Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wika

po trezoru na mě zírá temná díra vid ty sráči , jsi jen obyčejný zloděj z devadesátých let . už se na tebe vaří voda jako na každou .... *3*
  • wika

proč pořád lžeš . to jsi takoví sřáš z podkozí . ty jsi nikdy žádnou ppf nezaložil ty prodavači kopírek , jsi prostě jen kurva jako tvoje renata *3*
  • wika

kellnere brzy se každý budě vědět jak to bylo s ppf , neboj . *3*
  • LOL

Jaj ludia keby sa za naivitu platilo uz je polovica z vas bohatsia ako Kellner...

Je to clovek ktoreho moc obdivujem a uznavam, ale pisat mu o tom ze chcem love a motorku je trosku infantilne...

Chodte makat a nesedte pred pocitacom s myslienkou ze p.Kellner pre vas splni americky sen a zaplati vam vsetko naco si zmyslite, on to takisto od nikoho nevyzobral *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • pozice řidič

Dobrý den pane Kellner
    Doslechl jsem se že hledate řidiče.¨Mněl bych zajem o tuto pozici řidiče
    jmenuji se Jindřich Novák věk 34let praxe řízení od 18let a 10let jsem jezdil
    na kamionu,mam profesní průkaz i psychotesty.Bydlím v Chynavě.
    S pozdravem Jindřich Novák
  • Ludia jeho typu

Bavia ma prispevky typu: Myslite si, ze Kelnera a jemu podobnych ludi toto zaujima? Myslite si, ze Vam da nieco zadarmo?
    Moja odpoved: Zaujima mozno viac ako hocikoho z Vas. Ludia typu Kelner a spol vedia pomoct, nemusia sa trapit ako prezit do zajtrajska ako vacsia z vas a to preto, lebo pracovali a nieco vybudovali. To im dava slobodu. Slobodu tak financnu ako aj casovu a preto sa mozu zaujimat o ostatnych. Zadarmo ale asi nikto nic nedostane. Ja osobne tiez davam ludom v nudzi, nechcem a nebudem rozoberat co a ako, ale ak by som dal hodikomu vacsi balik penazi, tak si musim uvedomit, ze mu viac ublizim ako pomozem. Nazor mnohych z vas na to bude opacny, ale to preto, lebo nie ste tam, kde Kelner a jemu podobni. Drzim palce Kelnerovcom, Gatesovcom a ostatnim, lebo tito ludia viac pomahaju svojim bliznim ako by ste si dokazali predstavit. Pekny den.
    • Re: Ludia jeho typu

Dle Vašeho příspěvku ostatní nepracují a nic nebudují. Úsměvné. Možná bychom se divili, jak k majetku někteří přišli a jestli mohou sami odpovědět, že jeho nabytí bylo pouze podle jejich nejlepšího vědomí a svědomí. U mnohých tomu jistě tak je. Ne každý, kdo je méně majetný, nemá úroveň a není vyzrálý,jak se tu snažíte naznačit. To se opravdu nemusí snoubit ruku v ruce s finanční nezávislostí. Božena Němcová řekla, a to mluvila jistě z vlastní zkušenosti "Duch ztratí sílu, když starost o vezdejší chléb jej tíží." Víte, i bezdomovec může být vědomý člověk. Chápete? Máte se v životě ještě hodně co učit. A také nemáte pravdu v tom, že každý, kdo je finančně nezávislý je také duchovně vyzrálý, což má mimo jiné za následek schopnost pomoci lidem v nouzi. Za vše mluví citát A.Lincolna. "Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc." Rozloučím se s společně s G.B.Shawem. "Nedostatek peněz je kořen všeho zla."
  • Žádosti

Dobrý den drazí lidé,
    veškeré dobře odůvodněné požadavky mi posílejte na adresu p.kellner@ppf.cz. S pozdravem,Petr Kellner.
    • Re: Žádosti

Co si clovek asi ma predstavit pod tim kdyz mu jako by ten to typ variant shodnosti v souladu s chopnymi znaku citu s uvodem do vzpominek ze vam napsat, mohu neco jako aby jste vydrzel být stale sympaticky i kdyz jste asi puvodem Ir je zrada? *14* *8* Ja se bojim vam psat kdyz by nekdo na druhe strane mohl znejistit mou fyzickou stranku..
  • Petrovi

:-) Obdivuji Vaše výsledky. Rád bych se dozvěděl víc, možná se to nikdy nedovím, ale i tak jste borec. :-)
  • Hlupáci

Lidi,jste tupí,Kellner tady na tu diskusi kašle,myslíte,že vám takovej člověk dá něco zadarmo?Motorku,zubní implantáty?Jste blázni nebo co???Já se fakt musím smát,jak se českej národ ponižuje a navíc,jak je strašně blbej.Myslíte,že bude zveřejnovat svůj email,abyste mu posílali každý den stovky žebravých vzkazů...božínku,blahoslavení chudí duchem.... *1* Zachovejte se stejně jako já a najděte si svého pracháče,který Vás bude sponzorovat,hlavně dámy.Kellner to ale určitě nebude *5*
    • Re: Hlupáci

Tak to je pravda.Kellner jako i ostatní jemu podobní na tyto stránky kašlou. A pochopitelně nedají svůj mail,protože by byli denně bombardováni 1000 0000 dotazy.Jen tupec to nechápe. *9* *15*
  • Klaním se

Děkujem za příspěvky na zaplavené obce, kdyby se takto zachoval každý majetný čech hned by se žilo na světě lépe *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit