-
Půjčka
Petře půjčím vám finanční hotovost v jákékoliv výši ( $1 000 000 a výše ) .Kontaktujte mne. -
Soustrast
Je úžasné, jak lidi umí prosit o peníze.
Já taky nejsem z nejbohatších na světě a pracuji jako dělník ve fabrice a mám rodinu.Ale všechno, co si člověk vybojuje sám, to má.Proto s vámi cítím upřímnou soustrast ohledně jistě nesčítaného množství žádostí o peníze. Přeji vám ještě více úspěchu ve vašem životě.
Jiří -
Dotázání
Dobrý den pane Kellnere,
jak se tak rozlížím, příslěvků je tu nespočetně a věřím, že spoustu z nich Vaše oči ani nečtou, ale přesto chci přidat i já svůj příspěvek, který tady ovšem nechci dopodrobna rozepisovat. Moc by mne ovšem potěšilo, kdyby byla možnost, jak už zde psal jeden z autorů příspěvku nějaký email na Vás, nemusí to být nějaký soukromý,ale ten na který je Vám možnost zaslat osobní dotaz, na který byste byl ochoten případně odpovědět. Předem děkuji za kladné vyřízení a jsem s pozdravem.
Christien -
konzultace
nechci půjčit peníze.chci email přímo na vas.chci od vás poradit.děkuji, -
Prosba
Dobry den,je to asi velka drzost ale uz nevim kam a na koho se mam obratit.jsem pracujici zena v automobilovem prumyslu kde to ted moc nejde ohledne krize,a ted se dostava i nase rodina do financni krize a nemame kdo by nam pomohl.prosim rada bych vam vse vysvetlila.prosim moc moc. -
Daruj a ja Ti odpustim.
Po precteni nekolika radku v diskuzi me napadla taktez takova myslenka.Nemeli by tuto krizi zaplatit vznikli KLAUSOVI zbohatlici a byznysmeni.Prece za takove obrovske castky jake vlastni 20 nejbohatsich lidi v tomto state nelze dopustit,aby odesel nekdo po vyplatnim terminu z podniku bez financi.Abychom v televizi stale slyseli ze stale nejsou penize do skolstvi,zdravotnictvi,dopravy ajinych odvetvi.Nevolam po konfiskaci Vasich majetku.Ponechte si to co je Vasim zaslouzenym vydelkem a vse vratte do financniho kryti krize.Potom reknu jste Frajeri a odpustim Vam. *7* *7* -
-
Re: Daruj a ja Ti odpustim.
A co jim chceš prosimtě odpouštět? To že primitivové, co dělají dělníky místo aby makali hlavou, přijdou o práci když se nedaří je snad jejich chyba? Čas máme všichni stejný, Kellner, Bakala i Pepa Růžička z vesnice. Proč teda ani Pepa nezaložil firmu a nevydělává? Když je to primitiv a bojí se, tak má smůlu a víc než 15 tisíc mít prostě nebude...
-
-
dotaz muj
dobrý den potřeboval bych trochu pomoct, chtěl bych založit menčí firmičku v oblasti automobylového průmyslu konkrétně pak automobylovích úprav, ale bohužel nemám finanční hotovost potřeboval bych nějakou hotovost do začátku beru i sponzoring prostě cokoliv,budu rád za každou pomoc chtěl bych si splnit dětský sen bohužel nejsou finance a tak pokud se někdo rozhodne pomoci i čímkoliv budu strašně rád......kontakt Lukasspacir@seznam.cz na případné dohodnutí -
Dotaz
je možný kontakt prosím aspoň přez mail.Jsem obyčejný člověk a hledám pomoc. *4* -
uvidí se
Pane Kellnere,není možnost na Vás spojení děkuji J. Aspon email. děkuji. -
O.K
Zdravim měl jsem možnost vidět PPF i E-GATE. A i jeho soukromí(trochu). To že má peníze o trošku víc :o) vždyť tohle mohl mít kdokoliv po revoluci on se nebál, vydělal a množí .Kožený vydělal a utekl se všim. Jaký je to život když se pořádně nemůže ukázat ,jojo lidská závist to je nejhorší.
tím chci říct, že buďme rádi to co máme,
jak nejde o život tak jde o hovno.
Kdyby něco tak jsem zaměstnanec malý bezvýznamný firmičky.
Ale musím říct mít ty peníze taky by se mi to líbilo.
tak fik