-
Dobrý den pane Kellnere. Mezi Českou veřejností již delší dobu kolují informace o tom, že Vy a dalších 5-6 nejbohatších lidí naši republiky ovládáte celou zemi. Politici jsou Vaše loutky, které navrhjí a schvalují zákony, tak jak Vám to vyhovuje a za pár Vašich miliónů, Vám vydělávají Vaše další miliardy a naše země dále chudne a je rozkrádána. Máte na tyto doměnky jiný názor? Děkuji za odpověď.
-
-
no, on ti určitě odpoví :))))
-
-
Pane Kellner,půjčte mi 30 miliard.Můžu Vám splácet max. 4 tisíce a ještě Vám můžu bodat manželku,když pořád někde lítáte.I bych Vám třeba myl nádobí a luxoval.Je to for,ale vystihuje to situaci těch zoufalců co vás prosí o půjčku.LIDI TO JSTE OPRAVDU TAK DEBILNI A NAIVNI!!!! *3* *4* *5*
-
prodigy
Zdárek lidi.Už jste slyšeli nový Prodigy?Skladba Thunder,Color's a Omen jsou fakt dobrý *3* -
TERLAGE FIN
*1* Atsuti beno.Le sodi but le gago a la dost pendo li sou re smalt di peny...Lubrige si?Di pi si li gi....art nela dan ste jim holaud?Hahahahaha....soul ma hyacint y belle la brilliant!
Ta lada hu si monge ngro spajky-lajky bum!!!
S pozdravem:Pavel Kopecky,Praha 4.
P.S.Za překlad textu požaduji 5OO.-Euro.
605784562 *5* -
poslední naděje
Vážený pane,nikdy by mě nenapadlo ,že se dostanu do tak těžké situace,jsem zoufalá,už mě vyhrožují,podnikala jsem 3roky,makala 20hod denně a svou důvěřivostí a najivitou,že jsou všeci poctivý mě zůstaly dluhy,nemám čím ručit jen svým slovem ,ale mám práci,kde se za mě může šéf i majitel zaručit,půjčil by mě,ale není na tom tak momentálně ,aby mě pomohl a já to potřebuji rychle aspon část nebot mě pořád volají a vyhrožují,policie nedělá nic,dokud se něco nestane,prosím vás moc,mam deti,a chci už konečně žít v klidu,jsem slušná ,poctivá hlavně pracujicí ,pomožte ted by mě stačilo 300 000,banka mě nepůjčí a ty nebankovní jsou zloději na ty už jsem bohužel taky dojela,děkuji předem za jakoukoli odpověd,ja vím že mate podobných žadostí asi hodně ,kubíková -
hm
Je sexy, dost krutě sexy *7* -
-
Re: hm
kde máš oči?? -
-
Re: Re: hm
nechala je v peněžence...
-
-
-
Gratuluji
Je to super.Mam radost za nej.Je skvele videt lidi od nas co to nekde jsou.Gratuluji a jsem velice rad ze mame lidi jako on.
ps:sry en klavesnice -
hmmmmmm
nejbohatší prodavač kopírek.ale pravda je někde jinde , že *1* -
-
Re: hmmmmmm
Jsem jeden z 6000 zaměstnanců bývalých Přerovských strojíren který díky panu Kelnerovi a Maděryčovi příšel o práci a Strojírny šly díky těmto pánům do konkurzu. Takže o jejich umu a čestnosti vím své.
-
-
Dobrý den,pane Kellner,pomozte mi,za svoji poctivost jsem se dostala do problémů a teď mě chtějí i prodat střechu nad hlavou. Už nevím, jak se mám bránit
-
Za pokus nedám nic,kdo do ničeho nejde nic nezíská
Nevím zda tyto stránky čtete pane Kellnere nebo ne. Podle toho co o Vás čtu tak možná ano ? Nechci nic zadarmo,pokud by jste pro mne ,(řidiče) s dlouholetou praxí, 36 let. Měl práci.Bez váhání ji přijímám. Co je práce vím a dokážu si ji vážit. A hlavně si dokážu vážit duvěry a dokážu ji opětovat. Pokud vás to zaujme. Muj email je Peca.Jan@seznam.cz. Pokud ne stejně děkuji. H.