Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co mi říkal stříček

"Prací nikdo příliš nezbohatne" *4*
  • kellys

Pane Kellnere, jste holt borec se štěstěnou v zádech jistě pojištěn proti krachu.Škoda jen, že nemám ty buňky na to, abych se taky mohla mít skvěle, ale pro mě je slovo skvěle--mít opravený dům, aby jsme to nepytlíkovali úvěr po úvěru a hlavně bych chtěla mít plně zdravou rodinu.Kdo chce moc nakonec nemá nic, ale jste sympatický, takže Vám to přeju. *3*
    • Re: kellys

To jako že mi přeješ "nic"? Děkuji, ale to asi neklapne.
  • NULY

Vsichni dokazi jen psat v jaky nouzi jsou, a pritom kazdej ma na to jit za svym cilem a neco dokazat. Stejne jako pan Kellner, je to muj vzor. V 17 letech jsem si nechal na jmeno otce zalozit firmu, ted mi je 20 a mam 53 zamestnancu. Firma prosperuje a rozviji se dal. Tak nevim proc ostatni sedej doma na prdeli a narikaj. Mozna to i vim. Predem hlasite ze je to prohrany. Aspon vetsina z Vas, druha cast na to nema rict si JDU DO TOHO. Od 15 jsem si vydelaval, zatim co se ostatni bavili. V 17 jsme meli s kamosem na zalozeni firmy a rozjeti projektu, ted nam je 20 a mame vlastni baraky a nevisime na rodicich, zvladam do toho studium, tak proc zdravej clovek tady skemra o pomoc? Ma na to kazdej, akorat staci mit vizi.
    • Re: NULY

Čau Pavle, právě ta vize je to, oč tu běží. Ovšem nemyslím si, že je normální, aby 15ti letý kluk startoval svoji karieru, v tom budeš v našich podmínkách exotem. Chtěl bych, aby ses na věc podíval z jiné strany - kdyby se všichni chovali jak jim radíš, měli vize, snažili se je uskutečnit, byli pracovití a snaživí, blabla.., kde by se pak vzalo těch 53 zaměstnanců, kteří zajistí tvůj úspěch? Kellnera bych do toho netahal, je to taková mystická postava, asi ví proč si chrání svoje soukromí.
    • Re: NULY

Milý Pavle, já bych se taky chhtěla mít jako ty, též bych chtěla vlastnit firmu,ale co nadělám můj otec je rád, že už nemusí platit alimenty a s maminkou, která vychovávala mne i sestru mě těžko může nějakým způsobem pomoci není to jen o tom, kdo kdy začal makat, ale hlavně o penězích do začátku.Já začla hned po škole vzhledem k tomu, že bez školy si nic, tak ti nevim, kde bereš takovou drzost osočovat některé z pisatelů.Je vidět, že si asi nikdy neměl existenční problémy.Kdybych začala podnikat a krachla byla bych bez prostředků i bez bydlení, takže se nejdřív zamysli co vypouštíš z klávesnice než něco zkritizuješ ty neempatická NULO!!! *13*
      • Re: Re: NULY

a ty si myslis, ze potrebujes skolu, aby z tebe neco bylo..? ne! staci jen umet neco vymyslet a ne zit z prace do prace..
        • Re: Re: Re: NULY

Ja studoval stredni skolu, kterou jsem chtel mit aspon dostudovanou, ted se chystam po rocni odmlce jeste na vysokou, jelikoz mam dobre partnery a dobre fungujici zamestnance, tak neni problem, abych mohl studovat. Mas pravdu, neni to o vzdelani, ale vzdy jsem chtel mit vystudovanou vysokou skolu a ted si chci splnit svuj druhy sen.
          • Re: Re: Re: Re: NULY

Celkem mně váše komentáře zaujali a máme i něco společného, kdyby jste chtěl tak napiště váš email a mohli by jsme si podiskutovat, protože máme na dost věcí stejný názor a "vidění světa"...
      • Re: Re: NULY

Ja zacinal od nuly, rodice vydelavaji kolem 13 tisic mesicne, ja se rozhodl ze chci neco dokazat a zacal jsem si vydelavat na to abych tu firmu mohl zalozit, za 2 roky na brigadach jsem se svymi dvoumi spolecniky vydelal na zalozeni firmy, na zacatku byl napad, realizovali jsme ho po nocich, kdy jsme se neucili a prisli jsme unaveni z brigad. Stalo to hodne odrikani, ale ted muzu rict, ze se mi to vyplatilo. Nic jsem nemel zadarmo. Akorat jsem to nevzdal hned. A o tom to vicemene je, uz kdyz jsem mel vlastni firmu, tak jsem pres den delal podelanyho operatora, abych mohl investovat. Ze zacatku jsme do toho sypali penize, ted nam to ty penize sype. Da se zacit od nuly. A tento fakt mi nikdo nevymluvi. *3*
        • Re: Re: Re: NULY

Nevyvracím, že se nedá začít od nuly, ale neříkej, že ostatní jsou nuly.Nemám peněz nazbyt, a taky tady Kellnera nežádám o nějaké milosrdné dotace.Já si z mého příjmu, který činí 12,000kč těžko něco ušetřím(pokud znáš slova složenky a inkaso) leda, že bych nejedla a věř, že nevymetám nějaké podniky a o koníčcích ani nemluvím.Opravdu si život moc neužívám a upírám si spoustu věcí oproti mým vrstevníkům a to myslím doslova.Holt si měl štěstí a přeji Ti to, ale tím, že bych se chtěla mít dobře a že bohužel z tohoto mého platu neušetřím čili nikdy nezačnu podnikat, ze mě nulu nedělá sorry.
          • Re: Re: Re: Re: NULY

Nerikam ze zrovna ty jsi nula, ale nekteri co tu zadaji o penize, jsou absolutni. Ja mel tu vyhodu, ze jsem si uvedomil vcas ze chci neco dokazat a zacal jsem vydelavat na vlastni projekt u rodicu, dokud me zivili. Skoda ze tuto sanci nevyuzije vetsina z lidi. Ma ji totiz kazdy. A promin zda jsem se te nejak dotkl
            • Re: Re: Re: Re: Re: NULY

Tak jsem si přečetla diskuzi - Pavel a tery ....mám rozvedené rodiče - táta je bohatý a úspěšný podnikatel a máma žije z výplaty do výplaty. Táta hledá způsoby k budování firmy a máma hledá důvody, proč nikdy nevydělá více. Jednoduše řečeno, každý má začátku života stejné šance a nezáleží na penězích od rodičů na start do života. Záleží na každém člověku, na tom, jestli se rozhodne být bohatý nebo být chudý. Jinými slovy - kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. I já ve svých 19 začala podnikat a první rok to bylo peklo, ale teď se vše obrací k lepšímu.. :-) takže tery - neztrácet hlavu, makat, mít naději, chtít a hledat způsob, kde se dá vydělat víc než 12 tisíc měsíčně.. *3*
  • Sponzorin pro psoriatiky

Dobrý den pane Kellnere,
    prosím Vás o sponzorování pobytu u Mrtvého moře pro 5 dětí, které trpí psoriázou a exémem zvaným vitiligo.
    Pokud se rozhodnete zašlete prosím sponzorský dar dle Vašeho uvážení na účet 1382381033/0800.

Děkuji předem a Vašeho kladného rozhodnutí si vážím.
    Naďa Tyllová
    • Re: Sponzorin pro psoriatiky

Usmevne *1*
  • dotaz

Dobry den neprosim o penize jenom o radu jsem zadluzeny az po usi protoze jsem delal pojistovaka na vlastni zivnost nez jsem se neco naucil prisel jsem skoro o vsechno a nic jsem nevydelal mohl by jste mi poradit jde vydelat penize i kdyz zadne nemate ale mate chut neco delat jde to ? byl by jste hodny jenom odpoved od vas protoze uz z toho blaznim dekuji moc a nashledanou
    • Re: dotaz

Pane Richarde,dělat pojištováka v dnešní době je dost velké risiko v zahlcenosti na trhu a určitá ALERGIE na tento způsob nabízení služeb.Nepíšete co umíte a kolik je Vám let,jak chcete poradit?Z jakého města a z jakého kraje a....Mějte se.
  • Pouze vážně.

Zdravím Vás,mám na mysli Vás normální lidi,ne pana Kellnera který by stejně nikdy nikomu nepomohl.Prosím Vás smrtelně vážně o pomoc,potřebuji pújčit 1,3mil max na 5 let,pokud by se někdo našel rád bych se s Vámi setkal.Pouze vážně a osobně si chci s Vámi popovídat,proti záruce.Děkuji Vám.
    • Re: Pouze vážně.

nečekám, že se Vám vůbec někdo ozve. Vy jste nula, když si potřebujete půjčovat a nedokážete si ty peníze vydělat. Ale nedivím se Vám že si o panu Kellnerovi myslíte že není normální, závist je strašná věc...
      • Re: Re: Pouze vážně.

Vy jste zřejmě strašně chytrej že jo,pane xy.Jak můžete o někom říct že je nula?Vy jste možná pitomec a ještě o tom nevíte.Musím si peníze půjčit,který podnikatel nemusel,možná jen VY jste nejlepší,podle mě jste pitomec který možná něco dokázal ale ke všemu jste přišel jako slepý k ošklivce Betty.Docelá rád bych takovéhle lidi poznal osobně a popovídal si na téma:Jak hloupej k penězům přišel.Jste prví reakce na můj příspěvek a je to vidět jaký jste člověk.Já ty peníze dávno mám,a ze svého,ale vydím jaký lidi jsou,VY-jste nula,místo povzbuzení urážíte.Jste prostě JINEJ *5* *5*
        • Re: Re: Re: Pouze vážně.

Špatně jste mne pochopil, peníze si klidně půjčte, ale nepochopil jsem proč ¨říkáte že Kellner není normální...
          • Re: Re: Re: Re: Pouze vážně.

Já jsem neřekl že p.Kellner není normální,a peníze potřebuji na rozjezd pensionu u kterého jsem vyhrál výběrové řízení,bohužel opět nájem.Nějak člověk začít musí.Já být Kellnerem nevím jestli bych slyšel na takovéto přízpěvky.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pouze vážně.

Jak může napsat dospělí člověk vydim s y... sakra to snad nemáte ani základku ne *13*
  • sponzoring

Dobrý den
    Hledáme sponzora pro jezdeckou sportovní stáj. Věnujeme se sportu endurance. To
    jsou vytrvalostní závody na 40-160KM v terénu a první vyhrává mezitím jsou
    přísné veterinární kontroly a povinné přestávky. Na tento rok máme připravené
    2arabské koně a 4 další jsou v přípravě. Za sebou máme účast na mezinárodní
    závodech v Belgii na 2x60Km dále 4.místo na národním Maďarské 60Km závodě.
    2.místo na Zelčínském 80Km závodě, 2.místo na Nučickém 75Km závodě a další
    dojetí na tuzemských dostizích. Na letošní rok máme kvalifikaci na MČR junior a
    v plánu je kvalifikace na ME. Koně jsou v přípravě. Potřeba sponzoringu je na
    kovářské potřeby a výjezdy na závody či vybavení. Jsme ochotni mít reklamu vaší
    společnosti
    na oblečení, na dekách, na autě vše ostatní je na vzájemné domluvě.
    Také se ukazujeme se dvěma PP klisnama Shagya arab (Karrey 1,místo 2005)
    v plánu je se ukázat v Lysé nad Labem, dále výstava Achpak s plnokrevným arabem
    který letos bude startovat na mistroství ČR.
    Více na LucieSukova@seznam.cz nebo na 723 078 921
  • Rada

Zdravim Vas, pane Kellner. Vim, ze jsem jeden z mnoha, kdo by Vas chtel nejakym zpusobem kontaktovat a vim, ze pokud budu chtit, abyste kontaktoval vy me, ze je to vcelku nerealne, navic ani nevim, zda tyto stranky vubec navstevujete.
    Pokud byste si tohoto "maleho" prispevku prece jen vsiml a odpovedel mi, byl bych Vam moc vdecny. Jedna se o malou radu, vcelku osobni.
    Dekuji, s pozdravem Petr.
  • dotázeček

ahojda..pane Kellner dá se něco udělat pro to aby jste mi odpustil ten malinkatej dloužek co u Vás mám? ani by jste to nepoznal a můžete si to odepsat jako dar pro chudé *4* udělat dobrej skutek *14* *1* *14* *3*
  • zajimave informace

Vse o Petru Kellnerovi - zivotopis, celkovy vycet majetku a fotky i videa najdete na www.triple-error.estranky.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit