci studentum, kteri jsou schopni v oblasti vypocetni techniky a programovani a ocenim je i za to. Polovina mych zamestnancu jsou studenti a spolupracuji i s rodicema a skolami, aby neflakali skolu, vidim v nich nadejne lidi, proto maji sanci. Kazdej kdo ma nadeji ( vsichni lide, ale ne kazdej ji vyuzije ) si zaslouzi sanci a byt za to ohodnoceni -
Re: Re: jaké jsou vaše cíle???
Ovládnutí trhu = moc, to chápu. My muži máme tohle v povaze. Hodlám zanechat na Zemi stopu... a nejen na Zemi. Teď jsem ve fázi kdy se probírám nápady a přemýšlím v které oblasti s podnikáním začít.
-
-
-
No jo no....
Zdravím ve spolek,lidi.Já osobně pana Kellnera obdivuju,je to člověk který maká a štěstí je jeho kamarád.Ja s mou přítelkyni taky makáme,máme malou hospůdku,děláme v ní sami,neboť není zase tak na lukrativním místě abychom si mohli dovolit personál.Mě je 40 a přítelkyni 28,děti mít nemůžem protože záskok za mou přítelkyni která se naučila vařit s donucení,tak ten záskok bychom finančně neutáhli.Svou práci děláme rádi,sami jsme si tuto cestu našli a baví nás to.Jenže pokud bych chtěl splnit sen tak bych potřeboval asi 40mil,který nikdy nebudu mít.Experiment mi není zase tak neznamí pojem,ale jít do úvěru při 40mil investici kdy návratnost v tomto druhu podníkání je opravdu dlouhá a banky moc neslyší.Doslova si tady stěžuji,tak mi to promiňte prosím,jen mi je líto dívky se kterou žiji,že jako ženě ujíždí vlak a mám pocit že si nevybrala toho pravého partnera.Možná se smějete,možná že sami víte o čem mluvím....co?Proto možná také čekám na nějakou ZLATOU rybku,na to štěstí se kterým bych si podal ruku-ne s bankou,ale s člověkem kterýmu by 40mil zase tak nechyběli a s návratností by nespěchal.Ale jak to tak dopadne,budem muset podnikáni pověsit na hřebík,jít do kolbenky a nadávat na lidi kteří budou vydělávat více než si v kolbece vyděláme.FUJ,FUJ,FUJ.Hrozná představa,tak co pane Kellnere,pomůžete mi?Možná si řeknete-PROČ-Já Vám řeknu -PROČ NE? Jsem z Libereckého kraje a ten hotel je fakt krásnýýýýý.Mějte se lidi,hezky pracujte ať se máte lépe VY a nekoukejte kdo kolik má.Věřte že to není zase tak zadarmo,každý to známe i když v malém množství,co?Ruku na srdce....Držím Vám palce pane Kellnere,a přeji Vám hodně štěstí a pevné zdraví a Vám všem také. *3* -
-
Re: No jo no....
Ráďo,
zapomeň na to, že existuje něco jako "štěstí". Myslíš, že založení PPF bylo štěstí? Pokud člověk nemá nic a něco chce, musí jít od jednoho byznysu k druhýmu. Každej další mu musí víc vydělávat a pak se dostane kam chce. Typický příklad:
Pojišťovací agent (minimální počáteční náklady) -> menší distributor nějakého zboží -> větší distributor -> mezinárodní distributor -> prodej firmy -> splnění snu. Důležitý je ten PRVNÍ krok, začít byznysem, kde se dá hodně vydělat a počáteční náklady jsou malé (je jich dost: realitní makléř, pojišťovací agent, obchodní zástupce...)
-
-
pomoct
dobrý den jménem neratovického futsalového družstva se ptám zda by někdo nebyl ochotný pomoci nám v nepříliž dobré finanční situaci řeknu to asi tak nemáme halu ani finanční prostředky pokud by měl někdo zájem sponzorovat náš tým necht se ozve na Lukasspacir@seznam.cz imail či zanechá zde vzkaz děkuji všem hezký den *3* -
re:
Prosím kdo ma přimy kontaktní imeilna pana Petra Kellnera? Předem děkuji *14* -
-
Re: re:
ahojky..taky bych chtěla na pana Kellnera aspoň majlika *4* copak se mu nedá nikam napsat? *14*
-
-
petr kellner
super, vse mu hrozne´preji, i kdyz ne zavist, ale hodne touhy se mit aspon trochu lip v tomto zdivocelym svete nestaci.vse je veci spousty nahod, ambici, moznosti atd. kazdy nema stejnou startovaci caru. me osobne by stacil jeden kamion pro syna, aby jsme mohli zacit podnikat, ale kdyz vam v bance nepujci?! kazdy ma jine moznosti. hodne stesti a hlavne zdravi!!!!!*3* -
-
Re: petr kellner
vy v zivote nikdy nic nedokazete, jste smiren s tim, ze jini maji ambice, nahody, moznosti a jinou startovaci caru :)
ambice ma mit kazdy, nahody nejsou, jesltize jim nepomuzete, moznosti neodpovidaji nasazani, ale tomu, jak moc pomuzete nahode, a startovaci caru ma mit kazdy stejnou. mineno v ohledu pocatku podnikani jisteho kellnera, kdy jen on sam vi co delal za doby komunismu a jake kontakty si s sebou dotahnul do 'nove doby'. v ceske reci je dobre slovo; 'hostapler'. lide jako vy jsou brzdou spolecnosti, smireni, rezignujici, omezujici se na pouhe konstatovani; 'on ma a ja nemam (a nikdy mit nebudu)'. spolecnost potrebuje takove co reknou, 'odkud on ma a proc ja nemam'.
takto dochazi ke znarodneni; cestou odporu a hnusu k lidem co ziskaly majetky na ukor 'slusnych' lidi, podvodem, manipulaci, lhanim.
ze startovni cary, v roze 1989, to jest z vyplaty 1.2oo korun neudelate miliony :)
hodne stesti s kamionem, je to krasa 'king of the road'.
-
-
chyby
sorry za chyby, jsem skvely recnik a slova mi leti pameti a psani mirne zaostava :) a tak sem tam chyba a sem tam preklep. no, mluviti zlato a ignoraovat pomalost prenosu myslenek na papir. -
idea
mozna, jakoze se tak nikdy nestane, ale teoreicky, jakoze komunismus je nejhezci idea (a idea zustane, protze lide ji jen poslapou, a nakonec asi nebude jine reseni, nez spolecnost obratit na skutecny komunismus, protze socialni spolecnost je dlouhodobe neudrzitelna a kapitalismus v zaklade spatny), takze teoreticky, jednou by mel nekdo dojit, nekdo z techto lidi a rict, ja jsem mel na zacatku 500korun a dnes mam desitky, stovky, tisice milionu. dejte mi zase 500 korun a za par let budu mit zase takoveto jmeni. coz je nemyslitelne a nemozne. dobe vytvorila tyto lidi a tito lide dnes ..manipuluji s verejnym minenim. UVEDOMIT SI jedine; neni mozne dosahnout takovehoto jmeni bez pricineni 'ruky trhu', jak rika klaus. kdy ruka trhu predbehla zakony a nebo zakony byly delany s umyslem vyhovet ozadavkum. nicmene, podivejme na dnesni napeti v ceske justici, kdy nejvyssi spravni soud je verejne oznacovan za misto mafianskych praktik, kde se tajemnici sous setkavaji s politiky a psolecne navstevuji dalsi soudce a lide tohoto aparat s tim, aby si povykladali :) ano, kamaradky si vykladaji v praci, politici, zakonodarci, soudci spolu .. a tim se vracim ke kellnerovu gymnaziu ..takto se budou potkavat tehdejsi, dnesni, studenti, mezi sebou. budi se znat, zastavat vysoke urady (protoze budou mit odbornou kavlifikaci, coz je neoddiskutovatelny fakt) a budou hledat zpet, kdo stal na pocatku jejich novych zivotu. toto gymnazium neni lyceum, toto je vysice strategicky prmysleny plan, jak spolecno pretransformovat ve spolecno, kterou ovlivnuji opravdu jen vybrani jedinci, kteri maji na sebe osobni vazby. ..toto je vyhled do budouctnosti. smutny a vedouci k rozkladu spolecnosti, mravnich hodnot a deradujici schopnosti jedince na predem pripraveny plan, jak ziskat skutecnou moc. tato moc totiz spociva s kompaktnim celku a kompaktni celek se vytvori jen vytvorenim celistvosti v samotnem jeho pocatku. ..v kolebce :) -
za lid
..a abycch jen nehanil, taky neco pozitivniho .. jmeno kocab (jisty podradny muzikant, ktery se 'vezl'na umeni p. pavlicka) a spolecnost art production. abysme se tedy zasmali :) tato spolecnost nabizela k odprodeji vilu v cene desitek milionu korun a to nemluvim, jen o dvou desitkach milionu :) a to bylo na zacatku 90tych let a uz v te doby se trh takto rozdelil, kdy lukrativni akce byly pod kontrolou lidi 'nejak' spojenych nikoli s komunistickym systemem a jeho vedoucimi predstavileli, ale s 'novym' rezimem a lidmi, kteri se rychle adaptovali na nove prostredi a podminky. vedouci postaveni v spolecnosti mel jisty pan nosek (zcela nezname jmeno,v porevolucni dobe tise proplouvajici nocni prahou v postarsim skoda-favorit), ktery pozdeji mel spolecnost, ktera stavela bytove domy na barrandove a nejakou zahadou tam pracovali ilegalni delnici z ukrajiny a jeste vetsi zahadou se tam jednoho dne objevila mrtvola udajneho delnika. no a svete dive se, on to delnik nebyl, a reklo se, ze ho zabili rusti mafiani, kteri nabiraji ilegalni delniky na praci a potom jim berou cast mzdy. ale to uz se jaksi zapomelo vysetrit, on to byl docela vysoce postaveny clovek a najednou se objevil v monterkach mrtvej na stavbe :) no, vysoce postaveny, tim minim na tehndejsi dobu, tj. rusky mluvici, ale v jeho svete s postavenim, ze byt zlikvidovan muelo mit nejaky duvod. no, to jen tak, ze kocab je jista vyjimka, kdy se vezl na popularite 'odsunu' sovetskych vojsk a na neschopnosti jednoho pana, jisty havel, ktery si myslel, ze politika je jako divadlo. ..ale tentokrate scenar nepsal on :) ..vse je timto 'zahadnym' zpusobem propojeno a vse se poji s jednou a jedinou veci, jedinym slovem: smutek -
zasmejme se, nic jineho se neda delat
snad abych jeste dodal, dalsi v rade jsou pilip a jeho manzelka coby nadace bohemiae, nasleduji korupce ve veci obchodniho domu kotva, kdy pilip, coby min. financi 'pujcil' 3 statni financni experty majoritnim akconarum, aby tak stat byl napomocen soukromemu subjektu v prevodu vlastnictvi, dale pak, kdy jeho zena jako clenka one nadace mela od obchodniho domu kotva dobropis' k nakupu obleceni v castce 20tisic, a to pro re[rezentaci, ze nakupuje v dannem dome :) atd., dele mozno zminit korunpci ve veci jiste vapenky a 2milionoveho uplatku, ktere jiste mu politiku pomohli ke vstupu do politiky, a nebo legendarni 'srandu',kdy jisty ratiborsky, ods, a macek,ods, zalozili skolu politickeho vzdelavani a sidlili v palaci koloredo mansfeld, a paradoxne tento palac byl za jednu korunu sveren nadaci lira pragensis (predseda jisty milos fryba, ano, ten komicky clovicek co za komunistu uvadel televizni soutez sest ran do klobouku a deset stupnu ke zlate) s tim, ze bude slouzit k propagaci ceskeho hudeniho umeni. a tak za jednu korunu najmu byl tento palac dale pronajet a to tak, ze napriklad v jeho prujezdu byly ukrajinsti trhovci prodavajici ruske beranice :) no a samozrejme je utne zminit jmeno ruml, co by ministra vnitra a to, ze jeho bratr a jisty clovek, ktery vyvijel pocitacove zabezpeceni pro bis si zalozili firmu s cilem poskytivani informaci o ekonomickych subjektech. no a zasmejme se tomu, jak jisti celosvetove hledani bratri helbigove prodali ceskemu min, vnitra kradena vozy. ano, to zase spada ke slave jisteho rumla. vse se toci kolem jednoho, a to je ods, a klaus. dalsi jmena jsou jen nohsledi, ale pocatkem jim byla ods a 'dohled' klaus. to je clovek, 'guru', a mam nazor, ze je to rozdvojenna osobnost, protze, kam se podivas, tak narazis na jmeno klaus a neni mozne, aby toho jeden nedulezity clovek tolik stihnul :))) zasmejte se, lide, a bdete -
dodatek
nahlednl jsem do historie a casto se opakuje co je pro cesko typicke .. vlezdoprdelelizmus. proc pisete o zavisti, ze je to uspesny clovek, ale ze cesku umi jen zavidet?, ..nastudujte (coz nejde) pravdu, a tak musite pravdu poznat, spise znat a pamatuvat si ji. cale rade jsem klaus, kocarik, dlouhy, jezez, to jen za ty nejhorsi. dalsi priklad je, jak se privatizovala mlada fronta. klaus byl min.financi a pithart premier. a jisty novinar jmenen hvizdala,se jiz pul roku predem chvalil, ze v cesku zprivatizuje mladou frontu. jako byl v udajne emigraci (COZ JE JEN JINE SLOVO proto ..dikybhu, z enam ti komunisti umoznily emigrovat a tim nam umoznili lepsi zivot na zapade a mit duvod v eurech a dolarech) a po revoluci se vratil dod ceska. a tak de-fakto 3lide podelili o mladou frontu, akcie byla koupena kus za tisic korun a obratem prodano francouzske spolecnosti mafra za tri tisice korun. klaus osobne ridil tuto privatizaci a sam se podilal na odkupu-prodeji techto akcii, dalsi jmena jsou po-ruce, dnesni neviditelny pes, jako je ondrej neff (druhorady pisalek sci-fi knih a po revoluci majitel milionoveho businessu v elektrnickych mediich). ...toto neni zavist, vy , sasci, toto je pravda a takto muzete dojit ke vse podvodum a milionarum v cesku , ...vice-mena za nima bude videt stin klause a teto doby. nakonec u byvaly premier marian calfa vlastni 20 procent malajsijske banky a svete div se, v teto bance sporil i havel co by prezident a spoluvlastnik dedistvi, kdy jeho predci prokazatelne spolupracovali s nacizmem co by majitele filmoveho prumyslu v cesku. ..za vsim stoji 'klausova era' ministra financi, at je to nova, kozeny, ppf, kellner, ocelarna poldi kladno, charous a jeho bpa, cekan a konec viktorky zozkov, jista jana blochova ..atd, atd. k pousmani je, ze za doby komunismu se klausova sestra provdala do svycarska a presto bylo klausovy umozneni pracovat ve statostickem ustavu, kery je z hledaiska kazde vlady dulezity, protoze statistici vidi a znaji pravdu o stavu spolecnosti a ekonomiky. lide dete, julius fucik rekl, a nemusis byt komunista, aby jsi bdel a aspon nepoukazoval na 'vlzdoprdelizmus', ale zamyslel se, proc ty mas 12 tisic hrubego a nekdo planovite privatizovat a likvidoval co se dalo a dodnes a na veky z toho bude zit, a vyuzivat kontaktu, korunce a jine veci, ktere by se prece jen meli vymest ven z domu.