-
RS 4
Ja obdivuju Tohodle cloveka jak umi nakladat se svejma financema -
tak ja taky
jste stastny? -
-
Re: tak ja taky
ano určitě jsem a posílám Vám 3 miliardy korun napište mi svoje číslo bank.účtu -
-
Re: Re: tak ja taky
*1*
-
-
-
bohatství?
Nelezte bohatým do zadku, zaslouží si spíš,aby si člověk před nimi odplivl a pohrdal s nimi. Proč? Protože poctivostí,pracovitostí a křesťanským charakterem k takovým penězům člověk přijít nikdy nemůže. Život si neprodlouží,ani kdyby vlastnili celou zeměkouli. A do budoucna se s nimi vůbec nepočítá, radši studujte bibli,dokud je čas a hledejte moudrost. Netušíte, co nás čeká? -
-
Re: bohatství?
co to meles o bibli tz kokote?
-
-
Kuponová privatizace, to ani nezmiňujte
bohužel už dávno u mě opadlo nadšení, že lze poctivě něco vydělat. Když je někde peněz hodně, jinde musí chybět.Naše rodina má vlastní zkušenosti, připraví vás o majetek a nemůžete dělat vůbec nic. Měli jsme tu smůlu, že jsme byli členy stavebního družstva, a tak se z nás nechtěně stali drobní akcionáři a nakonec jsme mohli přijít o byt, kdyby jsme nezaplatili, to, co už jsme jednou platili! Chyběly peníze v bance! Změny představenstev,mizení dokladů atd. Děje se to pořád. Zemědělské družstvo, kde máme majetek, končí, nemá na to nám vyplatit, co nám náleží. Nová akciová společnost tvrdí, že se jí to netýká a že to má platit stát, jak to asi dopadne? Z majetku někdo ale profitovat bude, že... -
ZÁVIST
PŘEJME A BUDE NÁM PŘÁNO....a kdo závidí,ať si cokoliv políbí a panu Kellnerovi přeji pevné zdraví. -
Je to produkt největší zlodějiny století
Kuponová privatizace byla vychytrale zkonstruována jako způsob,jak se zmocnit veřejného majetku,pořízeného okrádáním občanů vedoucí stranou-KSČ.Ti dostávali místo mzdy od režimu almužnu(viz. např.Temelín,celá infrastruktura,atd.).Takže nelze nadšením jásat nad kumulací,v podstatě nakradeného, majetku. -
buďte v poho
...buďte taky v pohodě! Za včerejší den plus 2.532 žetonů, tedy 253 euro, ve středu 2.692 žetonů, tedy 269 euro, a v úterý 2.236 žetonů, tedy 223euro. Školení dělám skoro každý den. Nové screeny ze skupiny hráčů! Ten kdo je ochotný přispět na nadaci Kapka naděje, mě může kontaktovat a já ho naučím jak si vydělat díky matematice! Buďte taky v poho a nestresujte se. Kdyžtak koukni na můj blog a uvidíš: muzemevsichni.blog.cz, a můžeš taky vydělávat matematikou. Šachoruletě zdar, P. -
-
Re: buďte v poho
DŮRAZNĚ vás varuji před webem muzemevsichni.blog.cz!!! Ruletní systémy pokryteckého makléře Patrika Kudláče jsou jen velmi dobře promyšlený podvod, cesta k osobnímu bankrotu (jak se stalo desítkám „proškolených“ lidí)! Jeho argumenty jsou směsí faktů a podvrhů. Nevydělává ruletou, pouze školením svých, z dlouhodobého pohledu ztrátových, systémů. Jeho hlavní zbraní je naprosto jisté a suverénní chování, kterým přesvědčí dost lidí. POZOR na něj! Příběhy všech napálených lidí uvítám na svém emailu. -
-
Re: Re: buďte v poho
Buďte v klidu Patrik není žádný blbec co by chtěl někoho natáhnout. Jsem členem uzavřené skupiny už přes půl roku a hraju podle něj stále. Ve skupině je ode mě několik videí ze hry a když jsem byl na srazu hráčů, tak nikdo neměl námitku k patrikovým způsobům hraní. Přesvěčte se sami a nedej na názor závistivého chudáčka :) takže doporučuji všem se podívat na www.muzemevsichni.blog.cz, mějte se dobře, Jirka
-
-
-
prace
ahoj Petre mel bych zajem o nejake zamestnani tady je muj mail victimp@gmail.com jestli to bude mozny ozvi se na mail dekuji predem -
Dobré srdce
Bylo by dobré budovat jak dětskou radost, tak i dospělí mají taky na to právo jako děti. V ČR by se daly přestavět mateřské školy, dětské domovy a podobně. překonávat bariéry u postižených. Snad se vám něco pane Kellner něco takového podaří. Mít takové srdce, tak si vás vážím. *3* -
Prosím o email
Dobrý den, pane Kellnere, pokud budete chtít, napište mi na můj mail, jde samozřejmě o peníze ale trochu jinak, nejde totiž o sponzoring ale o výpomoc v nouzi a přesné výši. Děkuji