-
zapoměla jsem číslo napsat zavolejte dík 737403065
-
kellys
Pane Kellnere, jste holt borec se štěstěnou v zádech jistě pojištěn proti krachu.Škoda jen, že nemám ty buňky na to, abych se taky mohla mít skvěle, ale pro mě je slovo skvěle--mít opravený dům, aby jsme to nepytlíkovali úvěr po úvěru a hlavně bych chtěla mít plně zdravou rodinu.Kdo chce moc nakonec nemá nic, ale jste sympatický, takže Vám to přeju. *3* -
-
Re: kellys
To jako že mi přeješ "nic"? Děkuji, ale to asi neklapne.
-
-
Co mi říkal stříček
"Prací nikdo příliš nezbohatne" *4* -
Lidé jsou různí.Každý člověk má svoji volbu.Někteří pijí,jiní kouří a někdo zase rád hodně jí.(Magic Johnson kniha My life).
-
Je hnus jak tu někteří škemrají o peníze Pana Kellnera..., že se nestydíte! *10* Jinak ten úspěch a peníze mu přeju, sice nemůžu posoudit zda si na všechen majetek poctivě vydělal, ale chci věřit tomu, že existují schopní a solidní lidé, kteří umí peníze umí vydělat. Jen by takových mělo být více *4*
-
-
A mín' takových,jako jsi ty,nevíš totiž co meleš a lezeš do prde-e těm zlodějům asi seš jedna z těch grázlů.
-
-
hmm...
Pane Kellnere,jste opravdu machr,to možná nikdo neví jek jste investoval do vzdělávání.Jste opravdu šikovný a byl jste ve správný čas na správným místě.Proč by jste nemohl být nejlepší?!Závidím Vám opravdu a zdravě.Nestudoval jste zbytečně.Komu čest,tomu čest.Ostatní kteří nedokázali dát výpověď a zkusit podnikat,tak ty budou tupí a závidět vždycky.Sice je skutečně pravda,že dnes jen štěstí nestačí...Takže se mějte a kdyby jste chtěl stratit pár milionů,tak Vám je pomůžu proinvestovat *5* Držím palce všem,kteří se posunuli trošku dále než sami čekali. -
PETŘE,MÁTE MÉ SYMPATIE
Vážený pane Kellner, nevím proč, ale jste z několika málo lidí, o kterých si myslím, že se ke svému obrovskému majetku dopracovali vlastní pílí a inteligencí... třeba se mýlím, ale myslím, že ne. Fandím Vám, jen tak dál.. /i když jistě sám víte, že peníze nejsou vše - nenahradí lásku, dobré zdraví,atd./. Jste super. J. -
-
Re: PETŘE,MÁTE MÉ SYMPATIE
Pokud vím, nepásli jsme spolu husy, servilní mrdko, nejsem ani super, ani special.
-
-
Zdravím Vás pane Kellnere.
pořád hraju sportku, ale moc se mi nedaří vyhrála jsem pouze jednou a to 100kč no aspoň něco. Dalo by se říct, že mě sportka baví, ale pořád nepadají moje čísla. Šlo by to nějak zařídit aby padli ty moje čísla. jsou to 9,15,29,30,38,49 -
Dobrý den potřeboval bych nějaký kontakt na Kellnera nejlépe email děkuji na email nio.brno@4seznam.cz
-
-
kelner@gmail.cz
*5*
-
-
Pane Kellnere,můžete mně napsat na můj e-mail?Je to lenicka.bx@seznam.cz.
Děkuji Lenka Bláhová