Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den,mám takový problém. Loňský rok byl hodně náročný. Zemřel mi manžel a shořelo hospodářské stavení. Zvládám to sice dost obtížně ale držím se. Jen mi vádí že česká pojišťovna dělá velké průtahy ohledně pojistného plnění. Byla bych ráda, kdyby pan Kellner jako jeden z hlavních akcionářů této společnosti občas vedení české pojišťovny takříkajíc šlápl na krk aby si uvědomili kdo jim platí pojistky a z čích peněz si staví svá honosná sídla společností.Je neskutečné jak se k lidem chovají,jak se snaží nevyplatit pojistné. Děkuji
  • Dotaz

Dobrý den,p. Kellnere, pravdou je, že moc nevěřím, že by se k Vám tento dotaz dostal a ani bych se nedivila, kdyby jste vůbec nereagoval /jsem určitě jedna z tisíců/. Jsem v zoufalé situaci - nebudu psát, že ne vlastní vinou, neboť má vina byla ta, že jsem přistoupula na žádost a chtěla pomoci, nyní se mi to vrátilo v podobě "za dobrotu, na žebrotu".Pokud by se jednalo jen o moji osobu, určitě bych si netroufala Vás obtěžovat, ale trpí tím má rodina a co mě nejvíce bolí, že i má malá dcerka. Určitě je Vám jasné, čeho se má žádost týká /samozřejmě ne daru/. Chtěla bych Vás požádat, zda byste byl tak laskav a nemohl se semnou zkontaktovat na uvedený email - já nemám žádnou možnost kontaktu s Vámi. Budu doufat - říká se, že naděje umírá poslední. Děkuji, přeji krásné dny a ještě mnoho úspěchů.
  • SPOLUPRÁCE

Dobrý den pane Kellner,
    mám zájem pro Vás pracovat v oboru personálním, spokojenosti pracovníků na pracovišti, pracovního prostředí a případně i v jiných oborech. Každý známe to, že s někým se nám jedná lépe a s někým hůře.Dovedu dát lidi dohromady aby si rozuměli apod.Formu a uvedené možnosti spolupráce ( případně i jiné ) dořešíme při projeveném zájmu z Vaší strany. Moje metoda je velice jednoduchá a prostá.Již delší dobu se zabývám duchovní prací na sobě. Dopracoval jsem se toho, že vyciťuji duchovním srdcem a tím pádem mám pravdivé odpovědi z duchovního světa ( NEBE ) na otázky které podávám.
    Neznám na Vás spojení a proto to činím touto formou.
    Kontakt : 108A@seznam.cz
    Děkuji za Váš strávený čas nad dopisem a případnou odpověd.

S pozdravem Josef
    • Re: SPOLUPRÁCE

Pane Josefe,
      mám pocit, že se "spoluprácí" máte dlouholeté zkušenosti.
      A.

panebože to je... roztomilé :-) chacha

vice o Josefovi s mailovkou 108A@seznam.cznajdete na WWW.VESMIRNILIDE.CZ

Pepíku, už letíme... Ty budeš pracovat jedině pro nás *3*
  • nežebrejte

Nežebrejte žebráci a radši neco dokažte a poradne si vydelejte!!!!
    Ale taky si myslim že Kellner určite neco nakrad s privatizaci!!! *5* *5* *1* *1*
  • Podiv

Každý kdo je zdravý a trochu mu to myslí může něco dokázat,znám hodně lidí kteří jen tlachají o tom jak se mají špatně,aby ne když jen čekají co jim kdo dá,zařídí,sežene,zaplatí...M
  • Kellner může mít dost peněz...

...ale vím jedno co si za něj nikdy nekoupí a to mládí. Jsem mladý a to je moje hodnota. *1*
  • Cau Kellnere,

kdy ti to bude dost,ty hamizniku jeden?Je mi z lidi jako jsi ty opravdu na zvraceni.Jedna vec je byt bohatym,vypracovat se a pote si uzivat zivot.Ale tvoje touha po moci a po penezich te jednou dozene do predcasneho hrobu.Myslis si,ze jsi nedotknutelny?Na takove vepriky se vzdy bude varit voda a v Rusku uz zatocili s vetsimy gaunery,nez-li jsi ty.Tak si davaj pozor,ty nenazrance nechutnej. *16* *12* *16*
    • never tomu ten bude s tema ruskyma mafianama jedna ruka ..a kde jsouti chudi talentovani studenti ze *1* tihle miliardari mladi nemaji ciste prachy ..nemocne deti nepodpori ...
    • typický příklad "ubožáka obecného"

Docela pohoda to tady číst, když je to jenom obyčejný profil, že??
  • Tak a teď už je jedno, jestli se dá zařídit nebo ne ta sportka. Čísla už jsou "profláklá" a i když byste vyhrála I., tak to stejně bude pár stovek.

Hezký den, je možné získat na pana Kellnera e-mailový kontakt? Děkuji Roman
    • Re: E-mail

si spadl z jahody ne?
    • Re: E-mail

*3* *13* Doufám,že něco investuje třeba chudým nebo tak něcco.Postiženým apod. *4* *4* *9* *9* *9* Bylo by to fajn a ostatní by určitě měli radost. Tak co*7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit