-
A mín' takových,jako jsi ty,nevíš totiž co meleš a lezeš do prde-e těm zlodějům asi seš jedna z těch grázlů.
-
Je hnus jak tu někteří škemrají o peníze Pana Kellnera..., že se nestydíte! *10* Jinak ten úspěch a peníze mu přeju, sice nemůžu posoudit zda si na všechen majetek poctivě vydělal, ale chci věřit tomu, že existují schopní a solidní lidé, kteří umí peníze umí vydělat. Jen by takových mělo být více *4*
-
dobrý den,
jsem svobodna matka a hledám sponzora pro svou dceru. Ráda by studovala,ale já na to bohužel nemám a moc mě to mrzí. Nechcete jí sponzorovat? Nejedná se miliony,ale peníze potřebné pouze pro studium. Moc děkuji za odpověd. Muj email je :
martina4you@seznam.cz -
ja mu to preju, jen by bylo vhodne se vice rozepsat o tom, jak ziskal Pojistovnu.
-
zapoměla jsem číslo napsat zavolejte dík 737403065
-
zavolejte prosim hana žamberk
-
zavolejte nutné potřebuji s vami mluvit děkuji hana žamberk
-
Podle mého je Petr Kellner bílý kůň právě těchto privatizátorů. Kdo ví jestli vůbec žije. Je divné, že se všude uveřejňuje jedna fotografie 20 let stará.
-
zzz kolko máš ty?Akurát 10 prstou na klávese a mudruješ :DD
-
Dobrý den,
můj životopis zde z části zcela neodpovídá realitě. Kontakt na mou osobu je sídlo společnosti PPF.
PK -
Neseďte u netu na prdeli a jděte něco dělat. Za závist si nic nekoupíte. Kdo umí, umí a kdo neumí čumíííí *2* *2* *2*
-
kelner@gmail.cz
*5* -
Já nechci být anonym.Klidně panu Kellnerovi adresu dám.
-
Chtěl bych se zeptat proč podporuje pan Kellner jenom bohaté.
-
Dobrý den potřeboval bych nějaký kontakt na Kellnera nejlépe email děkuji na email nio.brno@4seznam.cz
-
ale vždyť on půjčuje a rád, Home credit, to je jeho obchod, půjčit chudým a pak po nich šlapat. Jinak o jeho šikovnosti si myslím své, ano schopný on je, ale všeho.,, PPE fondy"
-
Ono to Kellnerovo bohatství muselo mít podporu těch skvělých privatizátorů z Prognostického ústavu - Jakešovy věštírny v čele se zločincem Klausem. Jinak by se mu to těžko povedlo. Proto ta bezmezná vděčnost ke Klausově rodině, Klaus ml. dostal poděkování formou soukromého gymnázia a Klausovi zřídil Kellner Klausův institut, aby po odchodu z prezidentské funce měl zase kde ekonomicky i ekologicky bádat a oslňovat celý svět, protože u nás mu už pšenka tolik nekvete jako před dvaceti lety. A to je jen to co víme, určitě toho bude dost i toho, co vůbec nevíme. Tak to tu v tom mafiánském státě již téměř čtvrt století prostě chodí.
-
Jen malá oprava. Petr Kellner se nenarodil v Liberci, ale v České Lípě.
-
Tak a teď už je jedno, jestli se dá zařídit nebo ne ta sportka. Čísla už jsou "profláklá" a i když byste vyhrála I., tak to stejně bude pár stovek.
-
Váš výsměch pro lidi s rozštěpem není zrovna vhodný