-
Ajta ,krajta tygrovaná .Mafiáni A POCHOPITELNĚ PROLHANÍ .
-
Dobrý večer všem , kdyby pán Kellner měl vyhovět všem ,tak zůstane žebrák ?tak raději vás všechny ignoruje , vy jste pro něj odpad ? nezná co a jak se žije poctivým lidem .............??? Erik .
-
Názor
Jak můžete vědět, že pan Kellner tyto maily nečte? Myslím si, že je to jeden z mála lidí, kterého nezkazí peníze a zůstal jedním z těch, který rozumí obyčejným lidem a zná jejich problémy.Nechápu jak můžete hodnotit člověka , kterého vůbec neznáte. -
názor...
*3* -
otázka
Dobrý den
Přeji Vám dnešní krásný a úspěšný den.
Nedávno jsem četla zprávu,že v USA začali úspěšně léčit roztroušenou sklerozu.Mám tutu diagnozu již 10 let a bohužel se můj stav stále horší.Vím,že to nevrátím zpět,ale potřebuji to alespoń zastavit.Když pominu finanční prostředky,které nějak seženu,tak je problém se do toho výzkumu dostat.
Potěší mě každá zpětná reakce od Vás.
Jana Králová
--------------------------------- ----------------------------------- ------------ -
DOBRÝ DEN PANE KELLNERE,
Máme zájem Vás pozvat k nám ,jen tak si popovídat SeeJay nebo Tip rádia.
www.seejay.cz,www.tip.cz,Ozvěte se na emailovou adresu. anett@seejay.cz,
hezký den
Anett -
je to dobře..
Já mu to strašně přeju! Lidi je demokracie, doba, kdy můžeme podnikat všichni, tak trochu riskujte a jďete do toho taky!Ale ne Češi rádi závidí. *3* -
HC
Dobrý den pane Kellnere....Je mi jasné, že tyto diskuze nečtete, a proto od Vás také nic nepotřebuji. Jen chci poděkovat za podporu HC Bílích Tygrů..... Mějte se ;-) -
2012
Zdravim, mam dotaz zda by jste jako soused nechtel podporit obec Bratronice? Dokud je jeste cas!!! *16* -
Kellner = Lauder - ti inteligentnější pochopili jaká že se to tady vlastně hraje komedie, ostatním už není pomoci