Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nabídka ke spolupráci či prodeji v Praze

Vážený pane Kellnere,
    jako společnost nabízíme k prodeji nebo ke společné spolupráci pozemek o velikosti 32 000 m2 v širším centru Prahy, což už je zajímavý pozemek. Pozemek jsme kupovali před několika lety ještě před schválením územního plánu a nyní se rozhodujeme, zda ho prodáme, či necháme ve stávajícím stavu ( pronajímáme zde různé prostory) či začneme realizovat vlastní výstavbu. Je to každopádně zajímavá investice. Jsme přímo majitelé pozemků a dalších zajímavých nemovitostí po Praze, kterých vlastníme více a jsme otevřeni jakékoliv spolupráci. " prodej, společná výstavba, společný projekt „. V případě Vašeho zájmu či zvědavosti nás můžete kontaktovat emailem a následně telefonicky či osobně. Záměrně neuvádíme skutečné e-maily naší společnosti a důvod je podobný jako Váš, proč zde není Váš e-mail. S pozdravem společnost a.s.
  • pujčka

Nemáte email na Petra Kellnera...potřeboval bych půjčit hledám již od dubna 2010 práci....otec 5-ti dětí, díky...P.
    • Re: pujčka

tak jste si neměl nadělat tolik dětí,já jsem matka samoživitelka a máme se dobře,protože normálně makám
      • Re: Re: pujčka

Jak můžete něco takového napsat?
        • Re: Re: Re: pujčka

Mám také pjet dětí a snažím se jim dát co je potřeba . Podle mně pokud je človjek opravdu človjekem tak ho problémy ostatních nenechají chladným . A pokud je to aspoň trochu možné tak se snaží druhému pomoci . Tak se prosím chovejte k sobě jako lidé a mnějte pochopení pro druhé jednou se vám to všechno vrátí . Tak ať se nakonec nemusíme stydět samy před sebou .
          • Re: Re: Re: Re: pujčka

to nemyslíte vážně že né? :) pjet :D a další chyby.. fíííha, pjet dětí si může udělat opravdu jen debil s vygumovanou hlavou :) ále mít dětí pět, to už je jiná :)
    • Re: pujčka

Nespadlo Vám něco na hlavičku? Vy si myslíte,že toto p.Kellnera a další lidi jeho typu zajímá? To jste tak naivní nebo tak hloupý? *3* *4* *3*
  • Ničím nerušený život ...

Dobrý den, jsem zřejmě naivní. Číst to pan Kellner zřejmě nebude. Kdyby přeci, chci to zkusit ! Jsme společnost pro investory, hájící jejich různé zájmy. Investice, security, atd...
  • Prosím o email

Dobrý den, pane Kellnere, pokud budete chtít, napište mi na můj mail, jde samozřejmě o peníze ale trochu jinak, nejde totiž o sponzoring ale o výpomoc v nouzi a přesné výši. Děkuji
  • vše nejlepší!!!

k narozeninám !!! *15*
  • buďte v poho

...buďte taky v pohodě! Za včerejší den plus 2.532 žetonů, tedy 253 euro, ve středu 2.692 žetonů, tedy 269 euro, a v úterý 2.236 žetonů, tedy 223euro. Školení dělám skoro každý den. Nové screeny ze skupiny hráčů! Ten kdo je ochotný přispět na nadaci Kapka naděje, mě může kontaktovat a já ho naučím jak si vydělat díky matematice! Buďte taky v poho a nestresujte se. Kdyžtak koukni na můj blog a uvidíš: muzemevsichni.blog.cz, a můžeš taky vydělávat matematikou. Šachoruletě zdar, P.
    • Re: buďte v poho

DŮRAZNĚ vás varuji před webem muzemevsichni.blog.cz!!! Ruletní systémy pokryteckého makléře Patrika Kudláče jsou jen velmi dobře promyšlený podvod, cesta k osobnímu bankrotu (jak se stalo desítkám „proškolených“ lidí)! Jeho argumenty jsou směsí faktů a podvrhů. Nevydělává ruletou, pouze školením svých, z dlouhodobého pohledu ztrátových, systémů. Jeho hlavní zbraní je naprosto jisté a suverénní chování, kterým přesvědčí dost lidí. POZOR na něj! Příběhy všech napálených lidí uvítám na svém emailu.
      • Re: Re: buďte v poho

Buďte v klidu Patrik není žádný blbec co by chtěl někoho natáhnout. Jsem členem uzavřené skupiny už přes půl roku a hraju podle něj stále. Ve skupině je ode mě několik videí ze hry a když jsem byl na srazu hráčů, tak nikdo neměl námitku k patrikovým způsobům hraní. Přesvěčte se sami a nedej na názor závistivého chudáčka :) takže doporučuji všem se podívat na www.muzemevsichni.blog.cz, mějte se dobře, Jirka
  • Petr Kellner = náš vzor

Stačí použít selský rozum. Pokud někdo kdo provozuje lichvu může být pro ostatní vzorem, tak jako společnost si zasloužíme aby jsme byli tak kde jsme. *3*
  • Gratuluji

Je to super.Mam radost za nej.Je skvele videt lidi od nas co to nekde jsou.Gratuluji a jsem velice rad ze mame lidi jako on.

ps:sry en klavesnice
  • Je to produkt největší zlodějiny století

Kuponová privatizace byla vychytrale zkonstruována jako způsob,jak se zmocnit veřejného majetku,pořízeného okrádáním občanů vedoucí stranou-KSČ.Ti dostávali místo mzdy od režimu almužnu(viz. např.Temelín,celá infrastruktura,atd.).Takže nelze nadšením jásat nad kumulací,v podstatě nakradeného, majetku.
  • ZÁVIST

PŘEJME A BUDE NÁM PŘÁNO....a kdo závidí,ať si cokoliv políbí a panu Kellnerovi přeji pevné zdraví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit