-
A co když ano
Trochu jsem si pročetla předchozí příspěvky a působí to na mě strašně negativně.Já osobně bych také potřebovala pomoc a věřím, že se mi jí dostane. Přicházím o místo, kde se cítím doma a nechci o něj přijít. Takže: Dobrý den, potřebovala bych peněžitou pomoc na záchranu mého domova. Hezký den přeji všem -
Zajímavá investice
Dobrý den, máme velmi zajímavé kontakty a předjednané dodavatele, průzkum potvrzuje zájem, shodnotíme Vaše finance.
Kontaktujte nás na pooolix@gmail.com
Děkuji s pozdravem -
otázka
Dobrý den
Přeji Vám dnešní krásný a úspěšný den.
Nedávno jsem četla zprávu,že v USA začali úspěšně léčit roztroušenou sklerozu.Mám tutu diagnozu již 10 let a bohužel se můj stav stále horší.Vím,že to nevrátím zpět,ale potřebuji to alespoń zastavit.Když pominu finanční prostředky,které nějak seženu,tak je problém se do toho výzkumu dostat.
Potěší mě každá zpětná reakce od Vás.
Jana Králová
--------------------------------- ----------------------------------- ------------ -
názor...
*3* -
Názor
Jak můžete vědět, že pan Kellner tyto maily nečte? Myslím si, že je to jeden z mála lidí, kterého nezkazí peníze a zůstal jedním z těch, který rozumí obyčejným lidem a zná jejich problémy.Nechápu jak můžete hodnotit člověka , kterého vůbec neznáte. -
bojím se lidí v ulicích
Dvacet let uplynulo a už je to tady zase.Křiklouni,kteří nikdy nic nevymysleli nesnažili se potrápit mozek aby z něj vypado něco užitečnýho už zase chtějí pořádky.15 let jsem přemýšlel jak to udělat aby na spokojenost lidskou si každý občan mohl připlatit a aby to dělal rád.Nakonec se mi to povedlo a moje práce je zaregistrována jako autorské dílo.Bohužel už nemám finanční prostředky abych uvedl dílo na trh.Nabízím své dílo zadarmo .Vše co potřebuji k životu mám.Přeji Vám a panu Kellnerovi ať se dílo daří. -
scháním investora
Dobrý den,hledám touto cestou investora,který by zainvestoval můj začátek podnikání.Dle dohody se můžeme domluvit.
V případě vážného zájmu mě kontaktujtena E-mail: B.M.drevostavby@seznam.cz -
poskytnutí investice pro podnikání
Dobrý večer! Neustále sháním investora pro pokrytí náklady k podnikatelském projektům, které jsou i vysoce výnosný. V současné jsem nikoho nesehnal a tak bych potřeboval pokrýt náklady pro projekt cca 2.500.000,kč. Pokud by se naskytl větší obnos. Tak jsem schopnej investice i rychleji znásobyt. Pokud budete mít zájem investovat do mojich projektů. Ozvěte se mi prosím na telefoní číslo a to +420 732 569 708 a nebo na meil a to: CZECHOGLOBAL@seznam.cz. Mluvím pouze česky a jinak jsem ochotnej zaslat zhotovenej projekt na meil. Předem Vám moc děkuje za pochopení ředitel firmy OSVČ - CZECHOGLOBAL Ivan Lehota -
KKK
je to fakt k zamyšlení a důkazy jsou . takže ????? *1* -
-
Re: KKK
ses vo vanocich vozral a v opici sis lecil mindraky,co?
*1* to it teda fandim *1*
-
-
wika
směnky uvidí i média tak jsem zvědavý jak se vymluvíš ??????????????????????????????????? ??????????? *3*