-
Dobrý den pane Kellnere,vím ,že vám píše spousta lidí o peníze,já bych také potřebovala,nechci dát,ale půjčit jsem ve velice špatné situaci,naletěla jsem podvodníkům a nyní nevím jak z toho ven, zda by jste mi mohl půjčit tak mi prosím napište , dala bych i menší úrok můj email: JARMILA6219@EMAIL.CZ děkuji,když ne za půjčku aspoň za odpověď
-
-
Pokud se jednalo o podvod, obraťte se na policii a soud. Půjčku pak splácet nemusíte. Ale ve Vaše případě spíš předpokládám, že jste podepsala nějakou blbost (vysoké úroky, nesplatila jste jednu splátku dle smlouvy atd.) než, že by se jednalo vysloveně o podvodníky...
-
-
Úvaha
Kvůli takovým a podobným, musí 90% slušných lidí našeho národa, žít na hranici bídy.Morálko, zde se neuživíš. *13* -
závidíte co:-D
Jste směšní nezáviďte tolik kdybyste měly takovou inteligenci aby se vám podařilo to co jemu, nemusely byste teď dřepět u počítače a nadávat *1* mohly byste si užívat tak jako on. Já mu to přeju když se mu to podařilo tak ať si teď těch peněz užívá plnými doušky a navíc když někdo dokáže vydělat hodně peněz neznamená to hned že je nakradl *1* jen využil toho co život nabízí jen člověk musí být tak chytrý a průbojný aby to rozpoznal *4* mějte se. -
Dobrý den pane Kellnere,
Moje prosba je obrovská , nevím kudy kam a jsem zoufala je mi 26 let a moje dluhy jsou neunosné. Zadlužili jsme se s manželem v pronajaté restauraci , mysleli jsme že se nám povede. Bohužel opak byl pravdou kvůli vyhrožujícímu pronajímateli jsme museli dotovat z půjček které jsme si vyřizovali dotovat nefungující podnik 3 roky, jinak kdyby jsme opustili restauraci s vysokým nájmem, obrovské energie na které restaurace nemohla vydělat tak že to pro nás bude horší . Nevím jak dál rodiny , přátelé s námi už tak nekomunikují tak jako dřív. Nemáme ani trvalé bydliště. Nevím co mám dělat a proto se obracím s prosbou na Vás zdali byste nám nemohl pomoc půjčkou . Chtěli bychom zase normalně žít. Prosím kontaktujte mě na email tereza86@centrum.cz. Děkuji s pozdravem pěkného dne Tereza -
Kellner vydělal své peníze podvodem stejně jako všichni čeští miliardáři.
-
Chudák
Potřeboval bych pár míčů věnovat co vy na to P.Kellner.Stačí 2! -
-
Re: Chudák
nechtěl mám máálo
-
-
Nepochopím jak může takové mládě, a tady u nás mít 3x větší majetek než Trump.
-
Kellner
Samozřejmě nikdo nesnižuje schopnost tohoto pána, ale kdyby se nekamarádil se sodruhem Kočárníkem (v období privatizace, byl ministrem financí, dnes jedním z generálních ředitelů p.Kellnera) tak by těch peněz bylo o dost méně. -
Petr Kellner
Pane Kellner, jak se mohu přihlásit na "Vaše" Gymnázium ?
Děkuji za odpověd.
Petr -
Musím se zastat paní Válkové,mám podobný problém s Českou pojišťovnou.Tak dlouho/osm let/natahovali soudní proces až se kauza stala promlčenou.Vina mého právního zástupce,České pojišťovny a České justice.Po autonehodě jsem mrzák a žiju s životního minima.Dle jiného právníka mám dostávat od České pojišťovny doživotní rentu 8.000.- Kč.Takže, pane Kellner,já vám ten majetek nezávidím,ale plaťte lidem to ,na co mají právo a nárok.Potom vás lid bude chválit,ale takto si i já myslím,že jste -nemám pro vás slušného výrazu!!!!!!!!!!!!!!!!!