-
Hledáme sponzora pro darčí lodě
Dobrý den,
náhodou jsem narazila na tuto stránku při shánění sponzorů pro naši posádku (národní posádka žen dračích lodí). Rozeslala jsem "milion" mailů, ale žádný se v žádné společnosti nechytil. Některé společnosti odpověděly že snižují výdaje na sponzoring jiné se vůbec neobtěžovaly. Takže to zkouším i tady. Pane Kellnere neměl by jste zájem sponzorovat posádku žena v dračích lodí na mistrovství světa 2011? Pokud ano pošlu Vám podrobné materiály. Pokud ne pošlu Vám ráda ty materiály také.:o) A předem děkuji za odpověď. Petra. -
designer
zdravím všechny a i pana Kellera.jsem mlady kluk ktery stravil detství v Dětském domově kvulí tyrání rodiču ap.po opustění DD jsem se musel postavit na vlastní nohy a doted to mam velice těžké.Mím snem je být designérem a kreslím rad.Ale díky pujčce kterou jsem si vzal abych vubec přežil a platim najem atd nezbyvá mi proste nic.nemam nikoho kdo by mi pomohl a muj životopis je moc moc dlouhy a smutný.Je mi jasné,že takovych lidí je moc a to mi je lito ještě více.Bojim se peníze pujčit protoze bych to nemohl splacet.prvni investice do čehokoli je risk....prosím o pomoc splnim sen jednomu smutnemu klukovi kteremu nikdo nepomuze. calmarek@seznam.cz 604733830tel *9* -
Hmmm
To je sice hezký, že mu to skoro všichni přejete, ale asi si furt neuvědomujete, že TY JEHO UDAJNE PENIZE jsou lidí, kteří si je podstivě vidělali!!!!!! -
-
Re: Hmmm
nic nevíš idi.ote.kdo umí holt umí.ostatní budou porstě dál vydělávaš špínu...a je to vaše blbosr *1* *5* *5* *5* -
Je to velmi ubohe a smutne,ze na ukor poctivo zarabajucich ludi sa obohacuju taki,ktori nemaju ani stipku svedomia. Keby mali svedomie,tak by to nerobili!Tu sa nejedna len o sikovnost,ale o trestny cin!Ja sa tiez chytam za hlavu pretoze taky"sikovnik" mi vytuneloval?ukradol? moje akcie FERROFOND VSZ KOSICE.Kto mi poradi v tom,ako vysvetlit detom po umrti ich otca,ktory cely zivot pracoval v uvedenom podniku,ze aj na tych par desiatok tisic korun"dostal chut" clovek, ktory nema chrbtovu kost?! Pan KELLNER,dovolte mi malu poznamku: ani za desatky generacii by ste poctivou pracou nemohli mat taky velky majetok... -
-
Re: Re: Hmmm
Poslední věta naprosto sedí.
-
-
Ty by jsi se měl i ze svými "podstivě vidělanými" penězi vrátit do školy. -
-
Re: Re: Hmmm
PS: I slušní lidé jsou disgrafici, takže pardón... *3* -
-
Re: Re: Re: Hmmm
.. předpokládám že, řeckou předponu dys- neznáš tak se nejdřív někde mrkni jak se ta cizí slova píší .... tj. dyslexie, dysgrafie, dyskalkulie a další specifické poruchy ... -
-
Re: Re: Re: Re: Hmmm
No jako dyslektik ti reknu, ze presto povazuji za absenci snahy se naucit nejzakladnejsi veci v materstine za predponu hodnou "de". Co si budem povidat, vyjmenovana slova jsou zalezitosti 2-3 tridy zs. Takze kdyz nam tu nekdo nadava do vzdelancu, alespon vime kde skoncil -
I vi moje vzdělancy! *3*
-
-
... předpokládám že, řeckou předponu dys- neznáš tak se nejdřív někde mrkni jak se ta cizí slova píší .... tj. dyslexie, dysgrafie, dyskalkulie a další specifické poruchy ... -
disgafie,dislexie je d i a g n ó z a nikoli cejch blbosti-blbečku.Kouli z ČJ a pomocnou školu.vlk *5* -
-
Vzhledem, ze do teto skupiny patrim, ti jen rada sdelim, ze mezi takovou poruchou a neschopnosti, nebo spise neochotou se naucit matarstinu je ohromny rozdil!!! Mozna je to jasny duvod, proc ma dotycny holy zadek a umi jen zavidet, ono uz je jedno zda penize, ci schopnosti. Kazdopadne kdyz jsem pako na cestinu, iq povsechne taky nic moc, alespon usetrim svych (ne)mouder dalsi... Ale chapu, ze se ho zastavas, ono uz v tvem textu je videt, ze vrana k...
-
-
-
-
-
Kontakt na pana Kellnera
Mail na pana Kellnera je kellner@ppf.cz,ale pochybuji,že by vám všem nějak pomohl...i když,za zkoušku nic nedáte.Držím palce. -
-
Re: Kontakt na pana Kellnera
Dobrý večer vsem, a vam take Darino,
děkuji za mail na pana Kellnera,
Myslím si ze pan Kellner také vse dokazal samostatne a necekal na nekoho a jen tak sedel; ale je hezky pocit aspoň doufam ( ja to nevim) když někdo ma tetu tlacenku a preji Jim to.. Já od pana Kellnera nic nechci a zároveň vám vsem chci říci ze clovek se nema vzdat a positivni myslenky jsou soucast cloveka. Tak Marku, hlavu vzuhru a zivot jde dal.
-
-
hmmm2
Tak já jako za to nemůžu, ale jsem klidný a mám i klidné spaní... Ty lidi jim peníze nedávaly za pěkné úsměvy, ale nejlepší je na tom to, že tay už stejně není co vytunelovat, jaký máme podnikatele, jakého ´máme prezidenta, dyť je to všechno jedna pakáž zlodějská a když to říkaj lidem, tak se tomu ještě smějou... Já se smát také můžu, že jsem těm zlodějům nic nedal, ale asi jedinýho mě tady z té dizkuze zajímají ti okradení lidé víc než nákej socka Kellllner... škoda -
Prosim vas
Prosim
vas nechapu v cem je problem. Ja osobne nic nechci od nikoho nic a kdyz nekdo jiny zada (a nebo jak pisete zebra), tak at to zkusi a nechapu proc to Vadi; a KLID.
Proc opakovakujete to co pisu. Ale prosim vas klid;
a kdyz nechtete a nebo nemuzete pomahat tak budte v klidu. *1* -
samé nové nápady co nikdo nechce
Ahoj, na miliardáře tento, jen na člověka. Máš li zájem o spoustu neotřelých nápadů, napiš.Když ne, uskutečním jinde. Pěkný den -
Petr Kellner byl nejbohatší český občan.
-
Vážený pane Kellnere,
jsem důchodce a jsem také věřící katolík. Žiji v jedné ostravské farnosti a mojí snahou je pomáhat potřebným, zejména starým lidem.
Kostel v naší farnosti je kulturní památkou a patří k nejkrásnějším na Moravě. U kostela je také budova fary, která po dlouhá desetiletí patřila státu, který jí pouze užíval či využíval, ale neopravoval. Příští rok budova fary "oslaví" sté výročí. Státní instituce nám žádnými financemi nepřispějí a když tak jen velmi skromně. Na základní opravy - fasáda, rekonstrukce elektroinstalace a výměna shnilých podlah bychom potřebovali větší finanční částku. Kupní síla věřících v naší farnosti je spíše malá a tak z pravidelných sbírek potřebné finance dohromady dát nemůžeme. Proto se ptám, zda byste nám mohl přispět nějakou sedmimístnou částkou. Rád bych Vám napsal oficielní žádost, ale nevím na jakou adresu. Prosím, odpovězte mi, jestli jste ochoten naším problémem se zabývat. Děkuji Vám a přeji všechno dobré. -
svět je....
ten svět je hore kopytem :-)) *14*