-
Poctivec
Přečetl jsem tady pár přízpěvků a nestačím se divit, jak jsou naivní některý lidi, který sem píšou. Zbohatnout na podvodu století jménem kupónová privatizace, zmocnit se firmy za pár šupů, která má hodnotu několik desítek miliard - tomu říkáte poctivost? To jste snad upadli na hlavu, né? Faktem je, že Kellner asi nepatří do stejný ligy podvodníků, jako třeba Kožený nebo Charouz, nechal vybudovat gymnázium za 250 milionů, ale jenom jedno ze dvou letadel, který vlastní, má 4x větší hodnotu. Takže bych to s tou poctivostí zase tolik nepřeháněl. -
-
Re: Poctivec
No, až na to že za té privatizace tohle mohl udělat každý. To není krádež, je to jen využití blbosti lidí! Já jse nedávno koupil 10 kilo stříbrného odpadu za 10 tisíc a obratem prodal za 90, je to snad krádež? Nebo nemovitost co jsem koupil za 2 miliony a prodal za 13, je to krádež? NE, jen jsem využil blbosti prodávajících, toť vše...
-
-
nova stavba
Ahoj musim pochvalit novou stavbu ppf e gate mel jsem tu mozmost neco stoho videt peto nemislis ze si za nektere veci vihodil moc penez zbitecne nebo to jsou jen moresi bohatich.nektere ceni jsou premrskane .myslim stavbu na evropske -
-
Re: nova stavba
S tou češtinou si děláš srandu ,že?
-
-
smutek a realita
Vsechny moje objektivni prispevky o kellenerovch aktvitach, za jake doby, souvislostech, jak a s popisem likvidace financnich skupin, pojistoven a popis financniho zameru vybudovat ono -kellnerovo lyceum- za penize cirkevnich organizaci (coz se nepovedlo a tak zdroj prisel jeste vice vychodu, nez z vychodni-orientalni loze), az po zamer na tomto lyceu vytribit generaci studentu, kteri s vdecnosti prijmou moznost odpustit skolne-zapisne ve vysi nekolika desitek tisic a v dospelosti se tito -kellnerovstvi studenti- budou potkavat na nejruznejsich urovni v praci, kterou budou vykonavat, cimz se zachova system -ja na brachu, bracha na me-, a korupce se timto povysi na -kamaradskou proti/sluzbu-, ktera bude mit pocatek u kellera, respektive jeho zeny, ktera je na chodu totoho lycea mnohem vice zaangazovana (aspon co se tyce jeho provozu) ... tyto prispevky byly zcela odstaneny ;) -
nechápu
dobrý den dnes jsem se poprvé dostala na tuto stránku a četla jsem zde příspěvky. Jsem v šoku z toho jak se tu lidi napadají a urážejí. Kellner měl štěstí a nejen to hlavně věděl jak a v čem podnikat a přeju mu hodně štěstí ,ale nechápu jak tu může někdo tvrdit že bohatý může být každý. Bohužel nejde to nejde jen chtít a makat . Já například jsem to zkusila také ale nevyšlo to a to i když se mi dařilo tak přišel problém jsem vdaná a můj muž v době kdy se rozváděl odešel z bytu a jeho žena neplatila nájem ale v té době byl byt na ně oba tak co nastalo přišel dopis s tím že náš dům půjde do dražby pro dluh +11000 kč. plus penále a další poplatky celkem 350 000 kč celou dobu tvrdila že to splácí ale né . takže našetřené peníze šli rychle na část dluhu a zbytek splácíme . do toho manžela vyhodili z práce a můj otec dostal rakovinu plic takže se musím o něj starat a nikam do ůstavu ho nedám staral se o mě a já mám ted tu povinost také - takže lidi nejde jen o to chtít chtěla jsem ale bohužel nevyšlo to . Tak se tu neurážejte prostě někdo má a někdo ne a na rovinu kdo by dělal dělnické práce kdyby všichni chtěli podnikat . HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM -
PETŘE,MÁTE MÉ SYMPATIE
Vážený pane Kellner, nevím proč, ale jste z několika málo lidí, o kterých si myslím, že se ke svému obrovskému majetku dopracovali vlastní pílí a inteligencí... třeba se mýlím, ale myslím, že ne. Fandím Vám, jen tak dál.. /i když jistě sám víte, že peníze nejsou vše - nenahradí lásku, dobré zdraví,atd./. Jste super. J. -
-
Re: PETŘE,MÁTE MÉ SYMPATIE
Pokud vím, nepásli jsme spolu husy, servilní mrdko, nejsem ani super, ani special.
-
-
Osvícení
Ahoj Petře,pokud se chceš setkat s člověkem, který ve středu po 2500 letech dosáhl absolutního osvícení, setkat se s ním ohledně zdraví, psychologie, prava (argumentace) nebo se konexialně či finančně podílet na jeho prvních krocích, ozvi se. Díky za důvěru. Liberec. Petr 605855220 -
Vy jste se tedy povedl, pane Kellnere!
Jste bohatý a to díky skutečně vlastní práci, díky svým vlastním vynikajícím schopnostem a talentem. Zanechal jste za sebou více hodnotných děl, jak v byznysu, tak v kultuře. A to je dost na to abyste se počítal za "někoho". Jste pohledný muž, který se stále učí a vzdělává dál, což je snad nejnádhernější věc na tom našem životě - nové poznání. Jestli jste i snesitelně zdráv, a v rodině je to jakžtakž v pohodě, tak musíte být i šťastný. Moc Vám to přeji a byl bych rád, kdyby vás takových bylo u nás víc.
Ale jedna věc mě zesmutňuje. Náš národ dnes trpí pod nesmírným ponižováním před nenasytnými, drzými, tzv. volenými zástupci národa - kterých je plný parlament a ostatní místa státní správy na neúnosně vysoké míře.
Pomozte svému národu prosím! Jste nesmírně inteligentní člověk se schopností skutečného vlivu na své okolí - a výborným způsobem jste určitě analyzoval naše politiky a způsoby provádění moci, jak tehdy - před tzv. revolucí - tak teď, po tzv. revoluci. Prostě rozumíte "vo co go" ještě lépe než politikové a různí vědátoři, ve skutečnosti volové. Jste tak schopný a silný muž, že byste rozhodně přišel na nějaké řešení, jak běžné občany zbavit těchto pijavic a režimu, který se víc podobá fašizmu oligarchie, než skutečné demokracii. Za ty se snad dají považovat jedině skandinávské modely. Prosím, vymyslete něco a stopa po Vás bude skutečně nádherná a ještě významnější. Ač také velmi bohatý muž, za oligarchu vás nepovažuji, myslím, že budete se mnou souhlasit. -
-
Re: Vy jste se tedy povedl, pane Kellnere!
Pane, vzjste se snad zbláznil. Miliardy poctivě - bez využití děr v zákonech. To bz dokáyal jen Bůh.
-
-
hmm...
Pane Kellnere,jste opravdu machr,to možná nikdo neví jek jste investoval do vzdělávání.Jste opravdu šikovný a byl jste ve správný čas na správným místě.Proč by jste nemohl být nejlepší?!Závidím Vám opravdu a zdravě.Nestudoval jste zbytečně.Komu čest,tomu čest.Ostatní kteří nedokázali dát výpověď a zkusit podnikat,tak ty budou tupí a závidět vždycky.Sice je skutečně pravda,že dnes jen štěstí nestačí...Takže se mějte a kdyby jste chtěl stratit pár milionů,tak Vám je pomůžu proinvestovat *5* Držím palce všem,kteří se posunuli trošku dále než sami čekali. -
blabla
OK opět zvítězili ti lepší nechtěla jsem ti to přát, myslím tu situaci, ale trocha empatií by neuškodila.Ještě, že Pavel našel spiklence.Jen by si každý, kdo se účastní diskuze měl přečíst příspěvek od začátku do konce.Tak já se jdu oddávat realitní činnosti třebas mě přepadne myšlenka na nějaký dobrý kauf, jak bych se mohla mít lépe.Rad od Vás je tu požehnaně, ale já vlastně nechci, že?!Z této diskuze jsem našla ponaučení, že lepší držet hubu a krok.Věčné úspěchy též přeji všem účastníkům této jinak nezábavné debaty. -
pro Radku
Radko, jak píšeš vyrůstala si v rozvedené rodině, tak bych ti přála zažít, co je to, když ti otec platí alimenty ve výši 2,000kč a nemá o tebe zájem a tvoje maminka by vydělávala 8,500kč čistého a mít ještě sourozence.Nebudu se tady s Vámi hádat, protože, kdo v této situaci nebyl neumí si to představit.půl máminýho platu pryč- elektřina a voda to se platilo vždycky, zajímalo by mne tedy, jestli je to otázkou zda-li člověk chce nebo nechce dle tebe ano, dle mě ne!Asi nemáš děti viď??S těmi je celkem těžké říct si "tak to zkusim, co na tom je, co můžu ztratit" no podle tebe je to o tom co chceme, ale nemáš ani páru o čem to je skutečně.Byli jsme rádi, že jsme vůbec měli co jíst, hlavní bylo poplatit veškeré náklady, které musí platit každý a pak jsme mohli tradovat co se zbývající částkou- většinou to bylo jídlo žádný debužíring nemysli.Jo a pak bych ti taky přála zažít co to je, když maminku proupustí z práce z důvodu snižování stavů.A podpora z otcovy strany nebyla ten byl rád, že se nemusí starat.Takže, pak je to chuťovka mít podporu ze sociálky nejednou přišla mamča celá ubrečená.Jestli si zažila některé z těchto věcí , tak pak mě suď, pokud ne, tak se vrať ke svému podnikání a podnikej.Já holt nemám buňky vymyslet v dnešní době , co by prosperovalo všude je mraky podniků a většina profituje pouze z toho, že má dobré kontakty-ty já bohužel nemám, protože dobré kontakty nám opět souvisí s nějakým životním komfortem, že?POkud i teď myslíš, že ne nemá cenu se hádat-vidím to v práci-kdyby nebyly kontakty nebyly by bysnysy a přišel by krach.Toť můj názor na vyvracení už nemám, raději opustím tuto diskuzi, jde jaksi mimo mou osobu a účastní se jí lidé lepšího kalibru než jsem zřejmě já. -
-
Re: pro Radku
Omlouvám se, ale bohužel, to co píšete jsou stále a pouze jenom důvody. Nebavila jsem se tady o Vaší rodině, o příjmech Vaší maminky, o tom jak to měla těžké a tak dále. Tu dobu stejně nemohu posuzovat, protože jsem ji jako pracující člověk stejně nezažila. Ale znám dnešní dobu a není těžké si vydělat, jenom člověk musí chtít a musí hledat příležitosti. A znám spoustu lidí, co vydělávali málo, sotva všechno poplatili, dvě děti a stejně hledali a našli..Takže opusťte Vaše emoce a nepouštějte se do mě. Já Vám narozdíl od Vás přeji to, abyste zažila spoustu příjemných dní Vašeho života a rozhodně Vám nepřeji zažít nepříjemné situace, jako Vy mě. Víte, komu není rady, tomu není pomoci. Přeji Vám hodně úspěchů do budoucna. -
-
Re: Re: pro Radku
Souhlasim s tebou. Tohle je presny pripad mych spoluzaku ze stredni i zakladni skoly, byli lini v dobe studia jit si privydelat a ted za to pikaji. Zivy je rodice a vetsina z nich, kdyz je chci nekam vytahnout mi odpovi ze nema penize. Skoda ze proto nic nedelaji a to je pripad vetsiny lidi. Asi je pohodlnejsi narikat nez jit a neco udelat a dostat za to nejaky obnos. Skoda ze takovy postoj ma vetsina lidi. Kdybych se mel znovu rozhodovat, zda mam zustat s rodici a nechat se zivit nebo zda mam pracovat, vybral bych si to stejne. Jelikoz vidim kolem sebe spokojene zamestnance, ze kterych mam respekt a dam na jejich slovo, jelikoz casto dam na jejich nazor.
PS: pro Tery - kde vezme 17 lety kluk kontakty, kdyz otec je lakyrnik a mama ucetni referentka na Mestskem urade? -
-
Re: Re: Re: pro Radku
Pavle, mohl by jste se mne prosím ozvat? Rád bych s Vámi probral některé zajímavé věci. Děkuji
-
-
-