-
Ahoj,
Ahoj, Péťo. Kdy se se mnou spojíš? *13* -
skutečnost
Hezký den. Dovolte abych se zeptal na možnost vyčlenění se ze skupiny lidí, kteří chtějí něco po panu Petru Kellnerovi.Prosím Vás o radu jak na to! co udělat abych právě já se sním mohl setkat. Mockrát Děkuji a přeji příjemný den. 604745210 -
-
Re: skutečnost
Tak tady jsem se opravdu velice dobře pobavil. Tak vy se chcete vyčlenit z okruhu lidí, kteří něco chtějí po panu Kellnerovi? A pročpak se s ním teda chcete setkat. Aha už rozumím - pro vás by bylo ctí si pouze potřást rukou s takovým člověkem. Ale proč jste to nenapsal rovnou - to bych vás podpořil, protože toto by byla čest i pro mne. Ale takhle to je trochu komické, spíše naivní.
-
-
Už jste někdy...
Už jste lidi někdy viděli,aby takový superboháč byl na fóru a bral vaše články a žádosti o finanční pomoc vážně? ten na to nemá čas, jeho čřas je drahý a né tu číst "naše" žvásty a zaobírat se našimi všedními starostmi!!! Teď u nás staví sídlo asi za půl miliadry a controling provádí ze svého soukromého letadla,takže jeho čas asi není pro normální lidi určený!!! -
Neodsuzujte
Naučila jsem se od jisté doby nikoho neodsuzovat.Lidé se dostávají do dluhů i díky nesolidnosti státu,který nechali naši politici vytunelovat a krachující podniky,ve kterých pracovali šťastní lidé,jsou jim u "zááádele"."Nejroztomilejší" je,jak se na nás pan Klaus a podobní culí,jak to s námi pěkně vykutáleli.A když přijdete o to jediné,co se nedá koupit,pak záleží na tom,koho máte vedle sebe.Založila jsem své stránky,a tak vás na ně zvu.Prosím,vemte si bačkůůrky,ať mi nenasviníte.Děkuji a těším se na nááávštěvu. *1* http://www.ivopralinka.estranky.cz/ *3* *1* *5* *14* -
KKK
je to fakt k zamyšlení a důkazy jsou . takže ????? *1* -
-
Re: KKK
ses vo vanocich vozral a v opici sis lecil mindraky,co?
*1* to it teda fandim *1*
-
-
Je dobrý
Pan Kellner je potažmo můj chlebodárce ,protože jsem u ČP a PF jako spolupracovník na smlouvu zaměstnán.Je to machr,není to Kožený jak se někdo v příspěvku zmiňuje! pojištění aut je drahé,protože jsou auta drahá,úrazové,životní a jiná majetková pojištění jsou dražší než před převratem. Ale pivo taky není za 2 kč.
Peníze mu nezávidím,ne že by se část z nich nehodila, ale on pracuje,tak ať je má. Hlavně aby si jich užil. Některé nemoci totiž nejdou vyléčit ani ponězi a tím jsme na tom stejně,pokud to někoho uklidní. Přeji mu další úspěchy! *4* -
-
Re: Je dobrý
všelidové vlastnictví :-)??? To může napsat, akorát tak, nějaký komouš, který před 60ti lety znárodňoval, vyvlastňoval a kradl a pak z toho všelidového vlastnictví měl, nějaký prospěch, ale ne 95% obyčejných lidí, kteří jen makali a byly rádi, že se nažrali, kokote! Tyhle tupé kecy, když slyším, tak opravdu lituji, že v 89 nevystříleli, všechny komouše a dovolili jim dál podnikat a kecat, do veškerého dění! Vy, kteří by jste chtěli, od Kellnera půjčit, tak by jste to stejně prohráli v automatech a po hospodách a dál by jste si tady naříkali, jaké to bylo super za komoušů a jak se někdo jiný má! že jste se nepostavili, před 89, že Husáci, Jakešové, Jindrové a všechna ta rudá pakáž si žijí, jako prasata v žitě? To jste se báli a zalezlí jste raději makali a byli rádi za to, co jste dostali a vstupovali, do různých bolševických stran, aby jste měli o pár stovek na výplatě víc a pak na 1.máje vyšli, do ulic a tvářili se, jak je vše super!!!...že se vůbec ozýváte a nechce se vám blít!
-
-
Vážení p Kellner také vydělává na obyčejných lidech má dost heren a kasín barmanky berou u nich 55kč na hodinu *16* ja ho neuznávám
-
Dobrý den,
žila jsem rok a půl,na pracovní stáži a vím že Rusko má mnoho tváří a orientovat se v podmínkách Ruska je dosti velký risk.Když vám nevadí ztratit takové peníze na nestabilní půdě Ruska ,proč neinvestujete část peněz do zdravotníctví pro duševně nemocné .Třeba Horní Beřkovice by si zasloužily investici ,je to bývalý zámeček a pacienti by určitě ocenili lepší sociální zařízení a vedení třeba novou kotelnu.Co vy nato ,lepší než cpát do černé díry nejistoty. -
-
Mate pravdu, ale co dnes děla stát (politici) pro lidi děti atd. Nic nedělá jen řeší dotace jak si nakrást! A společnost, lide pomůžou však si nás vycvičili jak cvičené opičky. Hlavně ten soucit mít, sociální cítění, a nemusí se už (Oni) dnes o nic starat!!!!!
-
-
re:
Prosím kdo ma přimy kontaktní imeilna pana Petra Kellnera? Předem děkuji *14* -
-
Re: re:
ahojky..taky bych chtěla na pana Kellnera aspoň majlika *4* copak se mu nedá nikam napsat? *14*
-
-
No jo no....
Zdravím ve spolek,lidi.Já osobně pana Kellnera obdivuju,je to člověk který maká a štěstí je jeho kamarád.Ja s mou přítelkyni taky makáme,máme malou hospůdku,děláme v ní sami,neboť není zase tak na lukrativním místě abychom si mohli dovolit personál.Mě je 40 a přítelkyni 28,děti mít nemůžem protože záskok za mou přítelkyni která se naučila vařit s donucení,tak ten záskok bychom finančně neutáhli.Svou práci děláme rádi,sami jsme si tuto cestu našli a baví nás to.Jenže pokud bych chtěl splnit sen tak bych potřeboval asi 40mil,který nikdy nebudu mít.Experiment mi není zase tak neznamí pojem,ale jít do úvěru při 40mil investici kdy návratnost v tomto druhu podníkání je opravdu dlouhá a banky moc neslyší.Doslova si tady stěžuji,tak mi to promiňte prosím,jen mi je líto dívky se kterou žiji,že jako ženě ujíždí vlak a mám pocit že si nevybrala toho pravého partnera.Možná se smějete,možná že sami víte o čem mluvím....co?Proto možná také čekám na nějakou ZLATOU rybku,na to štěstí se kterým bych si podal ruku-ne s bankou,ale s člověkem kterýmu by 40mil zase tak nechyběli a s návratností by nespěchal.Ale jak to tak dopadne,budem muset podnikáni pověsit na hřebík,jít do kolbenky a nadávat na lidi kteří budou vydělávat více než si v kolbece vyděláme.FUJ,FUJ,FUJ.Hrozná představa,tak co pane Kellnere,pomůžete mi?Možná si řeknete-PROČ-Já Vám řeknu -PROČ NE? Jsem z Libereckého kraje a ten hotel je fakt krásnýýýýý.Mějte se lidi,hezky pracujte ať se máte lépe VY a nekoukejte kdo kolik má.Věřte že to není zase tak zadarmo,každý to známe i když v malém množství,co?Ruku na srdce....Držím Vám palce pane Kellnere,a přeji Vám hodně štěstí a pevné zdraví a Vám všem také. *3* -
-
Re: No jo no....
Ráďo,
zapomeň na to, že existuje něco jako "štěstí". Myslíš, že založení PPF bylo štěstí? Pokud člověk nemá nic a něco chce, musí jít od jednoho byznysu k druhýmu. Každej další mu musí víc vydělávat a pak se dostane kam chce. Typický příklad:
Pojišťovací agent (minimální počáteční náklady) -> menší distributor nějakého zboží -> větší distributor -> mezinárodní distributor -> prodej firmy -> splnění snu. Důležitý je ten PRVNÍ krok, začít byznysem, kde se dá hodně vydělat a počáteční náklady jsou malé (je jich dost: realitní makléř, pojišťovací agent, obchodní zástupce...)
-