-
Petr Kellner schudnul o 57 miliard.
-
nadané děti
Vážený pane Kellnere, velmi si vážím Vaší snahy zajistit nadaným dětem klaitní a jim odpúovídající vzdělání.
Bohužel jen v Praze.
V Plzenském kraji není ani jedna škola pro "vyjímečné děti".
Zvažujete i zde uskutečnit Vaše projekty?
Děkuji za odpověď. -
Také peníze přeci nejsou v živote vše!!
-
hodně úspěchů
Fandím Vám, mějte se hezky.
T. -
Dobrý den pane Kellnere,vím,že nejsem ani první,ani poslední kdo má na Vás takovou prosbu,ale přesto to zkusím.Přítelkyně byla na mateřské a jakožto kadeřnice přemýšlela,co bude až jí mateřská skončí.Přesvědčila mě,že bude nejlepší,když si postavíme na pozemku vlastní malé kadeřnictví.Vzali jsme si půjčku a těšili se,jak to hezky půjde.Byli jsme ale pořádně naivní,protože jsme chtěli vše udělat řádně a podle zákona,ale úřady nám jenom házely klacky pod nohy...samé obstrukce atd.Dnes už bych to udělal jinak,ale bohužel je situace taková,že se začaly dluhy nabalovat a na zahradě je rozestavěné kadeřnictví.Chtěl jsem Vás proto požádat o půjčku ve výši 700 000 kč na zaplacení dluhů.Mám hodně menších půjček a dohromady platím měsíčně částku,kterou už nezvládám splácet.Potřeboval bych půjčit na delší dobu,aby se mi splátka snížila.Nechci po Vás žádný dar,sepsala by se smlouva Vaším právníkem,byly by tam sankce za případné prodlení a měl by jste na konci zisk....takže žádná charita.Napsal jsem Vám,protože už nevím jak z toho ven.Za lichvářem nepůjdu a banky mi nepůjčí.Kdyby jste mi chtěl pomoci tak mě prosím kontaktujte na můj mail bob79@seznam.cz a domluvíme se co a jak.S přáním pěkného dne Martin Š.
-
Delas s jeho bratrancem v praci *16*
-
K penězům mu pomohl Václav Klaus.
-
to je borec
Já chci taky tolik -
Klaus za katr.
-
Byl nejbohatší český občan zemřel ve věku 56 let v Usa na Aljašce při nehodě vrtulníku.