-
hm
Je sexy, dost krutě sexy *7* -
-
Re: hm
kde máš oči?? -
-
Re: Re: hm
nechala je v peněžence...
-
-
-
Neodsuzujte
Naučila jsem se od jisté doby nikoho neodsuzovat.Lidé se dostávají do dluhů i díky nesolidnosti státu,který nechali naši politici vytunelovat a krachující podniky,ve kterých pracovali šťastní lidé,jsou jim u "zááádele"."Nejroztomilejší" je,jak se na nás pan Klaus a podobní culí,jak to s námi pěkně vykutáleli.A když přijdete o to jediné,co se nedá koupit,pak záleží na tom,koho máte vedle sebe.Založila jsem své stránky,a tak vás na ně zvu.Prosím,vemte si bačkůůrky,ať mi nenasviníte.Děkuji a těším se na nááávštěvu. *1* http://www.ivopralinka.estranky.cz/ *3* *1* *5* *14* -
investice do projektu v Africe
Vazeny pane,
protoze si samozrejme strezite sve soukromi,coz neni nic divneho v teto republice,obracim se touto cestou pro ziskani kontaktu.
Rad bych Vam nabidl pripraveny projekt ktery umi nejen vydelat slusny profit,ale ma i moralni aspekt,kterym je proinvestovani skol a nemocnic v jedna Africke zemi.
Samozrejme ze zisku.Jiste pochopite ze zde nelze sdelovat dalsi podrobnosti projektu a proto Vas zadam o kontaktovani na nas mail.
Dekuji -
Už jste někdy...
Už jste lidi někdy viděli,aby takový superboháč byl na fóru a bral vaše články a žádosti o finanční pomoc vážně? ten na to nemá čas, jeho čřas je drahý a né tu číst "naše" žvásty a zaobírat se našimi všedními starostmi!!! Teď u nás staví sídlo asi za půl miliadry a controling provádí ze svého soukromého letadla,takže jeho čas asi není pro normální lidi určený!!! -
tak ja taky
jste stastny? -
-
Re: tak ja taky
ano určitě jsem a posílám Vám 3 miliardy korun napište mi svoje číslo bank.účtu -
-
Re: Re: tak ja taky
*1*
-
-
-
RS 4
Ja obdivuju Tohodle cloveka jak umi nakladat se svejma financema -
Docela pohoda to tady číst, když je to jenom obyčejný profil, že?? -
POMOC VE FINANČNÍ TÍSNI
Každý může dosáhnout stejného úspěchu jako pan Bakala. Pokud někdo chcete skutečně pomoci mohu Vám poradit. Rada bude sice zdarma (nechci za ni platit), ale bude to chtít závazek z Vaší strany. NENÍ TO PRO LENOCHY -
poslední šance
Dobrý večer,pane Kellnere nevím jestli to vůbec čtete ,ale naděje umírá poslední.Potřebuji od Vás poradit a nevím jak se s Vámi spojit,prosím napište mi na můj mail, je to opravdu důležité,nebudu to psát do téhle diskuse.Doufám ,že to pochopíte děkuji ELLA -
-
Re: poslední šance
Tak co,Ello,už Ti Kellner napsal? *3*
-
-
Kellner může mít dost peněz...
...ale vím jedno co si za něj nikdy nekoupí a to mládí. Jsem mladý a to je moje hodnota. *1*