-
Naivita mě udivuje:))
Jste opravdu všichni tak naivní, že si myslíte, že by Vám pan Kellner snad něco půjčíl nebo za Vás zaplatil dluhy? *1* Přemýšlejte, lidi. *3* -
-
Re: Naivita mě udivuje:))
Asi ano, ale Vy nejspíš nevíte, co je to být zcela "na dně". Ne vždy to ještě ke všemu musí být vlastní vinou. Nejhorší je, když Vás tam dostane někdo blízký a když k tomu jsou děti. Takový člověk už pak skutečně zkouší absolutně vše a doufá, že v tomto státě se dočká nějaké pomoci, aby mohl žít důstojněji - ovšem netuší, že "cesta zpět" už neexistuje, jedině, že by se stal zázrak, což je asi tak pravděpodobné, jako slunce v noci. *9* -
-
Re: Re: Naivita mě udivuje:))
To máte pravdu paní Heleno, avšak i když se ocitneme opravdu na dně, snad máme alespoň špetku rozumu a usoudíme, že takto se pomoci asi nedočkáme. *7*
Všem, kteří zde přišli hledat naději lepších zítřků přeji, aby se ze své tíživé situace co nejrychleji dostali. *3* Určitě existuje nějaké řešení. -
-
Re: Re: Re: Naivita mě udivuje:))
Zaráží mě jak může člověk který je "úplně na dně" být o půlnoci na internetu... knihovnu musim zavrhnout ta o půlnoci nejde a jestliže jste doma tak si nestěžujte na Vaši situaci když na internet a tím pádem i počítač máte! *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Naivita mě udivuje:))
Na dně můžete být i s počítačem, pokud znáte reálný vývoj a víte, že brzo počítač ani střechu nad hlavou nebudete mít.
Je snad logické, že pokud neplatí splátky, přijdou exekutoři.
Jedině, že by paní začala pracovat za hotové na ŽL. Pak by měla šanci, že jí neseberou plat a bude moci dodržet splátkové kalendáře ... , které už uzavřela a může se snažit uzavřít další. -
Re: Re: Re: Re: Naivita mě udivuje:))
- a co když má občas půjčený notebook na noc od známých, aby si mohl něco vyřídit?
-
-
-
-
-
POMOC
Dobrý den .
Jsem už na pokraji zhroucení a už nevím na koho se mám obrátit.
Nutně a již urgentně co nejrychleji potřebuji 800tis na splacení závazku u banky a splacení kredit.karet,které jsem si myslela
že nikdy nepoužiji.
Ale vzhledem k situlaci kdy šlo opravdu o život v rodině,jsem přistoupila i na
toto řešení. (dlouhodobá nemoc v rodině+ finančně náročná operace)
Bohužel nyní se dostávám pomalu do platební neschopnosti tyto
docela velké splátky hradit a nerada bych se dostala ještě dál .Peníze scháním
již 4 měsícem a stále platím nějaké poplatky na 100% sliby,ale žádné skutky,a tak se
více a více propadám do beznaděje,už nemámpomalu ani na jídlo.
V této zemi žije snad 90% lidí , kteří se ještě snaží vydělat na neštěstí druhého
Bohužel žádnou nemovitost k ručení ani ručitele nemám.
Jsem z Děčína,je mě 40let.příjem ca 28720,Kč/měsíc.Zaměstnaná na dobu
neurčitou od r. 2003. + různé příležitostní brigády.
Mám dvě dospělé ,studující děti,které si samy ještě nevydělávají peníze,a staré rodiče .
Jsem vdaná ,ale před rozvodem ,jelikož manžel si šel užívat beztarostný život s ženou mladšího ročníku.
Prosím pokud můžete pomoc,pomozte-už nevím jak dál. -přemýšlím i na nejhorší
Netuším, jak ještě dlouho musím být na dně,abych byla zase jednou trošku šťastná a mohla normálně žít.
Děkuji.
Lenka -
-
Re: POMOC
www.clevermoney.cz nic jiného už vám jak to čtu nepomůže. Tato spol. je odkoušena mnou a také mými známými a opravdu fungují mám po povolení os. bankrotu a splácím jeden únosný spl. kalendář zatavili se exekuce a vše je v klidu. *3* -
Re: POMOC
Jako nezlobte se, dlužil jsem podobnou částku, dokonce ne svojí vinou (i když upsat se jako ručitel může jen naiva nebo blbec, což je jeho vina).
S bankami jsme jednal, a přes počáteční přezírání "takových slibů jsme tady měli nepočítaně" jsem začal pracovat ve 4 zaměstnáních, kde jsem byl kolem 112 hodin týdně (ano cca 16 hodin denně 7 dnů v týdnu). Bankám jsme nosil jejich peníze po dobu 5 měsíců (měl jsem kolem 50tis. měsíčně). Potom jsem se s nimi posadl a řekl jsme jim. Dámy a pánové, splátky mám takové a takové, pracuji 112 hodin týdně, zaměstnavateleé jsou tací a tací, tady jsou smlouvy a příjmy... Už to zdravotně dlouhodobě nevydržím a pokud padnu, tak neuvidíte ani floka. Nabízím Vám rozvolnění splátek na takovou míru, která je pro mne únosná s úrokem na kterém se domluvíme... navíc, pokud to se mnou sekne, tak všechno bude v TV... budu invalida s malým důchodem, nic mi nepatří a exekutora potom klidně pošlu do pr... a světe div se, "bankéři" na velmi rozumné přefinancování splátek přistoupili, protože viděli, že člověk se snažil.
Nakonec mi ještě doporučili factoringovou společnost přes kterou jsem postupně vymáhal peníze od toho kokota co jsem mu ručil a dnes mám vše splaceno a on mi splácí celkem dost na to, abych byl spokojen. Tato kapitola života je již uzavřena, jen vím pokud někdo opravdu chce pracovat a nebojí se makat někde v kanceláři a v noci makat jako barman nebo uklízečka či o víkendu jezdit s autobusem nebo si sáhnout na krumpáč a lopatu ři koště, tak vydělá celkem dost peněz na splátky. *16* *16*
-
-
Dotaz
Dobrý den,p. Kellnere, pravdou je, že moc nevěřím, že by se k Vám tento dotaz dostal a ani bych se nedivila, kdyby jste vůbec nereagoval /jsem určitě jedna z tisíců/. Jsem v zoufalé situaci - nebudu psát, že ne vlastní vinou, neboť má vina byla ta, že jsem přistoupula na žádost a chtěla pomoci, nyní se mi to vrátilo v podobě "za dobrotu, na žebrotu".Pokud by se jednalo jen o moji osobu, určitě bych si netroufala Vás obtěžovat, ale trpí tím má rodina a co mě nejvíce bolí, že i má malá dcerka. Určitě je Vám jasné, čeho se má žádost týká /samozřejmě ne daru/. Chtěla bych Vás požádat, zda byste byl tak laskav a nemohl se semnou zkontaktovat na uvedený email - já nemám žádnou možnost kontaktu s Vámi. Budu doufat - říká se, že naděje umírá poslední. Děkuji, přeji krásné dny a ještě mnoho úspěchů. -
Dokument
Dobrý den, zajímalo by mně, zda by pan Kellner někdy přispěl například na domuntární film o Arnoštu Lustigovi. Zajímalo by ho tohle téma? -
poslední naděje
Vážený pane,nikdy by mě nenapadlo ,že se dostanu do tak těžké situace,jsem zoufalá,už mě vyhrožují,podnikala jsem 3roky,makala 20hod denně a svou důvěřivostí a najivitou,že jsou všeci poctivý mě zůstaly dluhy,nemám čím ručit jen svým slovem ,ale mám práci,kde se za mě může šéf i majitel zaručit,půjčil by mě,ale není na tom tak momentálně ,aby mě pomohl a já to potřebuji rychle aspon část nebot mě pořád volají a vyhrožují,policie nedělá nic,dokud se něco nestane,prosím vás moc,mam deti,a chci už konečně žít v klidu,jsem slušná ,poctivá hlavně pracujicí ,pomožte ted by mě stačilo 300 000,banka mě nepůjčí a ty nebankovní jsou zloději na ty už jsem bohužel taky dojela,děkuji předem za jakoukoli odpověd,ja vím že mate podobných žadostí asi hodně ,kubíková -
pujcka
Dobry den byla by možnost pujčky 400000 na oddluženi splacet bych vam mohla 4000 měsičně děkuji Wojcikova -
nabídka k prodeji
přišla mi odpověď. E-meil ale nelze otevřít.Prosím zašlete nový .Jedná se o pozemek vhodný k zástavbě 10 km od Strakonic.Díky--- příspěvek z neděle 24.5.2009 -
..stane se zázrak..?Toshiba Qosmio X300-130-Můj sen...!!
Tak dost bylo srandy a ted vážně!PANE KELLNER-MOHL BY JSTE MI POMOCT?UDĚLEJTE DOBRÝ SKUTEK....NO TÁK...PROSÍM...A VRÁTÍM 100% NAVÍC A PODEPÍŠU SMĚNKU NA 150 000.-!!!mOHL BY JSTE MI PŮJČIT,NEBO KOUPIT NOTEBOOKA TOSHIBA QOSMIO X300-15G??JE TO MŮJ SEN,ALE 50 000.-HOTOVĚ NEMÁM...MAX.NA MĚSÍČNÍ SPLÁTKY PO 1500.-ALE ZASE VRÁTÍM O 100 000.-KČ NAVÍC....Co myslíte....Budete tuhle stránku někdy číst...?Asi né,že....docela bych se divil...No i tak vám přeju hodně zdaru a myslete alespom na ty děti v děcákách a chudý lidi...Jsem jeden z nich... *9* -
TERLAGE FIN
*1* Atsuti beno.Le sodi but le gago a la dost pendo li sou re smalt di peny...Lubrige si?Di pi si li gi....art nela dan ste jim holaud?Hahahahaha....soul ma hyacint y belle la brilliant!
Ta lada hu si monge ngro spajky-lajky bum!!!
S pozdravem:Pavel Kopecky,Praha 4.
P.S.Za překlad textu požaduji 5OO.-Euro.
605784562 *5* -
Pracovat pro vás
Dobrý den pane Ing.Kellnere,
chtěl bych se vás touto cestou zeptat, zda-li je možnost pracovat a být součástí vaše služebnictva či personálu.
Jsem vyučený kuchař číšník s maturitou a mám ambice se nadále vzdělávat (VOŠ/VŠ). O sobě mohu říci, že jsem spolehlivý, přesný a mám raději práci než přílišné mluvení. Pokud byjste měl zájem o mojí nabídku, zašlu vám svůj živostopis.
S pozdravem: Martin Málek