Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ničím nerušený život ...

Dobrý den, jsem zřejmě naivní. Číst to pan Kellner zřejmě nebude. Kdyby přeci, chci to zkusit ! Jsme společnost pro investory, hájící jejich různé zájmy. Investice, security, atd...
  • Dobrý den,

ráda bcYh vás pozvala na přepážku ČP v jednom malém městě. Alespoň na týden by jste mohl provádět servis klientům a občas se zadaří sjednat PS. Jsou na nás kladeny takové nároky, že jsem na antidepresivách, KVŮLI SVÉ NEVYLÉČITELNÉ NEMOCI A DÍKY OBROVSKÉMU TLAKU. *10*
  • Klaním se

Děkujem za příspěvky na zaplavené obce, kdyby se takto zachoval každý majetný čech hned by se žilo na světě lépe *4*
  • No a?

Ať se klidně těma prachama zalkne,stejně jednou chcípne,tak jako všichni.Akorát by mě zajímalo,jak to,že ještě nesedí? Ale vlastně jsme v Čechách,tak je všechno v pořádku. *9*
    • Re: No a?

ty jen zavidis co? *3*
  • Ale no tak..

Je potřeba brát to s nadhledem.Ten člověk je bez pochyby inteligentní a chopil se příležitostí které taky nepřišly samy.Já náhodou fandím Krejčířovi a spol.(Koženému ne:D) protože tak jak vydrbali s naším státem oni, tak to neudělá asi už nikdo.Jen ať se dožije stovky...Ty prachy mu nepokrytě závidím.Taky bych někdy rád zbohatl.Ale chci to zvládnout sám a nejlépe v mezích zákona.Každý plká, že to nejde a ten kdo nemá peníze se dívá na boháče tuplem jako na zloděje. Já vím, že mnohdy stačí dobrý nápad...A nemyslím tím zlodějinu.Co třeba takový Petr Vlasák co má STYX?(chlapský trenky)..začal podnikat jen proto, že ej rád nosil.A dnes?nemá sice takové prachy jako tenhle ten ale i tak....
  • podekovani

Jsem chudy clovek,ale nezávidím a fandím Vám,preji Vám vse nej i rodine.
  • Ludia jeho typu

Bavia ma prispevky typu: Myslite si, ze Kelnera a jemu podobnych ludi toto zaujima? Myslite si, ze Vam da nieco zadarmo?
    Moja odpoved: Zaujima mozno viac ako hocikoho z Vas. Ludia typu Kelner a spol vedia pomoct, nemusia sa trapit ako prezit do zajtrajska ako vacsia z vas a to preto, lebo pracovali a nieco vybudovali. To im dava slobodu. Slobodu tak financnu ako aj casovu a preto sa mozu zaujimat o ostatnych. Zadarmo ale asi nikto nic nedostane. Ja osobne tiez davam ludom v nudzi, nechcem a nebudem rozoberat co a ako, ale ak by som dal hodikomu vacsi balik penazi, tak si musim uvedomit, ze mu viac ublizim ako pomozem. Nazor mnohych z vas na to bude opacny, ale to preto, lebo nie ste tam, kde Kelner a jemu podobni. Drzim palce Kelnerovcom, Gatesovcom a ostatnim, lebo tito ludia viac pomahaju svojim bliznim ako by ste si dokazali predstavit. Pekny den.
    • Re: Ludia jeho typu

Dle Vašeho příspěvku ostatní nepracují a nic nebudují. Úsměvné. Možná bychom se divili, jak k majetku někteří přišli a jestli mohou sami odpovědět, že jeho nabytí bylo pouze podle jejich nejlepšího vědomí a svědomí. U mnohých tomu jistě tak je. Ne každý, kdo je méně majetný, nemá úroveň a není vyzrálý,jak se tu snažíte naznačit. To se opravdu nemusí snoubit ruku v ruce s finanční nezávislostí. Božena Němcová řekla, a to mluvila jistě z vlastní zkušenosti "Duch ztratí sílu, když starost o vezdejší chléb jej tíží." Víte, i bezdomovec může být vědomý člověk. Chápete? Máte se v životě ještě hodně co učit. A také nemáte pravdu v tom, že každý, kdo je finančně nezávislý je také duchovně vyzrálý, což má mimo jiné za následek schopnost pomoci lidem v nouzi. Za vše mluví citát A.Lincolna. "Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc." Rozloučím se s společně s G.B.Shawem. "Nedostatek peněz je kořen všeho zla."
  • Mě nhevadí,že je bohatý,ale co mě vadí,že nyni zírám,že má VŠ.Někde jsem četl,že se zabýval opravami rozmnožovacích strojů a získal akcie ČSP já po nich šel a byl jsem stále v převisu.Co se týče fotografie tak musí být pouze ta na obrázku z dob dětských.Jinak pro bezpečnostní agentury v Anglii to bude velmi zajímavý objekt.Vypadá to jak z přiblblých filmů USA,když chudý chlapec ke štěstí přišel.
  • závist?

U nás v republice každý jen závidí. Já mu fandím a byl bych rád kdyby každý místo závisti zapřemýšlel nad sebou a začal něco dělat. Zrovna tenhle člověk podle mého názoru jen nekradl ale je schopný a myslí i na druhé.
    Víc Kellnerů mýt v republice by bylo jen dobře.
    • Re: závist?

Nejen Kellnerů, ale víc i Kožených,Krejčířů, Pitrů, Grosů atd.atd. Alespon by se mezi sebou vystříleli a nám zůstalo víc na žrádlo,důchody, zdravotnictví, dětské útulky, ústavy pro tělesně postižené, atd.atd. A proč mluvíte o schonostech a pracovitosti, když kuponová privatizace byla od samého začátku jeden gigantický podvod vymyšlený Klausem. A privatizuje a krade se vesele dál, akorát, že toho už moc nezbylo.
      • Re: Re: závist?

Kdo umi,ten umi,ale kazdy nema talent na podnikani a ani moznost.Ale obdivuji ho. *4*
    • Re: závist?

Home Credit je lichva, tomu se snad fandit nedá...

je to otázka trhu, kdyby o půjčky nebyl zájem, neměl by profit. Myslím, že většinu autorů podobných názorů nejvíc štve, že jesou schopni vymyslet vlastní úspěšný projekt, tak hledají vymluvy pro sebe v minulosti, ve štěstí a tak dále a tak dále!
        • Re: Re: Re: závist?

Jaképak "vymyslet", jaképak "projekty", tak fungují Židé již staletí ...

Vymyslete podobnou lichvu a budete si taky fandit .... vzdyt je to jedno, lide jsou hloupi, jednooky kralem a kdyz nekdo vidi na obe oci, tak proc ne. Proc si nekdo musi pujcovat na nove DVD nepochopim nikdy, ale prave pro ty je tady HomeCredit! Patrite k nim nebo tem kteri mohou pujcovat? Vyber je jen na Vas!
  • LOL

Jaj ludia keby sa za naivitu platilo uz je polovica z vas bohatsia ako Kellner...

Je to clovek ktoreho moc obdivujem a uznavam, ale pisat mu o tom ze chcem love a motorku je trosku infantilne...

Chodte makat a nesedte pred pocitacom s myslienkou ze p.Kellner pre vas splni americky sen a zaplati vam vsetko naco si zmyslite, on to takisto od nikoho nevyzobral *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit