-
nabídka k prodeji
Nabízím k prodeji pozemek určený k zástavbě 10 km od Strakonic o rozloze 1 ha 300 m2.Podnikáme,není odbyt,máme problém s fin.závazky.neměl byste zájem? -
vážený pane
vím že máte jiné starosti jak číst někdy i urážky na Vás, ale za pokus to stojí.Objednala jsem se na impantáty hor. chrupu -protézu nesnáším , ale částka je vysoká a na můj plat nemyslitelná.Myslíte, že fin. pomoc od Vás by byla možná?Děkuji a i když ne tak stejně Vám fandím a hodně ůspěchů. -
dárek
Pane Kellner, já bych si přál hodinky s vodotryskem, když vám ho vykouřím, koupíte mi je? -
-
Váš výsměch pro lidi s rozštěpem není zrovna vhodný
-
Re: dárek
*4*
-
-
uvidíš!!!!!!!!!!!!!
Najdu tě a zabiju tě,tam kde seš ty sem měl bejt já,ale ty si mě podrazil!!!! *16* -
vážený pane Kellner
Je mi jasné pane Kellner,že mi neodpovíte,máte jiné starosti a váš čas je drahý.Ale cítím potřebu to alespoň zkusit.Nejsem "vlezprdel" ani lovec celebrit.Nebudu vyvěšovat prapory a chvástat se známostí s vámi,když o mě náhodou zavadíte.Jste pro mě učitel,vzor a člověk kterýho si velice vážím.Od prodavače kopírek až tam,kde jste,to je fenomenální.Přál bych si,aby byl můj syn jako vy.Úspěšný,inteligentní,skromn ý a obyčejný člověk.Proč vám vlastně píšu?mám pár plánů a nápadů.a chtěl bych poradit právě od vás.Díky . -
prodigy
Zdárek lidi.Už jste slyšeli nový Prodigy?Skladba Thunder,Color's a Omen jsou fakt dobrý *3* -
motorka
Zdravím pane Kellner. Jste pracháč a já jen obyčejný člověk co má rodinu a jde z výplaty do výplaty. Strašně bych si přál motorku, obyčejnou, Třeba Jawu 350. Byl bych Vám monstrozně vděčen kdy jste mi k ní nějak pomohl. Mějte se hezky, nedoufám že se mi ozvete. Budte zdráv.Pavel 29 let -
jedna bába řekla
dotaz je pravda,že spousta firem nedostalo zaplaceno za PPF nebo EGATE ?
důvodů asi je spousty a každý má ňákou pravdu.
Jenom mě zaráží věc,že ty firmy co nemaj zaplaceno ještě tam něco dělaj(nebo do dělávaj).
je snad jasný že když se používá ňáka věc tak za čas nebude furt nováá. -
-
Re: jedna bába řekla
Naše firma taky nedostala zaplaceno a nikdy už nedostane. Dluží nám skoro 2. mil. -
-
Re: Re: jedna bába řekla
no vidiš a tos nechtěl pučit peníze a stejně je nemáš.
chtít po někom peníze za odvedenou práci to se nedělá tohle je vysoká liga to skoušej u obyčejných lidí. -
Re: Re: jedna bába řekla
třeba teď uvažuje o třetím letadle *4*
-
-
Re: dodatek
Každopádně vám fandim pane kellnere. A možná to ani nevíte proč,nebo důvod nezaplacení. Máte na to lidi,který sou na tu práci k dokončení ppf.
pak ty lidi hledaj problémy aby ještě vydržely.
jsem si taky vědom,že tohle je můj názor a důkazy? no právě JEDNA BÁBA ŘEKLA.
Přeji všem hlavně zdravý -
-
Re: Re: dodatek
asi řešíte problém když se jedná přes milijardu *4*
-
-
-
Ahoj,
Ahoj, Péťo. Kdy se se mnou spojíš? *13* -
prosba
Dobrý den pane Kellnere.Máte nějaký e-mail,na který bych Vám mohl napsat?Děkuji a věřím,že my e-mail na Vás dáte.S pozdravem Chlebík