Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den Pane Kellnere,

Jsem moc rád,že mezi námi je člověk jako vy, přeji vám mnoho uspěchů a ještě více peněz,a hlavně zdraví vám i celé rodině.

Jste můj vzor.

S pozdravem Zbyněk Kozlík.
  • vse je blablabla...
  • Ono to Kellnerovo bohatství muselo mít podporu těch skvělých privatizátorů z Prognostického ústavu - Jakešovy věštírny v čele se zločincem Klausem. Jinak by se mu to těžko povedlo. Proto ta bezmezná vděčnost ke Klausově rodině, Klaus ml. dostal poděkování formou soukromého gymnázia a Klausovi zřídil Kellner Klausův institut, aby po odchodu z prezidentské funce měl zase kde ekonomicky i ekologicky bádat a oslňovat celý svět, protože u nás mu už pšenka tolik nekvete jako před dvaceti lety. A to je jen to co víme, určitě toho bude dost i toho, co vůbec nevíme. Tak to tu v tom mafiánském státě již téměř čtvrt století prostě chodí.
    • Podle mého je Petr Kellner bílý kůň právě těchto privatizátorů. Kdo ví jestli vůbec žije. Je divné, že se všude uveřejňuje jedna fotografie 20 let stará.
      • Stačí hledat a ne jen nesmyslně řečnit:-)
        https://www.google.cz/search?q=petr+kellner&rlz=1C1GTPM_csCZ556CZ556&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=BwgGU63PGMqTtQb_yIDYCQ&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1241&bih=606
  • Dobrý den můžete mi prosím napsat vaší emailovou adresu?děkuji Jarka
  • Prosba

Dobry den,je to asi velka drzost ale uz nevim kam a na koho se mam obratit.jsem pracujici zena v automobilovem prumyslu kde to ted moc nejde ohledne krize,a ted se dostava i nase rodina do financni krize a nemame kdo by nam pomohl.prosim rada bych vam vse vysvetlila.prosim moc moc.
  • konzultace

nechci půjčit peníze.chci email přímo na vas.chci od vás poradit.děkuji,
  • Míra,Dobrý pane když mate tolik peněz,mužete pujčit normalnímu občanovi.
  • Soustrast

Je úžasné, jak lidi umí prosit o peníze.
    Já taky nejsem z nejbohatších na světě a pracuji jako dělník ve fabrice a mám rodinu.Ale všechno, co si člověk vybojuje sám, to má.Proto s vámi cítím upřímnou soustrast ohledně jistě nesčítaného množství žádostí o peníze. Přeji vám ještě více úspěchu ve vašem životě.
    Jiří
  • Půjčka

Petře půjčím vám finanční hotovost v jákékoliv výši ( $1 000 000 a výše ) .Kontaktujte mne.
  • prosba

Dobrý den pane Kellnere.Máte nějaký e-mail,na který bych Vám mohl napsat?Děkuji a věřím,že my e-mail na Vás dáte.S pozdravem Chlebík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit